![]() |
Felicitari
|
tare..;)
am auzit k atzi luat inca un premiu... :P
FOARTE TARE FRATEEE multa bafta in continuare.... sa mearga treaba.. ;) o sa fie mai bine de la anu ..;) sper.. sa dea domnu' pt toti din evo ;) am plecat.... bafta :P |
tare treaba... :P
femeile la volan :
Fiul discuta cu tatal sau: - Tata, sa stii ca totusi mama conduce automobiliul mai bine decat tine! - Esti sigur ? Eu n-as spune asa ceva! - Dar tu singur ai afirmat ca n-ai putea sa faci nici 10 metri cu frana de mana trasa, pe cand mama a reusit sa parcurga asa 12 km! |
multumim, multumim... la anul poate reusesc sa o si termin ca mai am mult de munca la ea
|
Re: Evolution Crew - Bucuresti
salut as dori sa vb cu presedintele de la evo. Cum se poate realiza asta. Dati un msg cu id ul de messenger sau un nr de telefon.multumesc.
ps. ati facut actele pt club? |
babyblueandrees sau 0721.189.026
|
inca asteptam un semn :))
|
|
poze noi ceva?
|
saracu katalin ...:(
BV EVO ! |
super nasol:(( imi pare rau cataline! sper sa iasa totul ok!
|
salutare la toti tunarii eu sunt din iasi si ma bucur ca mai vad unul de pe la noi in capitala mai ganditiva si la noi cei din provincie ca suntem multi frateeee si am putea face o treaba buna impreuna
|
Salutare salutare , si bine ai venit printre noi .
TE RUGAM SA IEI LEGATURA CU UNUL DINTRE BAIETI DE LA IASI. Id ul lui Andrei e aici slip_macelaru ...si vezi tu ce vb. acolo sa va intalniti . Ciao ! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning