![]() |
Re: Giurgiu
Quote:
|
Quote:
Nu ma intereseaza daca sunt sau nu fiare pe jos, daca sunt atarnate si pot cadea pe "dansa" .. atunci e o problema .. :rolleyes2 Salutari! |
Giurgiuveni SAMBATA 17.11.2007 Ora 20:00 Intalnire Pasionati de tuning & motorsport, ne intalnim in parcare la interex.
Care veniti? Sa speram ca de data asta ne lasa timpul. 3 sau 4 masini stiu sigur ca vin. Mai sunt doritori? anuntati-va aici. |
trec si eu pe acolo , sper sa am si cablu la frana de mana pana atunci :) . sa poata sta nitel pe loc , ca s-asa tre' sa schimb cauciucurile
|
man tu esti cu UPE ?
|
DA!! El poseda numarul pe care mi-l doream eu :( GR 60UPE .. Dar e baiat de treaba!
PS. Apropos .. nu ai vandut masina inca man? |
ce facem diseara? mai ne intalnim sau nu? ca vad ca afara iar e vreme urata .
|
Quote:
**COSMIN** ce facem diseara? mai ne intalnim sau nu? ca vad ca afara iar e vreme urata . e mult mai urata decat saptamana trecuta |
atunci anulam si de data asta. sa speram sa sapt viitoare o sa fie vreme mai frumoasa.
|
daca ningea era mai bine :D mergea de o intalnire..asa pe ploaie...
|
ce draq ma pe timpul asta nu merita sa te dai jos din masini decat ca sa te duci in bar
|
Eu nici in bar nu ma mai duc, am descoperit o noua indeletnicire si pasiune totodata: VINUL FIERT :joy: :rolleyes: Dupa 3 cani esti deja ... :weirdface Recomand cu placere!
|
Quote:
:drunk: .... si daca mai adaugi si un pachet de tutun :bong: nici nu mai tre' sa iesi din casa....decat dupa provizii :poke: |
Cosmine, fac teste cu alcool, te oferi cobai? :D
|
Quote:
Apropo.... Giurgiuveni Vand piese de oltcit.:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning