![]() |
Re: Noul audi A4 cu aer de A5
Quote:
da vad asta, dar nu asta era problema... copilu era PLIN de bani, si pe cuvantul meu de onoare, si-a luat audi numai pentru marca/reputatie... a zis, e audi, are awd si turbo, si audi is the best... si gata, ca ai lui au dat toti banii si pe el il durea in cur.... era prima lui masina, si habar n-avea nimic despre masini, si fiind bogat a mers pe marca si gata :???: |
Quote:
Uita-te pe acest topic, si o sa vezi cine a spus ceva despre o anumita masina si de proprietarii lor si cine a raspuns ca urmare a acestor afirmatii, chiar atacuri daca stai sa tii cont de duritatea posturilor neprovocate de altfel in nici un fel. Tu nu poti sa vorbesti, doar sa te .... pe gura ... asa ca nu ai avut tu cum sa-mi demonstrezi nimic. Eu pot sa stau si sa ma contrazic cu o persoana fara nici o problema, sa ma cert cu acea persoana, dar nu sa ajung sa ma injur pe forum cu o persoana ... mi se pare lipsit de sens sa ma iau cu cineva la injurat pe un forum, dar asta depinde de gradul de inteligenta a fiecaruia ... Asa ca e normal sa refuz sa mai continui un dialog ce este imposibil deoarece unul din participanti injura ca un frustrat ce pare a demonstra ca este. Si daca tot vrei sa faci lumea "hipocrita" ... ia te rog un dictionar ... invata sa scrii cuvantul pt ca ultima data cand am verificat se scria : ipocrit Ia te rog topicul de la inceput, sa vezi cine a a atacat si cine a raspuns, asta ca sa-ti raspunzi tu singur la afirmatiile din acest post lipsit de sens... si chiar mai bine ... ia te rog toate posturile mele si vezi vreo unu in care eu am atacat pe cineva ... (retine atacat ... nu raspuns la un atac ... ca sa nu mai mai fie confuzii pe viitor ;) ) Si nu am zis ca-ti sunt superior moral ... pt ca nu m-am plans de moralitatea ta ... ci doar de bunul tau simt, de limbajul tau mai mult decat infect pe care nu sunt nevoit sa il suport, si de gandirea ta de ... blood fart ... :shock: |
citeste ultimul mesaj....
|
Si pt curiozitatea ta : un tt amarat de la mine din club :rolleyes2
https://www.youtube.com/watch?v=mKNOmQ4157s |
Quote:
NUMAI FRAIERII SE INTREC PE STRADA IN ORAS BA! deasta oamenii nevinovati mor! |
Quote:
tu ai dreptul sa spui liber ce vrei, dar asta nu insemna ca ideilor tale neinformate merita sa le fie date acceasi greutate Quote:
hahahaa mersi mult de lectia de romana ma... se vede ca aveai ATAT de multe de zis, incat a trebuit sa te iei de cel mai nesemnificativ lucru posibil... sa fi tu plecat din tara de la 13 ani, si dupa 10 ani sa vorbesti la fel de bine ca mine... parca de vad ca ai fi ca toti smecherii plecati de un an doi din tara care chipurile au uitat sa vorbeasca romaneste ;) Quote:
|
Quote:
Stai sa te linistesc ... Foarte multi oameni isi iau audi doar pt ca e audi, cum foarte multi isi iau bmw pt ca e bmw, sau mercedes pt ca e mercedes ... Multi poarta lanturi enorme de aur la gat pe deasupra bluzei. Multi merg cu manele la maxim si cu geamurile deschise la masina. Multi oameni fac multe prostii ... da asta e pt ca lumea e plina de prosti ... dar una e sa zici ca lumea e plina de prosti care-si cumpara audi pt ca e audi ... si alta e sa zici ca toti care-si cumpara audi A4 nu rs4 sunt niste figuranta care au dat bani doar sa zici ca au si ei audi ... Poate sesizezi diferenta ... Eu te-am si intrebat daca faptul ca am A4 inseamna ca mi-am luat masina ca sa zic ca am audi si ai zis ca da, fara sa ma cunosti, fara sa stii nimic de mine ... asta m-a deranjat, ca tu ai jignit toti posesorii de audi (cu exceptia rs-urile) ca si-au luat masini la figuri ... Poate o sa sesezezi macar in ultimul moment diferenta ... da chiar daca ai sesiza ... te-ai facut prea rau de rahat... |
Quote:
am zis eu ca TOTI care-si cumpara sunt asa? sunt destul de sigur ca am zis ca "mai toti" sau "majoritatea", dar mi-e lene sa ma uit ca e prea in urma... cum ai zis si tu, o buna parte... din cate-mi amintesc, chestia a inceput cand am zis ca majoritatea alora care-si iau audi si seria 3 isi iau pentru marca si "prestigiu"... si asta ai zis si tu... deci daca tu si ceilalti nu ati fi luat asta ca asa o insulta, aia ar fi fost tot, si am fi mers mai departe... si avand in vedere ca in princiu esti de acord, sper ca vezi acum ca ne certam aiurea... si daca tu ai voie la opinia si gusturile tale, si eu am voie la ale mele, deci daca nu sunteti ipocriti ma lasati sa mi le zic cat vreau, si raspundeti cu contra argumente pe topic... |
Quote:
2. Sincer ... pe topicul asta cel putin, si pe tot forumul cred ca ai demonstrat ce greutate merita sa se dea cuvintelor tale... 3. Se pare ca am avut mai multe de zic daca ai binevointa sa citesti tot ... m-am legat de ceva ca sa nu te mai dai tu destept cand de fapt folosesti cuvinte pe care nu stii sa le scrii, indiferent de motive.. 4. Iar iti dai tu cu parerea vis-a-vis de mine fara a ma sti deloc. Nu, nu am probleme cu uitarea limbii romane, nu, nu am plecat din tara decat in vacante, si o duc si asa destul de bine, ma rog, nu atat de bine incat sa-mi permit o masina adevarata, dar asta e alta poveste. 5. Daca vrei sa-ti dovedesc ceva sa-mi schimb parerea ... pai ... asta nu ar insemna sa renunt la ideea de a-ti dovedi ceva si la acceptarea celor spuse de tine? nu prea e logic ... nu? tu ce zici ? :rolleyes2 6. Nu spun eu peste tot ca sunt grozav, ca am super masina care bate M6 ... vezi ... verifica posturile ca le-ai incurcat ... 7. Mai repeta tu inca o data ce argumente concrete ai dat tu ... prin care sa demonstrezi ca cei care si-au luat A4 si-au luat doar ca sa arate ca au masina. ... ca la ce am zis eu vis-a-vis de calitatea interioarelor de la neon si audi (vezi si clarkson pe care il iubesti), sa de performantele TT-ului ... vezi filmuletul in care rupe un evo modificat serios... |
Quote:
oameni??? bai aici e vorba DE MASINI, de genu tu spui generalitati despre alea americane, etc... daca tu bati campii si continui sa extinzi subiectul, e problema ta... insa e exemplul clasic de om care nu poate sa raspunda direct la problemele care ii se prezinta, si cauta disperat sa se agate de alte chestii ca sa schimbe subiectul sau sa-si demonstreze ideea! |
Quote:
Repet... am luat-o ca pe o insulta pt ca: " Quote: Originally Posted by SFW https://forum.4tuning.ro/images/buttons/viewpost.gif Eu sunt un om care are un A4 si nu e nici S nici RS ... tre sa ma simt?? deci nu ai avut bani de mai mult, si ti-ai luat modelul de baza ca sa zici ca ai si tu audi si sa fi ca toata lumea "care stie".... exact cum am zis..." Adica, tu mi-ai spui mie .. direct ca sunt o astfel de persoana. Si nu conteaza ca ne certam, ca avem pareri contrare ... conteaza mult limbajul ... care la tine a sarit de mult peste limitele bunului simt ... al comportamentului ce se impune pe un forum |
Quote:
|
Quote:
Asadar tu ai venit cu aberatii, cu chestii fara acoperire... De masina am zis ca prefer A4 meu in fata neon-ului tau chiar daca ma faci, pt ca nu suport interiorul ... ceea ce e un lucru clar... stiut ca nu se pot compara aceste interioare... De acolo topicul a cam luat-o la vale asa ca nu am avut ce sa argumentez mai concret sau mai putin concret |
Quote:
Cand am intrebat daca asa ma consideri tu ... era normal sa spui: nu pot sa spun pt ca nu te cunosc ... si atunci ai fi lasat sa se inteleaga ca majoritatea a ales din motive idioate, dar nu negi ca pot exista oameni care au ales din alte motive ... si ca nu poti sa iti dai seama de ce am ales eu. Dar cand tu ma cataloghezi drept unu care si-a laut A4 pt imagine ce ai vrea sa-ti fac ... sa-ti multumesc cand ma jignesti? Si nu m-am bagat in seama .. e un forum ... Si nu ma mai jigni, iti repet pt ultima oara, nu esti tu persoana care sa se dea mai desteapta ca mine ... intelegi? |
Quote:
Quote:
poate pentru mintea ta eu ma dau destept, dar aparent mintea ta nu a considerat inca ca poate chiar am macar un gram de experienta sau idee despre ce vorbesc, inainte sa sari sa zici ca nu-i asa Quote:
Quote:
Quote:
cand zic ceva de a mea, e in comparatie cu altceva, sau ca sa-i dovedesc ceva unui fraier care vorbeste din burta.... Quote:
cu cat incerci sa te explici, cu atat mai rau :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:03. |
- Copyright 2026 4Tuning