![]() |
Re: Telefoane cu GPS
Salutare, am cumparat de curand un Nokia 2710 Navigation, are pe el hartile de la OVI-NOKIA, versiunea 2.0 daca nu ma insel.
Cea ce ma deranjeaza la el este faptul ca nu imi rata detaliate decat orasele mari gen: Constanta, Bucuresti, Timisoara, etc. Iar cele mai mici gen: Cernavoda, Medgidia, Fetesti nici nu apar pe harta. Il pot actuliza? daca da cu ce soft si cum? Multumesc mult. |
1 Attachment(s)
Salutare,
Am achizitionat de curand un telefon Samsung C6625 care merge cu Windows Mobile 6.1 si are modul GPS incorporat. Dupa cateva ore de documentatie, am aflat ca singurele softuri GPS pentru telefoane non-touchscreen ce merita luate in seama sunt Garmin XT si Sygic 2009, dintre care cei mai multi il recomanda pe al doilea. In consecinta, am downloadat softul Sygic, harta lumii + Ro in detaliu, le-am instalat dupa instructiuni si am facut proba: merge bine pana acum! L-am testat pe un traseu Constanta - Lumina (sat din jud. Constanta) si pe cateva trasee din CT, m-a ghidat foarte bine si fara probleme de sens interzis etc. Singura problema este cu recalcularea traseului, care dureaza intre 15-20 secunde (asta o stiam deja de pe forumuri, inainte sa fac proba, iar problema se datoreaza procesorului slab, de 400). Am scris acest reply ca un review pentru cei ce vor un telefon ieftin, cu modul gps incorporat. Eu ma declar multumit de acest Samsung, pana acum, ramane sa revin cu review dupa un traseu prin Bucuresti. |
N-am avut Sygic dar Garmin cu ultima harta 2009 e suficient in materie de orice detalii.
|
recomand samsung omnia 2 + igo 8 .. pe mine nu m-a dezamagit si nici pe un prieten de-al meu care a vizitat toata europa cu telefonul pe post de gps ;) .
|
Salut, imi zice si mie cineva daca Nokia E51 e dotat cu GPS?
|
Quote:
On : stie careva un program de navi pentru android in afara de moto nav ? |
Quote:
|
Samsung Galaxy S I9000 , cel mai bun telefon cu GPS, il folosesc zilnic la masina si merge superb fara nici o problema. 3D-ul imi place enorm.
|
Chiar dimpotriva, din seria android , cel mai slabut la navigatie este Galaxy. Google it daca nu ma crezi.
|
Am un HTC touch diamond 2 , am facut toata Europa cu el , se misca ff bine cu i-go 8 , o singura problema daca pot sa zic asa , din cand in cand treb sa ii faci un update la sateliti , ca cica ei isi modifica mereu pozitie , cam la 1 luna treb. sa ii faci update .
|
Pe android ce softuri Gps cunoasteti ? Ma bate gandul sa ma dau pe un touch cu android.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am un Samsung Onix si nu pot folosi GPS-ul stie cineva daca trebuie sa-i mai instalez ceva sau orice alta idee ..... ms , doar gaseste satelitii dar nu pot intra practic sa-mi arate hartile sau sa-i dau eu adresa ceva (sper ca m-ati inteles) ;
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:28. |
- Copyright 2026 4Tuning