![]() |
Re: Top cele mai proaste masini
Tico nu este nici pe departe o masina proasta...nici macar la performante tinand cont k afuma un logan 1.4 si chiar si un 1.5 dak te tine inima sa schimbi pe la 8000 de ture.La capitolul top speed am un prieten care a atins 171 (masurati pe gps) cei drept era in plasa unui q7.Cand vine vorba de stabilitate credema k daca cunosti masina poti sa abordezi foarte tare curbele...cei drept feelingul in interior nu e nici pe departe placut(se recomanda asigurare de viata tinand cont de cat de usor se face praf).Singurul lucru care e stresant sunt franele.Cu 5 oameni in masina nu te opresti in vecii vecilor(da are capacitate de 5 persoane in talon)
|
Quote:
cat despre tico eu stiu ca in bord arata pana la 160 si daca erati in plasa unui q7 ce??? te crezi cumva la formula 1 sau erati remorcati de q7??? p.s. asigurarea pe viata e recomandata indiferent de ce masina conduci pt ca nici una nu e sigura 100% |
Quote:
|
Quote:
eu am ales tot "sh"-ul pt ca de 8500 euro imi asigura confort si siguranta si dotari mult mai multe decat un logan nou |
campion absolut,in opinia mea-loganul.de ce?pentru ca se identifica cu manelistii,cu toti taranii care au vandut pamant si acum isi iau si ei masina,pentru ca se identifica cu taximetristii-cei mai nenorociti soferi.si pentru ca orice i-ai face,e DACIE,frate!
|
Quote:
Care e faza de ti se pare asa proasta ? Cea mai proasta nu e. Dar este mai proasta decat multe alte masini. ;) |
Quote:
|
in tico si o bicicleta daca intra il face praf :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca tot comparati masina proaste iti dau un indiciu, Golf mk1 era proiectat in sfarsitul anilor 60, si de atunci pana in 2005 acceasi suspensie era folosita la golf 2-3-4, jetta, vento, bora, passat (toate), tolledo, leon, cordoba, fabia, oktavia, superb si inca cateva modele care cuma nu imi amintesc. Si asta nu din cauza ca era asa de perfect, super bine facut golf mk1, ci VW a facut o renume asa de mara incat putea sa vanda acceasi technologie timp de 40 de ani...de asta era cacat golf4 si de asta nu este o reusita golf5-ul (unde deja suspensia este schimbata cu o intarziere de 10 ani).
Restul producatorilor de mult au trecut la suspensie independenta, si la fel sunt forte multe schimbari unde vw este cam departe de restul lumii auto, ami ales de cele japoneze!!! Ca masina in sine nu merita cumparat orice ce este facut de VW, numai ca pretul moderat si calitatea mecanicii (nu despre finisare sau calitatea interioare exteriora vorbesc) este inca la un nivel unde inca oamenii cred ca este buna. VW in ultimi 10 ani este un fel de placebo !!! |
Quote:
|
Quote:
Tico mi se pare masina potrivita pentru Bucuresti. Nici eu nu sunt de acord cu iesirea buburuzei pe autostrazi. Daca as vota cea mai proasta masina, as alege Matizul. Din toata gama Daewoo ea se prezinta cel mai des la service-urile Daewoo din toata tara. |
Quote:
|
Votez si eu matiz ca cea mai proasta masina. Fiabilitate scazuta ,probleme garla ,consum mare pt motorasul ala.Cei care nu ati avut tico nu va mai dati cu parerea aiurea ,eu am avut 2 pana acum si stiu ce vorbesc.Sunt foarte rezistente (aici vb de calitatea mecanicii nu de rezistenta la impact) ,consum foarte mic.Venind vorba de demaraj am facut Cielo cu ea, prima si ultima liniuta cu masina asta.Puncte minus la ea: franele,trebuie sa ai abs la picior,pierde foarte usor aderenta la franari bruste datorita masei mici.E in principiu o masina de oras dar se descurca binisor si in afara daca suspensiile sunt in stare buna.Am mers cu 140 pe autostrada fara sa ma arunce tirurile de pe carosabil.(mult mai stabila decat matizul).
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning