![]() |
3 Attachment(s)
sal all. m-am gindit sa pun si eu fosta masina ca pe actuala n-am facut nimic.Masina e tot in oradea dar acum are numarul BH 75 KID.Oricum, atunci cind am luat-o era cheala total si tot ce se vede e pus de mine.Am preferat un Fine tuning.
|
Re:
Quote:
Quote:
Membri si masinile lor https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?t=11450&start=30 Intalniri (poze) |
Re:
1 Attachment(s)
CEA MAI TUNINGATA DIN ORADEA!!
ROTI 1600 R 25, BODY KIT BY GAJU,ATENTIE GABARIT DEPASIT!!! |
pune o poza de mai aproape...ca nu se vad bine rotile :wink:
|
cea mai tuningata din ORADEA by GAJU
Asta cite capete de toba are? :lol: Dar usile,tot in sus? :D :D :D Inca nu ia-i tras bodypainting,asteptam noua versiune! :wink:
|
3 Attachment(s)
nu in atentia oradenilor ci voi restu din alte colturi ale tzarii ce parere aveti ce masina e asta?vad ca sunteti curiosi de \"trotinetele \"noastre
|
salutari din Constanta! by X Team Racing Club Constanta , auzim numa de bine din oradea! tzine`tzi`o tot asa
|
sssssiiiiiiiii vvoooooiiiiiiiiiiii :D
|
este un volkswagen polo super tunat,care-mi place la nebunie!
astep cu nerabdare golfu' micutule!bafta!!!!!!! :wink: |
e pe vine!!!!!!!!!!!1
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
postul e scris demult ...shi knd l`am vazut prima data ....asha am auzit ka e 'prunkul miculeshtilor' am auzit ca e a lu teszari...cel cu erdeeshul :lol: :lol: shi apropo de fata lu micula....da...are 15 ani ...da` e ... :? :? :? :? :? ...intzelegetzi voi :)) |
daca tata e bastan totu e posibil!!! :D
|
Re:
Quote:
si sincer daca tata ii asa bastan ca si miculestii atunci fata lor trece la un nivel superior , nu mai merge cu masina ... zboara cu elicopteru :D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning