Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia mea AG-88-RAK. (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/50727-dacia-mea-ag-88-rak.html)

aleks 05-03-08 16:23

Re: Dacia mea AG-88-RAK.

s-a intamplat sa fie a ta, pentru ca sare in ochi, si s-a pus poza aia. sa stii ca de la momentul in care un material e conceput si pana ajunge efectiv revista pe tarabe dureaza mult timp, de asta probabil fotografia nu e actualizata.
e posibil s-o fi primit de la cineva, pe adresa lor, poate ei nici nu stiu masina live.
si noi stim multe masini din poze, asa si ei, e putin probabil sa o fi vazut efectiv

aditzu_adx 05-03-08 16:25

o mik contazicere....sunt multe masini mai misto decat aia de ct...dupa parerea mea WRC din bucuresti e super masina....parerea mea....si in legatura q masina ta...nu prea da bn bara de fatza dar oricum admir k esti uniq...nu am mai vazut bara asa ....multa bafta....

AG......RAK 05-03-08 16:33

Quote:

Originally Posted by aditzu_adx (Post 1402251)
o mik contazicere....sunt multe masini mai misto decat aia de ct...dupa parerea mea WRC din bucuresti e super masina....parerea mea....si in legatura q masina ta...nu prea da bn bara de fatza dar oricum admir k esti uniq...nu am mai vazut bara asa ....multa bafta....

ms .dar nu mi se pare prea interesanta WRC-ul din bucuresti.are doar niste jenti ,vopseaua,si inrest nu vad ce are interesant

aditzu_adx 05-03-08 16:38

sie foarte simplu si misto...si mie unu imi plc masina cat mai simpla...am vazut k esti din pitesti....uite id meu k vreau sa vb ceva q u despre niste triple pe spate id:adryan0.aditzu.....bafta in continuare...

AG......RAK 05-03-08 17:08

Quote:

Originally Posted by aditzu_adx (Post 1402280)
sie foarte simplu si misto...si mie unu imi plc masina cat mai simpla...am vazut k esti din pitesti....uite id meu k vreau sa vb ceva q u despre niste triple pe spate id:adryan0.aditzu.....bafta in continuare...

Eu sunt frate cu RMC-ul .Daca vrei triple ca ale mele iti aduc eu.Daca vrei dalea ca ale lui fratimio nu stiu unde se gasesc si daca se mai gasesc.

In curand o sa revin cu poze noi
:D

Ursuleti de la geam iam dat jos . Poate o sa vopsesc si plasa.bara spate o vopsesc cand imi termina pragurile de facut .Le duc pe amandoua la vopsit praguri + bara.

Quote:

Originally Posted by AG-20-MCA (Post 1397709)
te-au dat astia in ziar... adica in revista COX:lol::lol::lol:

Daca au ce da :lol:

Ma gandeam sa ii pun faruri de golf 4 .Ce ziceti? Care e parerea voastra?Se merita? Sau sa ii pun oglinzi cromate.Cum iar sta?:???:

Ingerasul99 05-03-08 18:11

nu pune oglinzi cromata ca nu da bine ,ar fi bine sa ii pui faruri de golf 4 , parerea mea

aditzu_adx 05-03-08 20:28

da super bn farurile de golf 4...yo dak as fi avut una k a ta asta ar fi fost printre primele modificari facute masini....nu vreau k alea tale ci dinalea transparente tot....bafta multa....

ncs_balauru 05-03-08 22:28

mah rak-ule sti care e problema ca nu faci si u un lucru calumea schimba suruburile de la bara aia pe fata pune dalea cu cap inecat, ia pragurile vopsestele , vopseste si bara de pe spate si daca vrei sa iasa ceva frumos astupa aerisirile alea de pe laterale si lasa decat plasa pe jumate
prinde numaru calumea nu cu sarma, fai niste ploape direct pe capota si nu mai pune faruri de g 4 ca o sa ai probleme la fiecare colt de strada si cand te ia arr-ul iti spun eu ca ala nu te mai scapa si lasa jantele pe 15 pune pe 13 normale. asa cum ti-am zis te prinde arr-ul te rupe in doua nu te mai scapa nici dr de ei. mai ales ca u circuli zi de zi cu masina nu ca alti. bafta si sper sa ti cont de sfatul meu. si inca o chestie regleaza si u dr farurile alea calumea ca nu vezi nimic cu ele nustiu ce vezi u dar eu nu vad nimic decate ori merg cu yors cars. bafta si tine cont de ce ti-am zis.

AG......RAK 10-03-08 15:50

Apropo de matani nu avea cum sa ni le fure deoarece avem alarama dar uni nu stiu vorbeste gura fara iei asta e......prea putin ma intereseaza ce mai zik de masinutza mea sa si vada intai de jafurile lor si apoi sa i critice pe alti....multumim pentru k ne ati dat masina in revista ........A ajuns vedeta..:D :D

aleks 10-03-08 17:59

da' depaseste odata subiectul omule.
fiecare are dreptul la o parere, aia e parerea lor, sa fie sanatosi
te rog sa treci mai departe.

AG......RAK 12-03-08 17:00

2 Attachment(s)
uitati 2 poze dar nu's noi:D 1 e cu masinutza de la servici

AG......RAK 12-03-08 17:16

Quote:

Originally Posted by AG......RAK (Post 1419799)
uitati 2 poze dar nu's noi:D 1 e cu masinutza de la servici

sper sa va plca.Cat de curan o sa pun si niste poze noi:o

Ingerasul99 12-03-08 19:58

poze noi?din data de 11.11.07?

adi.schumi_tm 12-03-08 20:27

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 1420233)
poze noi?din data de 11.11.07?

Daca ai FII MAI ATENT ai observa ca si RAK-ul a zis ca nu sunt noi pozele,urmeaza poze noi...

Donnyro 12-03-08 23:06

Pragurile alea din a doua poza sunt decupate din alta poza ????:?::!::?:

All times are GMT +2. The time now is 21:51.

- Copyright 2026 4Tuning