![]() |
da, ai dreptate.......modele Sua, mai ales la M-B au avut alte faruri decat cele euro, si alte bumpers.....
|
Cioli17
Man asta e.........masina aia e-klasse sa ucare e oricum stii tu aia mai mare are 2 tone si 240de cai,,stii tu!!Oricum iti zic sigur ca are 185
a mea si aia doar 240 da asta e ce pot sa zic!?!SI pt.tekno :NU e modificata cam deloc!!)modelu' de baza de 185) cai!! sal man. |
mkay.... da totushi pimp, nu intzeleg dc?
|
Quote:
|
Am citit ce spuneti voi... dar nu prea imi dau seama de multe kestii. Puneti niste poze cu masinile astea... sa ma lamuresc si eu :D
|
inca nu am gasit poze... da cand gasesc le pun....
|
Salutare lume !
Nume: Mihai Prenume: Z 23 ani student an III Marketing Locatie: Bucuresti, la 200m distanta de SwordFisH :D 0788.352.120 I-a masina: Oltcit Club (Franta) '86 - masina exceptionala, imi pare rau si acum ca am dat-o II-a masina (prezent): nefericitul posesor al unui fier romanesc original - Dacia 1400 '95 B-12-ZMD (trage f. bine, dar calitatea pieselor si finisarea ma fac sa vomit), muzica ///Alpine (in curand poze) Hobby: Oltcit-uri tunate, sute de w in masina si fetele frumoase Cam atat .... si imi pare bine sa fiu printre voi... |
welcome mihai
|
?!?
:shock: :shock:
desi sunt nou pe forum, am citit aproape tot ce s-a scris...totusi nu pot sa ma abtin si trebuie sa spun (scuze pt offtopic) ca sunt multe aberatii (un ex f bun e dacia aia faimoasa) p-aici si adminu ar trebui sa ia masuri pt ca cine intra si citeste despre dacia V6 cu xxxxx cai sau cine stie ce alte dragstere facute din skode 1100 S, isi face cruce, injura si apasa alt f4...parerea mea... ..inca ceva...desi sunt ff multi inregistrati, nu prea se vede participarea acestora la forum (ex poll-uri sarace in voturi)...cred ca unii se inregistreaza doar asa ca sa nu le rugineasca ramu' in pc in rest totu e ok ps. ar trebui sa fiti (fim) mai uniti pt a sprijini ideea lui micutzu'...io zic ca e bine cum zice si nu conteaza ca ai fiat 850 sau viper, chestia e sa fii \"acolo unde trebuie si cand trebuie\"... :idea: .....iarasi...\"parerea mea\" |
Quote:
daca vrei sa mai citeshti despre ea mergi shi pe la \"mashina mea\" PS WELCOME B12ZMD, noi avem CJ 07 NBB, e al 7-lea model \"club\" ieshit de pe linia de ansamblare, :D |
mda...pacat ca sunt prea multi km intre noi...dar totusi poate vb prin mail daca tot avem o pasiune comuna..ma pricep cat de cat :D si poate te ajut cu ce pot.. [email protected]
|
ZMD: bine-ai venit printre noi.
PS: vezi ca ti-am dat un mesaj privat. Raspunde-mi la el, pls. |
salut Gabi si scuze de intarziere..desi sunt mai tot timpul pe sit, lucrez si nu am prea mult timp de pus posturi...mai mult le citesc...in fine poze nu prea am decat cele (toate :D ) care sunt pe crt.go.go (de asemenea sit care il vizitez f des mai ales sectiunea oltcituri)
ps. ar trebui sa ne intalnim si sa-ti arat ce breloc am la cheile de la masina (care este Dacie) !!!! LOL !!! |
1 Attachment(s)
mey aici sunt eu... actualizat, beat si nebarbierit :)
|
scuze ca a durat asa de mult abiaacuma am vazut topicul :lol:
nume:catalin 21 de ani o6.03.1982 locatie hamburg si timisoara :lol: nr. meu de mobil 0723813699 si nr de germania il scriu sa fie aici 01703227068 ocupatie am uitat sa scriu: asigurari :lol: hobby:masini ,fotbal,fitnes,si nu in ultimul rand femei frumoase :lol: :oops: :lol: masina mea cred ca o stiti cu toti audi rs4 si mercedes e klasse 270 cdi :lol: :lol: :lol: o poza cu mine si una cu prietena mea eu sunt la din dreapta cu pulover albastru cel de langa mine este frate miu geaman :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:49. |
- Copyright 2026 4Tuning