Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noul audi A4 cu aer de A5 (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/49907-noul-audi-a4-aer-a5.html)

AlliedComposites 25-09-07 20:58

Re: Noul audi A4 cu aer de A5

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1118363)
2 la mana vis-a-vis de prietenul tau, vroiam sa spun acelasi lucru, dar tu cred ca ai probleme cu intelegerea.

da vad asta, dar nu asta era problema... copilu era PLIN de bani, si pe cuvantul meu de onoare, si-a luat audi numai pentru marca/reputatie... a zis, e audi, are awd si turbo, si audi is the best... si gata, ca ai lui au dat toti banii si pe el il durea in cur.... era prima lui masina, si habar n-avea nimic despre masini, si fiind bogat a mers pe marca si gata :???:

SFW 25-09-07 20:58

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1118375)
Da ma, esti atat de moral superior mie? Esti un hipocrit prapadit... pentru tine respect inseamna ca tu poti sa le zici la ceilalti ce vrei despre ei, masinile lor, si mai stiu eu ce, bazat pe visele si imaginatiile tale, si cand ti se raspunde cu acelasi ton si ti se demonstreaza ca esti prost, sari si plangi ca o femeie sa vina moderatorii... deci mi se rupe **** de opinia ta :lol:

O sa incerc sa iti mai explic o data logic ...
Uita-te pe acest topic, si o sa vezi cine a spus ceva despre o anumita masina si de proprietarii lor si cine a raspuns ca urmare a acestor afirmatii, chiar atacuri daca stai sa tii cont de duritatea posturilor neprovocate de altfel in nici un fel.
Tu nu poti sa vorbesti, doar sa te .... pe gura ... asa ca nu ai avut tu cum sa-mi demonstrezi nimic.
Eu pot sa stau si sa ma contrazic cu o persoana fara nici o problema, sa ma cert cu acea persoana, dar nu sa ajung sa ma injur pe forum cu o persoana ... mi se pare lipsit de sens sa ma iau cu cineva la injurat pe un forum, dar asta depinde de gradul de inteligenta a fiecaruia ... Asa ca e normal sa refuz sa mai continui un dialog ce este imposibil deoarece unul din participanti injura ca un frustrat ce pare a demonstra ca este.

Si daca tot vrei sa faci lumea "hipocrita" ... ia te rog un dictionar ... invata sa scrii cuvantul pt ca ultima data cand am verificat se scria : ipocrit

Ia te rog topicul de la inceput, sa vezi cine a a atacat si cine a raspuns, asta ca sa-ti raspunzi tu singur la afirmatiile din acest post lipsit de sens... si chiar mai bine ... ia te rog toate posturile mele si vezi vreo unu in care eu am atacat pe cineva ... (retine atacat ... nu raspuns la un atac ... ca sa nu mai mai fie confuzii pe viitor ;) )

Si nu am zis ca-ti sunt superior moral ... pt ca nu m-am plans de moralitatea ta ... ci doar de bunul tau simt, de limbajul tau mai mult decat infect pe care nu sunt nevoit sa il suport, si de gandirea ta de ... blood fart ... :shock:

AlliedComposites 25-09-07 20:59

citeste ultimul mesaj....

SFW 25-09-07 21:00

Si pt curiozitatea ta : un tt amarat de la mine din club :rolleyes2

https://www.youtube.com/watch?v=mKNOmQ4157s

AlliedComposites 25-09-07 21:01

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1118397)
Si pt curiozitatea ta : un tt amarat de la mine din club :rolleyes2

https://www.youtube.com/watch?v=mKNOmQ4157s

NUMAI FRAIERII SE INTREC PE STRADA IN ORAS BA! deasta oamenii nevinovati mor!

AlliedComposites 25-09-07 21:08

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1118395)
O sa incerc sa iti mai explic o data logic ...
Uita-te pe acest topic, si o sa vezi cine a spus ceva despre o anumita masina si de proprietarii lor si cine a raspuns ca urmare a acestor afirmatii, chiar atacuri daca stai sa tii cont de duritatea posturilor neprovocate de altfel in nici un fel.

mda, insa spre deosebire de tine, eu ti-am dat argumente de ce cred asta impreuna cu exemple reale, nu PARERI SI ABERATII! asta e diferenta!

tu ai dreptul sa spui liber ce vrei, dar asta nu insemna ca ideilor tale neinformate merita sa le fie date acceasi greutate

Quote:

Si daca tot vrei sa faci lumea "hipocrita" ... ia te rog un dictionar ... invata sa scrii cuvantul pt ca ultima data cand am verificat se scria : ipocrit

hahahaa mersi mult de lectia de romana ma... se vede ca aveai ATAT de multe de zis, incat a trebuit sa te iei de cel mai nesemnificativ lucru posibil... sa fi tu plecat din tara de la 13 ani, si dupa 10 ani sa vorbesti la fel de bine ca mine... parca de vad ca ai fi ca toti smecherii plecati de un an doi din tara care chipurile au uitat sa vorbeasca romaneste ;)

Quote:

Si nu am zis ca-ti sunt superior moral ... pt ca nu m-am plans de moralitatea ta ... ci doar de bunul tau simt, de limbajul tau mai mult decat infect pe care nu sunt nevoit sa il suport, si de gandirea ta de ... blood fart ... :shock:

bai, daca vrei sa-mi dovedesti ceva vino cu argumente si exemple concrete si schimba-mi parerea, in loc sa tot dai din gura despre cat de grozav esti tu

SFW 25-09-07 21:08

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1118396)
citeste ultimul mesaj....

L-am citit ... si ce ai vrea sa spun ... sa te aprob doar pt ca e posibil ca cineva sa-si fi luat audi doar pt ca e audi.
Stai sa te linistesc ... Foarte multi oameni isi iau audi doar pt ca e audi, cum foarte multi isi iau bmw pt ca e bmw, sau mercedes pt ca e mercedes ...
Multi poarta lanturi enorme de aur la gat pe deasupra bluzei.
Multi merg cu manele la maxim si cu geamurile deschise la masina.
Multi oameni fac multe prostii ... da asta e pt ca lumea e plina de prosti ... dar una e sa zici ca lumea e plina de prosti care-si cumpara audi pt ca e audi ... si alta e sa zici ca toti care-si cumpara audi A4 nu rs4 sunt niste figuranta care au dat bani doar sa zici ca au si ei audi ...
Poate sesizezi diferenta ...
Eu te-am si intrebat daca faptul ca am A4 inseamna ca mi-am luat masina ca sa zic ca am audi si ai zis ca da, fara sa ma cunosti, fara sa stii nimic de mine ... asta m-a deranjat, ca tu ai jignit toti posesorii de audi (cu exceptia rs-urile) ca si-au luat masini la figuri ...
Poate o sa sesezezi macar in ultimul moment diferenta ... da chiar daca ai sesiza ... te-ai facut prea rau de rahat...

AlliedComposites 25-09-07 21:14

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1118412)
L-am citit ... si ce ai vrea sa spun ... sa te aprob doar pt ca e posibil ca cineva sa-si fi luat audi doar pt ca e audi.
Stai sa te linistesc ... Foarte multi oameni isi iau audi doar pt ca e audi, cum foarte multi isi iau bmw pt ca e bmw, sau mercedes pt ca e mercedes ...
Multi poarta lanturi enorme de aur la gat pe deasupra bluzei.
Multi merg cu manele la maxim si cu geamurile deschise la masina.
Multi oameni fac multe prostii ... da asta e pt ca lumea e plina de prosti ... dar una e sa zici ca lumea e plina de prosti care-si cumpara audi pt ca e audi ... si alta e sa zici ca toti care-si cumpara audi A4 nu rs4 sunt niste figuranta care au dat bani doar sa zici ca au si ei audi ...
Poate sesizezi diferenta ...
Eu te-am si intrebat daca faptul ca am A4 inseamna ca mi-am luat masina ca sa zic ca am audi si ai zis ca da, fara sa ma cunosti, fara sa stii nimic de mine ... asta m-a deranjat, ca tu ai jignit toti posesorii de audi (cu exceptia rs-urile) ca si-au luat masini la figuri ...
Poate o sa sesezezi macar in ultimul moment diferenta ... da chiar daca ai sesiza ... te-ai facut prea rau de rahat...

am zis eu ca TOTI care-si cumpara sunt asa? sunt destul de sigur ca am zis ca "mai toti" sau "majoritatea", dar mi-e lene sa ma uit ca e prea in urma... cum ai zis si tu, o buna parte...

din cate-mi amintesc, chestia a inceput cand am zis ca majoritatea alora care-si iau audi si seria 3 isi iau pentru marca si "prestigiu"... si asta ai zis si tu... deci daca tu si ceilalti nu ati fi luat asta ca asa o insulta, aia ar fi fost tot, si am fi mers mai departe... si avand in vedere ca in princiu esti de acord, sper ca vezi acum ca ne certam aiurea... si daca tu ai voie la opinia si gusturile tale, si eu am voie la ale mele, deci daca nu sunteti ipocriti ma lasati sa mi le zic cat vreau, si raspundeti cu contra argumente pe topic...

SFW 25-09-07 21:18

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1118410)
mda, insa spre deosebire de tine, eu ti-am dat argumente de ce cred asta impreuna cu exemple reale, nu PARERI SI ABERATII! asta e diferenta!

tu ai dreptul sa spui liber ce vrei, dar asta nu insemna ca ideilor tale neinformate merita sa le fie date acceasi greutate

hahahaa mersi mult de lectia de romana ma... se vede ca aveai ATAT de multe de zis, incat a trebuit sa te iei de cel mai nesemnificativ lucru posibil... sa fi tu plecat din tara de la 13 ani, si dupa 10 ani sa vorbesti la fel de bine ca mine... parca de vad ca ai fi ca toti smecherii plecati de un an doi din tara care chipurile au uitat sa vorbeasca romaneste ;)

bai, daca vrei sa-mi dovedesti ceva vino cu argumente si exemple concrete si schimba-mi parerea, in loc sa tot dai din gura despre cat de grozav esti tu

1.Ce argumente mi-ai dat tu cu privire la personalitatea oamenilor? cum ar putea cineva sa dea argumentu cu privire la asa ceva ...
2. Sincer ... pe topicul asta cel putin, si pe tot forumul cred ca ai demonstrat ce greutate merita sa se dea cuvintelor tale...
3. Se pare ca am avut mai multe de zic daca ai binevointa sa citesti tot ... m-am legat de ceva ca sa nu te mai dai tu destept cand de fapt folosesti cuvinte pe care nu stii sa le scrii, indiferent de motive..
4. Iar iti dai tu cu parerea vis-a-vis de mine fara a ma sti deloc. Nu, nu am probleme cu uitarea limbii romane, nu, nu am plecat din tara decat in vacante, si o duc si asa destul de bine, ma rog, nu atat de bine incat sa-mi permit o masina adevarata, dar asta e alta poveste.
5. Daca vrei sa-ti dovedesc ceva sa-mi schimb parerea ... pai ... asta nu ar insemna sa renunt la ideea de a-ti dovedi ceva si la acceptarea celor spuse de tine? nu prea e logic ... nu? tu ce zici ? :rolleyes2
6. Nu spun eu peste tot ca sunt grozav, ca am super masina care bate M6 ... vezi ... verifica posturile ca le-ai incurcat ...
7. Mai repeta tu inca o data ce argumente concrete ai dat tu ... prin care sa demonstrezi ca cei care si-au luat A4 si-au luat doar ca sa arate ca au masina. ... ca la ce am zis eu vis-a-vis de calitatea interioarelor de la neon si audi (vezi si clarkson pe care il iubesti), sa de performantele TT-ului ... vezi filmuletul in care rupe un evo modificat serios...

AlliedComposites 25-09-07 21:21

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1118427)
1.Ce argumente mi-ai dat tu cu privire la personalitatea oamenilor? cum ar putea cineva sa dea argumentu cu privire la asa ceva

oameni??? bai aici e vorba DE MASINI, de genu tu spui generalitati despre alea americane, etc... daca tu bati campii si continui sa extinzi subiectul, e problema ta... insa e exemplul clasic de om care nu poate sa raspunda direct la problemele care ii se prezinta, si cauta disperat sa se agate de alte chestii ca sa schimbe subiectul sau sa-si demonstreze ideea!

SFW 25-09-07 21:21

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1118424)
am zis eu ca TOTI care-si cumpara sunt asa? sunt destul de sigur ca am zis ca "mai toti" sau "majoritatea", dar mi-e lene sa ma uit ca e prea in urma... cum ai zis si tu, o buna parte...

din cate-mi amintesc, chestia a inceput cand am zis ca majoritatea alora care-si iau audi si seria 3 isi iau pentru marca si "prestigiu"... si asta ai zis si tu... deci daca tu si ceilalti nu ati fi luat asta ca asa o insulta, aia ar fi fost tot, si am fi mers mai departe... si avand in vedere ca in princiu esti de acord, sper ca vezi acum ca ne certam aiurea... si daca tu ai voie la opinia si gusturile tale, si eu am voie la ale mele, deci daca nu sunteti ipocriti ma lasati sa mi le zic cat vreau, si raspundeti cu contra argumente pe topic...

Repet... am luat-o ca pe o insulta pt ca:

"
Quote:
Originally Posted by SFW https://forum.4tuning.ro/images/buttons/viewpost.gif
Eu sunt un om care are un A4 si nu e nici S nici RS ... tre sa ma simt??

deci nu ai avut bani de mai mult, si ti-ai luat modelul de baza ca sa zici ca ai si tu audi si sa fi ca toata lumea "care stie".... exact cum am zis..."

Adica, tu mi-ai spui mie .. direct ca sunt o astfel de persoana.
Si nu conteaza ca ne certam, ca avem pareri contrare ... conteaza mult limbajul ... care la tine a sarit de mult peste limitele bunului simt ... al comportamentului ce se impune pe un forum

AlliedComposites 25-09-07 21:23

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1118435)
Repet... am luat-o ca pe o insulta pt ca:

"
Quote:
Originally Posted by SFW https://forum.4tuning.ro/images/buttons/viewpost.gif
Eu sunt un om care are un A4 si nu e nici S nici RS ... tre sa ma simt??

deci nu ai avut bani de mai mult, si ti-ai luat modelul de baza ca sa zici ca ai si tu audi si sa fi ca toata lumea "care stie".... exact cum am zis..."

Adica, tu mi-ai spui mie .. direct ca sunt o astfel de persoana.
Si nu conteaza ca ne certam, ca avem pareri contrare ... conteaza mult limbajul ... care la tine a sarit de mult peste limitele bunului simt ... al comportamentului ce se impune pe un forum

da da, bine ti-ai ales punctul de reper frate!! conversatia incepuse deja de mult cand te-ai bagat si tu in seama.... citeste tu totul, si petrece niste timp incercand sa intelegi

SFW 25-09-07 21:27

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1118434)
oameni??? bai aici e vorba DE MASINI, de genu tu spui generalitati despre alea americane, etc... daca tu bati campii si continui sa extinzi subiectul, e problema ta... insa e exemplul clasic de om care nu poate sa raspunda direct la problemele care ii se prezinta, si cauta disperat sa se agate de alte chestii ca sa schimbe subiectul sau sa-si demonstreze ideea!

scuza-ma ... dar cearta a inceput din cauza a modului in care ai catalogat tu proprietarii de audi, bmw normale (nu Rs sau M) ..
Asadar tu ai venit cu aberatii, cu chestii fara acoperire...
De masina am zis ca prefer A4 meu in fata neon-ului tau chiar daca ma faci, pt ca nu suport interiorul ... ceea ce e un lucru clar... stiut ca nu se pot compara aceste interioare...
De acolo topicul a cam luat-o la vale asa ca nu am avut ce sa argumentez mai concret sau mai putin concret

SFW 25-09-07 21:32

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1118437)
da da, bine ti-ai ales punctul de reper frate!! conversatia incepuse deja de mult cand te-ai bagat si tu in seama.... citeste tu totul, si petrece niste timp incercand sa intelegi

Eu nu ma leg omule de conversatie in general ... ma leg de ce m-a enervat pe mine.
Cand am intrebat daca asa ma consideri tu ... era normal sa spui: nu pot sa spun pt ca nu te cunosc ... si atunci ai fi lasat sa se inteleaga ca majoritatea a ales din motive idioate, dar nu negi ca pot exista oameni care au ales din alte motive ... si ca nu poti sa iti dai seama de ce am ales eu.
Dar cand tu ma cataloghezi drept unu care si-a laut A4 pt imagine ce ai vrea sa-ti fac ... sa-ti multumesc cand ma jignesti?
Si nu m-am bagat in seama .. e un forum ...
Si nu ma mai jigni, iti repet pt ultima oara, nu esti tu persoana care sa se dea mai desteapta ca mine ... intelegi?

AlliedComposites 25-09-07 21:34

Quote:

2. Sincer ... pe topicul asta cel putin, si pe tot forumul cred ca ai demonstrat ce greutate merita sa se dea cuvintelor tale...

la cat de inchisi la minte sunt majoritatea dintre voi nu ma mir... dar imi place sa rad

Quote:

3. Se pare ca am avut mai multe de zic daca ai binevointa sa citesti tot ... m-am legat de ceva ca sa nu te mai dai tu destept cand de fapt folosesti cuvinte pe care nu stii sa le scrii, indiferent de motive..

da, eu sunt ala care nu poate sa zica TU si baga U, sau baga smecherii gen adik, plm, etc... ghici ce, si pentri mine sunt la fel de penibile prescurtarile voastre, cum sunt ale mele pentru voi... insa eu am bunu simt sa nu ma leg de chestii deastea... aparent voi va credeti prea perfecti si v-ati inchis creierele la informatii noi

poate pentru mintea ta eu ma dau destept, dar aparent mintea ta nu a considerat inca ca poate chiar am macar un gram de experienta sau idee despre ce vorbesc, inainte sa sari sa zici ca nu-i asa

Quote:

4. Iar iti dai tu cu parerea vis-a-vis de mine fara a ma sti deloc. Nu, nu am probleme cu uitarea limbii romane, nu, nu am plecat din tara decat in vacante, si o duc si asa destul de bine, ma rog, nu atat de bine incat sa-mi permit o masina adevarata, dar asta e alta poveste.

acuma despre ce bati campii? TOTUL pentru tine e un atac personal :lol:

Quote:

5. Daca vrei sa-ti dovedesc ceva sa-mi schimb parerea ... pai ... asta nu ar insemna sa renunt la ideea de a-ti dovedi ceva si la acceptarea celor spuse de tine? nu prea e logic ... nu? tu ce zici ? :rolleyes2

asta e logica ma pedagogule??? de multe ce ai de spus, esti asa de valoros ca nu o sa te obosesti sa-mi zici si mie? Pana una alta, cand ati venit cu chestii concrete despre passat, v-am dat dreptate, inclusiv tie... crezi ca asta e dovada destula ca daca ai zice si altceva cat de cat inteligent te-as lua in serios?

Quote:

6. Nu spun eu peste tot ca sunt grozav, ca am super masina care bate M6 ... vezi ... verifica posturile ca le-ai incurcat ...

bai, poate era in corelatie cu ceva nu??? am facut eu un topic in care sa-mi laud masina, si dupa sa pun link-ul in semnatura sa vada toata lumea cu ce ma dau mare????

cand zic ceva de a mea, e in comparatie cu altceva, sau ca sa-i dovedesc ceva unui fraier care vorbeste din burta....

Quote:

7. vezi filmuletul in care rupe un evo modificat serios...

cine pe cine rupe? Propozitia, gramatical, trebuie sa aia subiect si predicat ca sa fie usor inteleasa domn' filozof

cu cat incerci sa te explici, cu atat mai rau :lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:03.

- Copyright 2026 4Tuning