Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Bmw X6 (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/47999-bmw-x6.html)

claubmw92 04-09-08 18:56

Re: Bmw X6

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1732519)
copilut, argumente tata, argumente, nu doar contre inutile.
explica-mi te rog, din vasta ta experienta la volanul suv-urilor, masinilor de teren, sedanurilor si al masinilor sport, deci nu din auzite, ce am spus gresit acolo.
daca nu te descurci, abtine-te din a ma contrazice doar pentru ca sa faci posturi.
nu m-a deranjat niciodta cand cineva a avut alta parere decat a mea si mi-a argumentat de ce gresesc, dar tu esti departe de a te situa in pozitia mai sus amintita.
p.s.: referitor la intrebarea ta cu miscatul greu, raspunsul scris acolo, de care te-ai luat tu, cred ca este mai mult decat lamuritor pentru 95% din cititotrii forumului. o masina se misca si stanga dreapta, nu numai inainte, o sa inveti asta cand o sa faci primii 200 de metri la scoala de soferi, (chiar si in nfs masinile se misca si in curbe, si in trafic)
delatfel x6 nu are o singura motorizare, cea care prinde suta in 5 secunde, ci este oferit cu o multime de alte motorizari, mai mult sau mai putin lente, benzina si diesel, inclusiv prostia aia de motorizare pe hidrogen.
(uite ca sa te lamuresc de ce e rau ca are motorizarea pe hidrogen, pentru ca poate stii, poate nu, hidrogenul cel ozone-friendly pe sosea este, evident, obtinut pe scara larga printr-un procedeu industrial, insa procedeul asta e atat de poluator incat depaseste emisiile de co2 echivalente emise in cazul in care masina ar fi propulsata de uleiuri minerale (aka benzina si motorina).
deci avantajul ecologic al hidrogenului cade, iar de posibilitatea de a alimenta pe un drum de la constanta la timisoara, de exemplu, cu 2-3 plinuri de hidrogen, sa fim seriosi...)

apropo de curbe

Control Dinamic al Performanţei la BMW X6.

Pentru prima dată la un BMW, Controlul Dinamic al Performanţei oferă noului BMW X6 calităţi unice la viraje. Distribuţia pe roata dreaptă spate şi pe cea stânga spate creşte stabilitatea pe şosea, indiferent dacă maşina este accelerată sau nu. Acest lucru înseamnă că puteţi intra mai precis în curbe. Împreună cu sistemul de tracţiune integrală xDrive, Controlul Dinamic al Performanţei oferă agilitate şi dinamică îmbunătăţite, pe toate suprafeţele.

si asta nu o spun eu, asa scrie pe siteul oficial

Iuli_90 04-09-08 19:15

Si ce ai vrea sa scrie pe site-ul oficial ? Ca tinuta de drum este mai proasta decat a predecesorului? (X5).Ca in afara de design-ul futuristc (mie unul,imi place mult) masina nu are altceva de oferit ?

claubmw92 04-09-08 19:57

Quote:

Originally Posted by Iuli_90 (Post 1732953)
Si ce ai vrea sa scrie pe site-ul oficial ? Ca tinuta de drum este mai proasta decat a predecesorului? (X5).Ca in afara de design-ul futuristc (mie unul,imi place mult) masina nu are altceva de oferit ?

vroiam sa spun ca nu e chiar asa cum spun altii (fara suparare dar prea a-ti exagerat):???:

aleks 05-09-08 16:08

repet, eu vorbesc pe viu, ce am vazut si ce am incercat.
tu ma contrazici din ceea ce spune site-ul oficial, fara sa ai termen de comparatie x5-ul nou, sau cel vechi macar.

Cozmescu-Alin 06-09-08 00:27

Tocmai am sosit de la mamaia unde am vazut 10-15 x6 la inceput am fost incantat dar la un momentdat imi apare in fata unul alb cu jenti negre la volan un fericit posesor de Nicolae Guta CD Ca auzeam de la 10m,curea D&G,TRICOU ARMANI:) Sincer daca ar vedea oficiali de la bmw siar rasuci cutitu in inima.Partea frontal e frumoasa dar restu......Eh:) pareri personale

aleks 08-09-08 02:06

cei de la bmw ar fi multumiti daca i-ar vedea proprietarul: ar vedea in el omul care a dat banii pe produsul lor.
omul e reprezentativ pentru publicul tinta al modelului, in romania.

Bughilas 18-09-08 19:11

mda...e frumos....
Emin3m cum ai vayut soferul ca avea curea D&G? presupun ca era la volan tipul :lol:

aleks 18-09-08 19:17

good point, la asta nu m-am gandit :lol:

BBK_VW 18-09-08 21:26

Eu vad X6-le un E92 in varianta SUV ... imi place,masina este superba..mi s pare foarte reusita..:)Bafta

Cu Respect,Catrina Florentin

All times are GMT +2. The time now is 10:42.

- Copyright 2026 4Tuning