![]() |
in sfarsit sa ajuns unde am vrut cand am facut topicu asta :lol: :P
dar zi=ne si noua de ce esti asa de indragostit ?ce te-a facut ssa te indragostesti asa rau ? |
Re:
Quote:
am zpus ca exagereaza un pic nu ca nu o inteleg ;) |
Re:
Quote:
|
fusei si eu .. da mi-o trecut ..... :)
|
am cunoscut o tipa...si intr-o luna am ajuns 'special best friend', singurul caruia i-a spus chiar totul...
si m-am indragostit rau de tot de ea... asa ca voi lupta pt ea! |
Quote:
Mai sus am fost rautacios, nu este asa, amandoi luptam! 8) |
marfa aveti grija de voi doi bafta si respect :wink: :hug:
|
Re:
Quote:
incearca sa cunosti omul inainte si apoi iti vei da seama de ceea ce vrea de la tine dar si ce anume ti-ar putea oferi |
Re:
Quote:
|
eh, intre noi fie vba , in visele lui erotice iti oferea multe :P
p.s: nu vreau sa par magar, dar asta-i cruda realitate :) |
LooooL....dar erau numai Vise... :lol: :lol:
|
stiu =)) =)) spre dezamagirea celui in cauza =)) :P
|
Re:
Quote:
Cred ca in scris e mult mai ushor sa te exprimi,dar totusi mi se pare putin cam exagerata kestia...stii cum e ,unora le place sa faca asta,sa exagereze,sau asta e tendintza in general la inceput cand te indragostesti. Oricum te invidiez k ai sentimentul acela,eu nu l-am mai avut d mult si niki nu cred ca il voi mai intalnii curand cu el....dar ii simt lipsa! :cry: |
pacat...
e ceva deosebit , si sper sa-l retraiesti cat de curand posibil acum .. legat de intrebarea topicului \"Indragostit pana peste cap ? \" nu .. indragostit pana peste umar ... |
oare de ce am fost super indragostit cand m-am combinat cu actuala mea prietena, acum tipa e mai atenta ca oricand cu mine, si cu toate astea, acum, dupa 3 ani de zile nu mai simt pentru ea decat respect, nu dragoste?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:35. |
- Copyright 2026 4Tuning