![]() |
Re: Auto-tuning Show 1 Satu Mare
fratilor,eu nu vreau sa vin din buc sa-mi fac un avantaj,k oricum il am din kuza puterii masinii si a faptului k e o integrala usoara,din punctul meu d vedere pot sa ma dau si p 0-1000m,problema e k p 200m spectacolul este omorat din fasa,asta zic eu d nebun aici
nu e vorba d banis au d altceva,dar 100m chiar conteaza pt cei cu o punte motoare si nu zic asta pt a face posturi |
Bine. Astăzi după masa decidem asupra distanţei.
Acum spune-mi te rog, cānd era vorba de distanţă prima dată (posturile lui Sebastian) de ce nu a scris nimeni nimic? Am fost fraieri atunci, că vroiam iniţial de 300. Acum suntem şi mai fraieri, că am ascultat şi am decis pentru 200. Nu este problemă. |
200m este o norma internationala.
Este f bine daca nu e loc de 400 sa faceti asa pe 1/8 dintr-o mila terestra. Va felicit public pt alegerea distantei! |
Quote:
Eu va FELICIT PUBLIC in numele RoadRuners daca decideti sa o lasati cum a fost la inceput,si anume pe 3001m,pt ca pe nimeni din participanti nu ii intereseaza standardele lu peshte ! |
Azi il voi cauta pe directorul de concurs si daca vor fi modificari ale clasamentului (eventual al distantei de accelerare), tot azi voi posta aceste modificari !
|
1 Attachment(s)
ar fi super ca dom' derector sa schimbe si clasamentul si distanta :tenisclap ...eventual daca ramane pe 201m sa se puna si semnul:
|
Quote:
|
Toate-s bune si frumoase numai partea cu prietenele , gradina romei si shaorma e putin mai greu :???: De 3 saptamani ma bucur daca am timp sa mananc pana la ora 23.00
|
Nu prea cred ca e in regula ca o masina cu FWD sa stea la start cu o masina 4x4... mai ales ca e numai pe 201m, avantaj clar la peste 150cp
|
Din punctul meu de vedere 1.6 150 de cai este mai mult decat avantajos.... Din pacate eu nu voi ajunge, dar va urez bafta!
|
Hai mah,si eu care vroiam sa ma dau la libere cu tine : 1.7 si 120 cai !!! :D
|
Z3......ii al meu .are115 cai
de ce intrebi? |
Quote:
O sa paritipi la concurs duminica ?! |
Quote: