![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
hai bravo ma :d
la inceput m-am jucat .. am facut parcari , garari , si alte ***uri .. da dup`aia mi s-a luat .. doar nu-mi iau urs sa merg cu 50 la ora .. : / 60 :D fiecare om are iesirile lui :D cand o sa fie masina mea .. o sa fie mai rare dar bune :D asa pe masina altuia .. e haios :D nu te doare inima pe a mea .. o sa mi se rupa :D inima :D |
cat a costat cotul de la debitmetru si de unde l-ai luat?
|
Sa vezi ce o sa faca omu' asta din iel ...
Bai ... bafta si succes cu ursacheul din partea mea. :0) |
aa, glumesc ma :D
keep up the good work si multa bafta. mai toata lumea asteapta sa le incanti privirile cu masinuta ta ;) take care... |
Sa traiasca si sa-l creasca mare. Adica... fratioru' sa traiasca, pentru a-si creste ursu' mare.
Te pupa fratele tau si nu-ti spune mai multe ca... stiu ca ai idei nebune pe care le vei pune in practica. Abia astept sa ne vedem! :twisted: |
uite cate pagini a reusit sa umple santos.
asa se vede cine e baiat bun, si stie sa-si tina prietenii aproape :) |
ura bravo acum am gasit si eu thread-ul asta ... marfa masina ! FELICITARI!!
|
bravos domle si sa o stapanesti sanatos !! in sfarsit te-am vazut si pe tine cu o masina !! sa ii faci niste poze frumoase asa cum sti tu !! :lol: :D :idea: ;)
|
azi am fost iar la masina .. :)
la sf. saptamanii sper sa intre la vopsit, la sf. saptamanii viitoare sa iasa .. apoi reechipare si acte.. nu mai pot , vreau s-o vad odata gata :( |
Quote:
|
da , partea proasta e ca n-am poze sa va arat ..
poate e mai bine , o tinem surpriza.. astept sa primesc codul de culoare pana la sf. saptamanii cand sper sa intre naibii o data la vopsit ca nu mai tzine .. urat e sa stai dupa o masina :D e chiar dureros nu doar urat :D dar asta este.. sunt multumit totusi ca a cazut pe maini bune :D foarte bune :D ( ma refer la partea mecanica si etc ) eu mai am de invatat , mult , la capitolul asta :D |
un vis a oricarui baiat care implineste 18 ani.....un urs 2.5 12v (cel putin si al meu...dar momentan nu:( ). spor la munca in continuare si sper ca in ceva timp 1 an cel mai devreme sa ma alatur si eu aceste sectiuni cu un bmw....bmw sa fie. :)
|
urs sa fie :P
eu sunt mort dupa bucata asta de fier :D nu m-as vedea in alta masina :D inca |
bravo bravo am vazut-o si eu ce frumos statea acolo si astepta sa intre la vopsit, maine o sa reintre si a mea la acelasi foarte priceput mecanic deci cred ca o sa fie colege vreo 2-3 zile :D, acum sper sa ma intelegi cum mi-a fost mie cu silvia...ei bine afla ca bucuria o sa iti fie mai mare decat daca iti luai o masina mai noua...acum chiar poti sa zici de asta ca e ur baby;)
|
my baby my baby da e mai mare ca mine :D ea bate pe 23 eu pe 19 :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning