Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Probleme cu PC-ul (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/47781-probleme-pc.html)

Dodo_998 10-11-07 14:59

Re: PROBLEME cu PC-ul

Reparatii calculatoare softare si hardware. Preturi bune. Se elibereaza factura si chitanta. Telefon: 0722.502.964 / 0721.714.397 --- Pentru Bucuresti

paulzzz 12-11-07 14:26

Am si eu o problema cu un HARD : ..incerc sa il formatez...si imi zice ca nu poate citi partitile.... , dupa care imi da o eroare... si numai pot face nimic , se blocheaza pc-ul...
Poate ma ajuta cineva...

10q

EaGle 12-11-07 15:13

Nu se poate formata si din Bios? :| :???:

paulzzz 12-11-07 15:16

sal...
daca imi poti spune exact ce sa fac...mi-ai fi de mare ajutor..

PS: nu prea ma pricep asa bine la pc-uri..:oops:
10q

MeHiGH 15-11-07 18:21

Cine imi zice si mie , va rog frumos , un antivirus care sa functioneze si pe Windows XP x64 ( SP 1 ) ??

EaGle 15-11-07 19:13

Din cate stiu Nod32 merge..am vazut la unu tot cu XP64 ...:roll: ..try it :roll: ..

CYBERBOB 15-11-07 19:23

merge si nod 32 si cred ca merge si AVG, il gasesti gratis la ei pe site! ia zii ce theme ai la windows? ca io o am pe aia windows classic si nu am gasit nimic pt XP 64, am o versiune care expira in 360 de zile.

@paulzzz sa nu fie o problema hardware nu software. incearca sa-l testezi cu everest(parca asa se numeste programu.) scaneaza-l sa nu ai bad-uri. mai mult nush ce sa-ti zic

MeHiGH 15-11-07 19:26

Am una " My theme (nl) " si "Windows Classic" ! Cauta la ei pe site , in seara asta , caut si eu !
Multumesc ! Dar NOD32 e bun ?:-?

CYBERBOB 15-11-07 19:30

nod 32, l-am avut si io pe xp pro si nu m-a dezamagit, kiar isi face treaba bine, si nu consuma multe resurse. momentan am vista ultimate, pe care nu mi-a mers versiunea de nod pe care o aveam, si am incercat avg+ zone alarm firewall, combinatie care merge f bine..pana acum.
Cu temele, o sa mai caut knd o sa-mi instalez din nou xp64, desii ma tenteaza un vista ultimate 64 bits( asta care il am e pe 32)

MeHiGH 15-11-07 19:42

Daca iti instalezi inaintea mea Ultimate x64 , sa imi zici te rog cum sta cu bug-urile si daca il poti folosi la max ( antivirus , firewall , mess/winamp/etc cu suport de x64 :D )

Eugen_TL 18-11-07 17:02

AM O PROBLEMA destul de mare pt mine ! deci HELP HELP HELP !

mi-a formatat cineva pc-ul atat c-ul cat si d-ul ! tot tot am sters ! :)

dar drivere n-am ..pt placa video am gasit ! pt placa de baza am inteles ca se poate face treaba si fara dar cand sa gasesc n-ar fi rau sa pun... dar problema e pt PLACA AUDIO ... nu am sunet deloc ! cum as putea sa aflu ce placa de sunet am...sau daca exista un driver care ar merge la mai multe placi ceva de genu ..vreau SUNET !

Spookie 18-11-07 17:11

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1204885)

dar drivere n-am ..pt placa video am gasit ! pt placa de baza am inteles ca se poate face treaba si fara dar cand sa gasesc n-ar fi rau sa pun... dar problema e pt PLACA AUDIO ... nu am sunet deloc ! cum as putea sa aflu ce placa de sunet am...sau daca exista un driver care ar merge la mai multe placi ceva de genu ..vreau SUNET !

Este un program care iti arata informatii despre pcu tau... aida32 se numeste...cauta pe google... il gasesti usor :-P

Eugen_TL 18-11-07 17:54

ok mersi..am descoperit... faza e ca la motherboard la name imi spune unknown... ! dar la audio spune VIA AC'97 Enhanced Audio Controller ! Si da asta o am mi-am adus aminte..faza e ca n-am gasit driverul pe google.. are cineva sau gaseste el ? :(

CYBERBOB 18-11-07 19:35

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1204959)
ok mersi..am descoperit... faza e ca la motherboard la name imi spune unknown... ! dar la audio spune VIA AC'97 Enhanced Audio Controller ! Si da asta o am mi-am adus aminte..faza e ca n-am gasit driverul pe google.. are cineva sau gaseste el ? :(

Trebuie sa gasesti pe site-ul producatorului placii de baza. Incearca cu driverul de la realtek dar nush daca o sa mearga. Bafta!

@MeHiGH mai e pana acolo. oricum vista ultimate 32 care il am merg toate pe el (winamp..firewall etc)

Ace Axel 18-11-07 20:09

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1204885)

cel mai simplu ar fi sa desfaci carcasa si sa t uiti c model de pl de baza ai ... si o sa gasesti toate driverele de care ai nevoie pe site-ul producatorului. bafta!

All times are GMT +2. The time now is 06:57.

- Copyright 2026 4Tuning