![]() |
Re: passat viteza maxima.
eu nu comentez nimic de ce au zis altii.poate o prins cat o zis fiecare poate nu, de impresionat oricum nu e vorba pt ca ii vorba de motoare pana in 170 de cai din cate am citit care .... eu am un passat b5 de 110 cai si am mers cu el 210.punct.nu zic ca era viteza reala..atata mi-o aratat bordu.mentionez ca turbo e ok, injectoarele iar sunt ok.ce m-ar interesa daca stie cineva cum pot afla exact in cat timp prind 0-100.cu telefon sau camera e cam..nustiu.imprecis.
|
cu un vbox sau gtech ai putea sa faci 0-100.costa ceva dar merita..
|
nu ma intereseaza atata de tare incat sa dau bani pt asta :D asa informativ ar fi numa.
|
eu am motor de 1.9 105 caluti si e limitata la 210
|
Quote:
|
poi si eu cu 110 cai am prins tot 210 pe loc drept.si am prieteni cu motoare identice care tot atata au prins deci ... nu cred ca e nici o limitare.nu poate mai mult ;) bine in panta am un prieten care cu un golf 5 de 115 cai cik a prins 240 acuma..io nu prea il cred da nah:???:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
passat berlina 99 motor 2.8 v6 225 poate 230 cu indulgenta
|
salut ... am si eu o intrebare am un passat 1,9 tdi , atj , 6 tr , da imi puteti spune ce trebuie sa fac sa vad pe climatronic viteza ???? multumesc anticipat
|
Quote:
|
Passat 1.9 TDI 101 cp
Deci maxim pana la limita de 4500rpm (nu pe rosu) am mers 187 (viteza a fost luata dp bord si gps)masina e in 5 viteze
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:34. |
- Copyright 2026 4Tuning