![]() |
Re: Audi A5 vs Bmw 335 CI
stilul mai clasic al celor de la bmw&mercedes nu da gres niciodata!
bmw se bate cu japonezele&mercedes, adevaratele contracandidate! locul 1> este impartit de mercedes&bmw, dif infima o face lux&comfort vs sportivitate, desii varfurile de gama ale celor 2 mercedesul bate tot ! BRABUS.. 2> RESTUL... |
La capitolul design masinile seamana foarte mult, insa bmw-ul a aparut primul.Eu unul as alege BMW-ul ptr ca
1- are un motor mai puternic 2- dpdv calitativ bmw este peste audi(parerea mea) 3- dc sa cumpar copia, cand pot lua originalul? |
Cu taote ca la prima vedere A5 mi s-a parut deosebit, ulterior dupa aparitia noului A4 am observat ca si-a pierdut din farmec. VAG are o problema, asemanare interioara prea mare intre o Skoda full, un VW cu ceva optionale si un Audi normal. Iar la exterior fiecare generatie de Audi aparuta pare doar un facelift, nu un model nou, chiar si la interior de fapt.
Cu BMW-ul a fost chiar invers, la aparitie nu m-am omorat dupa design (atat interior cat si exterior), mai tarziu insa l-am apreciat mult mai mult (mai ales coupe). mi se pare mult mai exclusivist ca design, se face clar diferenta de la o generatie la alta si modelele nu seamana asa de mult intre ele ca la Audi. BMW-ul are clar mai multa personalitate si ce este mai important - in timp BMW va ramane mai frumos si se va banaliza mai putin, exact cum s-a intamplat si pana acum, in comparatie cu AUDI. La motorizari deocamdata sta mai bine BMW (335i, M3) dar sa nu uitam ca urmeaza sa apara RS5. la interior aparent A5 este mai vesel mai sportiv si mai frumos dar cine merge putin cu un BMW (numai varianta cu navigatie) o sa inceapa sa vada sportivitatea, frumusetea si ergonomia bordului. Dar aici e mai mult chestia de gust, din punctul meu de vedere sunt la fel de frumoase interioarele. |
https://www.youtube.com/watch?v=aHj0zbhjLZI there! 335i bate S5-ul, cu putin ce-i drept, dar il bate, in ciuda deficitului de putere. asta cumulata cu potentialul de tuning mare al 335i-ului, inclina un pic balanta in favoarea bimmerului. parerea mea. ca design, poate snt subiectiv, dar tot bimmerul mi se pare mai reusit.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning