![]() |
Re: dr.zozo se muta si in sibiu
azi l-am cautat magazinul... nu l-am gasit.
|
Quote:
|
zozo am vazut in ultimu nr te-ai folosit de 2 masini care nu-ti apartineau....2 masini sub sigla Bucur-Tuning....fiind vb de Passatu verde si despre lambo lu Boro....leai folosit pt reclama ta... si stiu io sigur k cele 2 masini apartin Bucur-tuning....mai ales lucru fiind vizibil prin faptu k amandoua au pe parbriz scris Bucur-Tuning... :| no comment....:| ....
|
Mda adevarul ca lambo e si tunat rau :) :) :) :) lolzz
Ce sa ii mai faci la masina aia. |
de facut mai pot fi facut multe chesti...la orice masina...insa...nu asta era esentialu...dak nu teai prins...
|
lambo.....nu l-am vazut de multa vreme....ce are tuning pe el???
|
M-am prins omule... m-am referit doar la faptul ca este o poza cu el langa lambo care nu prezinta nici un tuning fata de passat-ul ala.
putea sa fie un oricare lambo. de parca lambo e masina sa o vezi si de zi :) |
mai baieti lamborghini acuma intra in lucru,asta ar fi trebiut sa scrie dar au cam colorato:)
|
1 Attachment(s)
Va Pun O Poza Cu Fatada Magazinului Ca Sa Fie Mai Usor De Gasit.
|
Eu am fost acolo, ai ce vedea, si mai ales si mai important, ai ce cumpara....de la stroboscoape si muzica, neoane, etc, la tot ce iti trebe sa tragi capota peste "oki" sau sa ti faci niste aripioare la masina, sa fie mai OZN:)
|
Cat ai luat pt reclama? :))
|
Quote:
si eventual cu ce? :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 |
am luat 5 ron pt reclama, ca doar il am idol pe unu din paraziti.... nu da pe bune, daca vrei sa ti pui in masina, tinand cont ca in sibiu nu prea am vazut, chiar ai ce vedea, si omu` e de treaba , din cate am vb cu el .... Nu i fac frate reclama, daca stii tu vreun magazin de tuning mai tare , zi-l ca ma duc si acolo, si "le fac si alora reclama":lol:
|
Ei na si tu!!!! Da repede te mai zburlesti. Stiu si magazinu si omu ca am fost pe la el.Tot respectul pt ce face.
|
Ok...si cand se mai deschide, sau redeschide?
Am trecut azi pe acolo, si pustiu rau, ma pregateam sa imi clatesc ochii si cand colo nimic... Is nou prin zona sibiu-medias, si auzind de magazin de pe threadul asta, m-am gandit ca inca e deschis, tinand cont de cand e ultimul post... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning