![]() |
Re: jante oltcit
nu merg pe oltcit si nici pe dacie .. iti trebuiesc flanse ... sunt unele care merg pe dacie acelas model cu asta dar alea de pe R5 nu merg
|
moaaa:sad: nu stiu ce sa fac. sa le iau,sa nu le iau? cred ca le iau.
|
le poti lua si modifici butucii e mult mai bine decat flanse ;)
|
|
Quote:
|
https://img214.imageshack.us/img214/2...6002kz2.th.jpg ..... imi poate spune si mie cineva daca aceste jenti se potrivesc pe oltcit....se vand prin carrefour,metro...si nu am vz sa zica nimeni despre ele...si mi se par foarte dragutze...apropo ele sunt gri in totalitate...dar nu am gasit alta poza
|
Se potrivesc pe Oltcit RM si sunt pe 165
|
7 Attachment(s)
jante :) 3 si 6prezoane
|
Ultimele pe care le-ai pus merg pe Dacie si pe Oltcit RM, restul sunt de Smart sau de Citroen AX,... si nu merg
|
Quote:
|
Quote:
|
aveti idee, daca schimb butucii d oltcit normal cu unii d RM tre sa schimb shi planetare ceva? sau merg shi asha? adica mai tre sa mai schimb ceva in afara d butuci??
|
poti sa iti pui boar flansele de rm si ai terminat. nu sunt scumpe si se gasesc. vezi pe la dezmemrari sau pe bazar ca se gasesc la vanzare.
|
de unde sa fac rost de niste flanse pentru Oltcit 12 TRS? is din baia mare si nimeni pe cine am intrebat nu stie sa faca :((. plsss help
|
de unde sa fac rost de niste flanse pentru Oltcit 12 TRS? is din baia mare si nimeni pe cine am intrebat nu stie sa faca :cry: . plsss help
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning