![]() |
Re: Honda Del Sol `93
Ce am comandat yo ..... mai bine sa nu ai nevoie
|
Azi am comandat suspensie sport pt CRX :D.....si bari de rigidizare fatza spate....:D sunt foarte fericit :P...suspensia este reglabila pe inaltzime shi duritate de la H&R...sper sa fie buna ca ma costat ceva bani :D.....urmeaza farurile, stopurile si chestia din spate pt difuzoarele de basss....pacat ca imi vin la jumatatea lui Ianuarie amortizoarele shi barile prin februarie ... :(( asta e singurul inconvinient :((((((((......
|
Quote:
|
cat te au dus barile de rigidizare? fiecare in parte pls
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
.....a venit suspensia :D sapt. viitoare vin barele de rigidizare....:D inca un pic shi le montam....
Attachment 427760 Attachment 427762 Attachment 427761 |
Mda...frumusel, frumusel, noroc ca v-a astupat Negoita gropile prin cartier, ca altfel...
|
foarte frumos ... acu sa ai grija la gropi, ca deja e ea lasata, si daca-i mai pui si suspensia asta, o sa muste din asfalt ...
|
acum esti si tu membru in low del sol club :P :lol:
vineri sa iti dau si plasticul ala de pe centru,adu mi aminte sa il iau pe ala cu stopu cu mine ;) |
1 Attachment(s)
hahahaha...lasa-l mah, ca de cand asteapta...ia uite "before"...si asteptam "after" de la el...
|
Da mane...asha e....after o sa fie....GRAV....acum ca mi-au venit shi planetarele(capetele)....sunt super incantat.....anul acesta l-am inceput bine....mai tre sa iau faruri shi stopuri shi gata.....:D...aaaaa shi xenon :P
|
Quote:
|
cai ai dat pe amortizoare + arcuri ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:19. |
- Copyright 2026 4Tuning