Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu.html)
-   -   Poze, filme si discutii de la intalniri (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu/47535-poze-filme-discutii-intalniri.html)

crissti_d 12-04-08 22:43

Re: poze si filme de la intalniri

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 1481258)
Si ce ai vrea sa zic ??? Eu am o masina XXX cu nr XX XX XXX si fac liniute , pun pe cineva sa filmeze cand fac liniuta si urc pe forum , e bine asa ????? nu suntem numa noi pe forumul asta , mai sunt si "baieti buni " ! daca tu vrei sa pui un filmulet cu masina ta la liniute n-ai decat , dar eu nu vreau !

nu vrei sa pui filmulet pt k nu ai. nu pt k nu ai filmat, pt k nu ai facut nimic!
mai bine ramai tu cu comunicarea si noi cu adrenalina (dc ai auzit de asa ceva).

Sasha 12-04-08 22:43

DolusD - n`are rost;) trust me.... lasa`l sa viseze in continuare...si sa faca liniute si alte de alea probabil cand joaca NFS:lol:

crissti_d 12-04-08 22:45

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1481269)
DolusD - n`are rost;) trust me.... lasa`l sa viseze in continuare...si sa faca liniute si alte de alea probabil cand joaca NFS:lol:

:)))) cu tine vb cand o sa`ti iei permis si masina.

Sasha 12-04-08 22:46

mai bine taci si doar pari prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala;)

crissti_d 12-04-08 22:48

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1481275)
mai bine taci si doar pari prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala;)

tu asa faci cand stai in dreapta? felicitari! mai vb dupa ce iti iei permisul. pana atunci va las sa tastati si sa `comunicati`

Sasha 12-04-08 22:51

deci chiar ma amuzi rau de tot=))) se vede ca nu cunosti nici jumate` din userii de pe tg jiu...si faci gura mare ...tu vorbesti de liniute si alte alea cand nu stii nici macar sa porti o conversatie???

iti dau un sfat las`o balta

P.S. si nu vorbi despre ceva sau cineva ce nu stii;)

Lukyan 13-04-08 00:11

:)) ma baiatule...nu te mai baga in seama cu noi.habar n-ai cine suntem,habar n-ai ce facem noi,habar n-ai pe unde ne umbla noua masinutele noaptea.

imi aduci aminte de un coleg de liceu...care nici n-are permis si ma bate la cap sa dau o liniuta cu el.sti parerea mea despre el?e idiot cu diploma ;).

succes in continuare sa demonstrezi ca idiotenia ta depaseste orice limite

DolusD 13-04-08 00:41

Quote:

Originally Posted by crissti_d (Post 1481280)
tu asa faci cand stai in dreapta? felicitari! mai vb dupa ce iti iei permisul. pana atunci va las sa tastati si sa `comunicati`

mai prietene ! sasha are o masina la care tu doar visezi (poate ma insel), dar nush d c suferi , hai la intalniri si comunicam atunci :)) (ca din catzi o sa fim poate isi face unu mila de tine si te scoate la o liniutza , cu scuteru)

DolusD 13-04-08 00:44

apropo tipule , ce masina ai ???? de curiozitate , poate ardem una mica ca sa ne creasca adrenalina

ps: filmulete s-au facut , daca nu stii unde sa le cauti .........

cristea_rotitza 13-04-08 13:24

stiti care e problema?nu are rost sa va certati,nu cred k stim unul despre altul nik,in cazul in care nu ne cunoastem,,sa sti k in orasul asta nu e doar o gasca kr se da la liniutze,stiu si eu multe,asa k nu e neaparata nevoie sa sti u cand se da x si y intelegi?referitor la sasha nu face acuzatii nefondate(in necunostinta de cauza)si app,cand ne strangem la intalniri de ce nu veniti sa ziceti ,nu in gura mare,hai sa n spargem de aici si sa ne dam?pt k nu veniti,dak ati veni si ne-am strange mult mai multi ar fi altfel,io sa sti k imi omor masina pentru a face cat de cat atmosfera si crede-ma k mi-ar face placere sa vad k se baga mai multi la burnout-uri si alte tampeni,pt a ma da cu frana de mana am furat masina lu fratemiu si tot m-am dat deci dak ne adunam mai multi se vor face mai multe asa cum a fost la intalnirea de la agip;)atat am avut de spus.

Lukyan 13-04-08 13:29

gata,da-l naiba de idiot.

rotitza data viitoare aduc pe cineva care o sa faca donut`uri :D.data trecuta n-a putut sa vina,dar data viitoare a promis ca vine.sa nu fi singurul care face atmosfera :)

cristea_rotitza 13-04-08 13:34

e binevenit;)

crissti_d 13-04-08 14:04

Quote:

Originally Posted by Lukyan (Post 1482023)
gata,da-l naiba de idiot.

rotitza data viitoare aduc pe cineva care o sa faca donut`uri :D.data trecuta n-a putut sa vina,dar data viitoare a promis ca vine.sa nu fi singurul care face atmosfera :)

eu ti`am vb frumos si nu te`am facut in niciun fel. asa k te rog sa vb frumos,

crissti_d 13-04-08 14:05

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 1482012)
stiti care e problema?nu are rost sa va certati,nu cred k stim unul despre altul nik,in cazul in care nu ne cunoastem,,sa sti k in orasul asta nu e doar o gasca kr se da la liniutze,stiu si eu multe,asa k nu e neaparata nevoie sa sti u cand se da x si y intelegi?referitor la sasha nu face acuzatii nefondate(in necunostinta de cauza)si app,cand ne strangem la intalniri de ce nu veniti sa ziceti ,nu in gura mare,hai sa n spargem de aici si sa ne dam?pt k nu veniti,dak ati veni si ne-am strange mult mai multi ar fi altfel,io sa sti k imi omor masina pentru a face cat de cat atmosfera si crede-ma k mi-ar face placere sa vad k se baga mai multi la burnout-uri si alte tampeni,pt a ma da cu frana de mana am furat masina lu fratemiu si tot m-am dat deci dak ne adunam mai multi se vor face mai multe asa cum a fost la intalnirea de la agip;)atat am avut de spus.

:). tu kiar esti unul din cei 1-2 care fac cate ceva. felicitari tie.

cristea_rotitza 13-04-08 14:13

sti care e chestia,k aici fiind un forum liber,poate vedea oricine ce vb noi si nu are rost sa dicutam unele chestii aici de-aia sunt intalnirile k sa vb si poate si altele dak are cine;)app,cine e in spatele acestor lumini de pozitie?de curiozitate,ne stim?

All times are GMT +2. The time now is 10:28.

- Copyright 2026 4Tuning