![]() |
Re: Uite Ce Face Viteza : Loganuri Avariate
pai ce sa intamplat ???
|
A fost incendiata sambata seara spre dimineata pe la 03:30-04:00 , autoru nu se stie :-?? ; vezi ca eu topic " My logan Ars :( " tot la sectiunea asta ca sa nu fac aici off topic ;).....
|
4 Attachment(s)
inca o serie... viteza poate sa ucida :(
|
ala de mai sus e al meu :!: :D
e sanie loganu' fara abs:!: |
Quote:
|
Quote:
|
bmwm5 : da ;)
|
l-am vazut alaltaieri pe alex cel bun.pacat.am inteles ca au mai fost si altele,pe langa caine.vreo 4.e o noua distractie in cartier>?
|
Da inca un Passat si nu mai stiu ce masina ; a dreak distractie , nici in toboc(groapa) daca lasi masina nu o gasesti incendiata dar aici , asta este ......
|
ce mai proasta masina posibila loganu. unu mie nu imi place
|
Indiferent daca va place Loganul sau nu, nu mai spuneti ca e proasta, se rastoarna bla bla bla, tineti pentru voi! Voi cum va-ti simtii daca cineva spune ceva nasol de masina voastra? Deci ca sa evitam conflicte pe forum si sa respecatam propietarii de Dacia Logan va rog sa incetati! Because all cars are stars! :D
|
la motor poti spune ca e destul de buna, da tabla oricum n`ai ce zice decat ca e dezastru... se indoaie foarte urat, in mai toate pozele postate pana acum tabla se face praf cu totul. mai stiu de cineva care si`a luat un logan si dupa o saptamana s`a rezemat pe fata, pe aripa. dupa 5 minute de stat pe aripa, tabla s`a indoit cu totul, o trebuit sa mearga la darex sa ii inlocuiasca aripa.
|
la mine dupa un an a inceput sa se exfolieze vopseaua pe capota.masina romaneasca.
|
Quote:
|
ma nush ce sa zic .... tabla de la logan se indoaie si se face ca dracu :( chiar nu stiu dc si vopseaua sare si se decojeste la cea mai mica infundatura ... stiu din experienta personala am si eu tot logan ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:39. |
- Copyright 2026 4Tuning