![]() |
Re: HD-83-MAX sub constructzie
suuper treaba cu buretele ala.... incredibil cat de mult sa schimbat! merci MAX!
|
Quote:
|
Quote:
Danut il gasesti la magasiznele unde sa vand mareriale pt decoratiuni interioare :D Gil daca a dat rezultate e bine :) Bafat la toata lumea |
8 Attachment(s)
deci cateva decorari sa le zicem asa cam putine cei drept dar dar fac si eu cam ce pot lipsa de timp:(
astazi am reusit sa fac rost de scaune pana la urma |
Quote:
bafta in continuare |
nu nu nu totul negru nar arat misto gri dar cam slabe sanse nu prea gasesc aici:( dar pe viitor cine stie :D
|
deci astazi cateva noutati conducte frane noi mai imi trebuie aia lunga,rotule noi,pivoti superiori noi,cheder portbagaj nou,conducta benzina retur noua,garnituri etriere,iale noi burdufe planetare noi binenteles chit reparatie pompa frana tot noi si mai urmeaza catva sper sa le primesc saptamana viitoare daca primesc parbrizul intram tare in ea;) oricum bafta la toata lumea
|
Bv bafta in continuare
|
ms mult Radu sper sa fie
|
Pai hai ma Max. Eu unul am urmarit intreaga evolutie dar nu am mai vazut poze cu "oltacul" terminat. Vrem ceva... te rog ;)
|
Arata bine ce faci tu aici,spor la lucru in continuare si niste poze cu posesoarea accesoriilor cand vedem si noi? :D
|
6 Attachment(s)
multumesc deocamdata cu accesoriile mai dureaza putin nu prea mult dar o sa mai dureze acum lucrez la interior incep sal pun la loc
|
misto bordu... e luminat de dedesubt??
|
deocamdata nu luminat clasic dar va fi mai tarziu toate la timpul lor
|
frumos bordul inferior pacat ca cine vrea sa il vada trebuie sa stea pe sub scaune pe undeva...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:29. |
- Copyright 2026 4Tuning