Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Giurgiu (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/46072-giurgiu.html)

pro-aux 10-11-07 17:42

Re: Giurgiu

Quote:

Originally Posted by sabothor (Post 1188350)
Salut, stii pe cineva care are un garaj de inchiriat prin zona? Chiar nu stiu unde sa duc ca ma dispera strada asta zi de zi .. Chiar nu stiu unde sa o duc in alta parte ..
Ieri am spalat-o .. azi nu se mai cunoaste ca am spalat-o .. :(

Sper s-o termine de asfaltat? PAI S-A APUCAT CINEVA? N-AM OBSERVAT ... :cry:

mai exact in ce zona vrei garaj ca ti-am vazut masina cand la petrom cand in apropiere de interex. pe langa gara stiam pe cineva cu garaj, deci daca stai langa interex ti-ar fi aproape. ti l-as lasa pe al meu, dar daca mie mi-e scarba sa o bag in el, cred ca si tie, ca e plin de fiare

sabothor 10-11-07 21:15

Quote:

Originally Posted by pro-aux (Post 1193171)
mai exact in ce zona vrei garaj ca ti-am vazut masina cand la petrom cand in apropiere de interex. pe langa gara stiam pe cineva cu garaj, deci daca stai langa interex ti-ar fi aproape. ti l-as lasa pe al meu, dar daca mie mi-e scarba sa o bag in el, cred ca si tie, ca e plin de fiare

Da, la Petrom sta sora-mea si probabil ai vazut masina parcata acolo numai cand eram la ea in vizita. Domiciliul meu stabil este pe Mihai Viteazu. Da-mi mai multe detalii despre garajul ala (locatia mai exact) fiindca mai am o alternativa in acest moment. Si un pret estimativ al chiriei.

Nu ma intereseaza daca sunt sau nu fiare pe jos, daca sunt atarnate si pot cadea pe "dansa" .. atunci e o problema .. :rolleyes2

Salutari!

**COSMIN** 13-11-07 07:14

Giurgiuveni SAMBATA 17.11.2007 Ora 20:00 Intalnire Pasionati de tuning & motorsport, ne intalnim in parcare la interex.

Care veniti?

Sa speram ca de data asta ne lasa timpul.

3 sau 4 masini stiu sigur ca vin. Mai sunt doritori? anuntati-va aici.

pro-aux 13-11-07 17:55

trec si eu pe acolo , sper sa am si cablu la frana de mana pana atunci :) . sa poata sta nitel pe loc , ca s-asa tre' sa schimb cauciucurile

69WRX 13-11-07 18:24

man tu esti cu UPE ?

sabothor 14-11-07 12:17

DA!! El poseda numarul pe care mi-l doream eu :( GR 60UPE .. Dar e baiat de treaba!

PS. Apropos .. nu ai vandut masina inca man?

**COSMIN** 17-11-07 12:35

ce facem diseara? mai ne intalnim sau nu? ca vad ca afara iar e vreme urata .

pro-aux 17-11-07 13:40

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 1197554)
man tu esti cu UPE ?

chiar el:D . sabothor...inca nu am dat-o , poate luni daca iau bmw-ul ala albastru 330 care l-a avut spirici.

**COSMIN** ce facem diseara? mai ne intalnim sau nu? ca vad ca afara iar e vreme urata .
e mult mai urata decat saptamana trecuta

**COSMIN** 17-11-07 14:09

atunci anulam si de data asta. sa speram sa sapt viitoare o sa fie vreme mai frumoasa.

69WRX 17-11-07 15:06

daca ningea era mai bine :D mergea de o intalnire..asa pe ploaie...

pro-aux 18-11-07 23:21

ce draq ma pe timpul asta nu merita sa te dai jos din masini decat ca sa te duci in bar

sabothor 19-11-07 10:36

Eu nici in bar nu ma mai duc, am descoperit o noua indeletnicire si pasiune totodata: VINUL FIERT :joy: :rolleyes: Dupa 3 cani esti deja ... :weirdface Recomand cu placere!

**COSMIN** 20-11-07 06:40

Quote:

Originally Posted by sabothor (Post 1205836)
Eu nici in bar nu ma mai duc, am descoperit o noua indeletnicire si pasiune totodata: VINUL FIERT :joy: :rolleyes: Dupa 3 cani esti deja ... :weirdface Recomand cu placere!

faci exprimente,huh?:lol: iti deschizi laborator si incerci sa descoperi alcoolul non alcoolic :rolleyes2 .... aoooooozi? :oops: si cu scortisora?....si cu spuma aia asa...mmmmmmm si mirosula ala si vaoprii de alcool in aer
:drunk: .... si daca mai adaugi si un pachet de tutun :bong: nici nu mai tre' sa iesi din casa....decat dupa provizii :poke:

sabothor 21-11-07 12:09

Cosmine, fac teste cu alcool, te oferi cobai? :D

**COSMIN** 23-11-07 07:04

Quote:

Originally Posted by sabothor (Post 1208743)
Cosmine, fac teste cu alcool, te oferi cobai? :D

Sabo zilele astea am dat-o si eu pe vin fiert. am dezmembrat o masina ... si pe frigul asta imi clantaneau cheile in mana:lol: :lol: si am dat-o pe vin fiert ca sa ma incalzeasca :twisted:

Apropo.... Giurgiuveni Vand piese de oltcit.:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 07:13.

- Copyright 2026 4Tuning