![]() |
ar fi o treaba dragutza din partea noastra sa stii, vorba ta sunt ai nostrii... nu stiu inca sigur pe ce ruta se pleaca si cum. Oricum am sa vb cu Micutzu sa vad daca se pleaca in coloana sau fiecare cand il apuca, si in functie de asta sa vedem cum putem trece prin Cj.
|
:hug: :peace: :joy: :lalala: ar fi nemaipomenit
|
pai... pe mine cred ca va tebui doar sa ma ia cineva din gara din TM ca nu am mai fost veci prin TM :D
|
Normal ca te luam, poate ne intalnim pe tren... cred ca si noi optam pt acest mijloc de transport. Oricum mai vb
|
ok...
pai ar fi mishto... :D tragem o \"khermeza pe tren\" :lol: :drunk: :evil_laug :peace: :rah: |
cum e mai ieftin ?
cu masina sau cu trenul? mersi tnos din partea clujenilor pt atentie :lol: :peace: |
cu tot cu reduceri, trenul e 130.000, pe accelerat..., dus intors ar fi 260...
yo zic ca ii mai ieftin trenu... |
Cu trenul :)))))))))))))
Te :2gun: kno, eu zic sa mergem cu trenul si din gara , din Timisoara vedem noi cum facem.
|
cand va hotarati ce ce mergeti sa ma anuntati si pe mine
|
pai... cu trenu ramane atunci...
|
Timisoata
Tekno, deci am stabilit mergem cu ternul, pai din gara vedem noi ce facem, vb. cu careva de pe forum sa ne astepte. :2gun:
|
daca nuh in gara dormim ca aurolacii
:lol: :lol: :lol: |
In gara nu dormin noi, Tekno :)))))))))))))))))))))))))))))))
Ne descurcam noi cumva, ca doar nu suntem de 2 zile :)))))))))) :2gun: :chainsaw: |
mii de scz ptr offtopic... insa in fata nr posturilor lui ciclistu scrie -94 ??? :) :) :) cata caterinca , peace all
|
EvLSant0S nu e vina mea ca am -94, problema e ca au fost sterse mesajele de pe \"Cluj\" si de aceea \"stau asa de prost\".
Scuze |
| All times are GMT +2. The time now is 02:46. |
- Copyright 2026 4Tuning