Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Ce mashini avetzi? (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/46-mashini-avetzi.html)

pimp_lex 25-10-03 00:59

u must be fuckin kidding me!!!!!!
alt roman din State/Canada.......si nu numai atat, dar are si una dintre masinile mele preferate!!!!

Grand Prix GTP rulez!!!!!!

Stere 25-10-03 03:37

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
u must be fuckin kidding me!!!!!!
alt roman din State/Canada.......si nu numai atat, dar are si una dintre masinile mele preferate!!!!

Grand Prix GTP rulez!!!!!!

Hell yeah GTP rulzzz;))) sint in texas, unde scena curselor ilegale a fost fuarte mare pina cind sa schimbat legea si pedepsele la cei care fac curse ilegale. Totushi, se mai fac inca... dar in locuri uitate de lume:))
Tu unde esti?

pimp_lex 25-10-03 17:46

montreal, Canada.......

aici, de cand s-au ieftinit intrarile la piste de drag, nu mai face mai nimeni curse ilegale, asa 2-3 prieteni care sa se adune intr-un cartier industrial extrem de rarm, dar nimic organizat.....nu mai merita, exits 3 piste de drag la distante acceptabile si 2-3 circuite pt cei care nu voir numai linie dreapta......

Marian20 25-10-03 18:26

salut

haideti ca ma bag si eu oficial in seama ... nu de alta dar abia acum am dat register ... deci.. eu am un BMW320i 6 cil. an 1984 care astazi trebuia sa devina 325ix cu axe cu came de 2,5 M-Tehnik si deocamdata cu tractiune spate... timp de vreo o saptamna pana luam planetare si pentru fata... din pacate masina a avut o problema aseara chiar inaintea unei curse de la semafor si am lasat-o acolo... asta inseamna ca modificarile mai asteapta pana luni... oricum masina nu mai fuge prea bine cu motorul actual pentru ca nu gasesc un mecanic competent care sa-l puna la punct... eu as fi cel mai incompetent mecanic care s-ar baga sa-l regleze asa ca prefer sa-i lasa pe altii sa faca asta pentru mine.... oricum... am participat o singura data la curse in vitan pe data de 6-09-2003 de unde am plecat cu coada intre picioare (totusi ma gandesc ca era cea mai slaba masina la clasa ei : 125hp la grup C fara modificari, iar castigatorul la grupa C stim toti cine este) dar de luni sper sa se schimbe drastic situatia... de la cursa totusi am mai adaugat un filtru de aer K&N , spoilere, volan MOMO millenium , schimbator ... replica la un schimbator oricum arata bine pt ca mare parte din interior este cromata... pedale, volan, schimbator, rama schimbator... legat de muzica.... Cd pioneer, boxe fata Pioneer si spate Jbl, 2 tweetere no name dar care vad ca fac fata bine... la capitolul muzica nu ma intrebati marimea boxelor si alte chestii ca-s in pom.... masina urmeaza sa fie si vopsita ... candva in viitorul sper eu destul de apropiat... adik pana la sfarsitul anului... nu de alta dar costa o gramda de bani si daca tinem cont ca eu sunt student in bucuresti dar sunt din braila iar masina este cumparata din banii mei si intretinuta tot din banii mei... cred ca am planuri destul de marete :? deci sper ca la urmatoare etapa legal racing sa ma prezint cu BMW E30 325ix cu axa cu came M-Tehnik si sper sa fac o figura frumoasa .... chiar daca o fi sa ma inscriu la grupa A pt ca am vazyt ca se poarta... masini puternice la grupe inferioare .... deci de acum incolo o sa ne auzim mai des pe aici si poate o sa ne vedem pe 1 noiembrie daca o sa fie etapa legal racing

Gabi 25-10-03 20:22

Draguta prezentare... Poze ai ?

tekno 25-10-03 20:55

welcome...
bafta cu modificarile....
da shi pe topicu cu \"identitati\"

Quote:

Originally Posted by \"Marian20\"
deocamdata cu tractiune spate... timp de vreo o saptamna pana luam planetare si pentru fata

WTF? vrei sa il faci 4WD??? sau are stock 4WD nu prea cred....

Marian20 26-10-03 01:21

poze o sa fac imediat ce o sa reusesc sa o iau din regie caci am aflat ca nu e o problema prea mare... s-a spart un rulment :cry: si am facut comanda ... imi vine luni la prima ora ... si atunci o sa fac si pozele interior + exterior + motor vechi + motor nou ....
Re: Tekno - nu are stock 4WD pt ca este 320i tractiune spate in schimb motorul \"nou\" este luat de pe un 2,5ix 192hp care vine cu baia de ulei cu reductie.... asta inseamna ca eu trebuie sa-i schimb discurile de pe fata cu planetare si inca ceva... nu mai stiu exact ce era.... oricum nu este deloc scump... dar pana o sa-i pun planetarele pe fata o sa-i montez diferential de 316 fara autoblocant si axa cu came, numai ca daca incepe iar sa ninga si se si aseaza zapada... daca nu ii montez si planetarele pe fata si grup de minim 325 cu autoblocant s-ar putea sa nu mai pot sa ma misc de pe loc iar toate curbele le voi lua la 270 de grade :shock: asa ca ma rog sa nu mai ninga vreo 1 saptamana ... :!:

Marian20 26-10-03 01:24

inca ceva

poze inainte de modificari la exterior si interior sunt postate pe site chiar la etapa din 06-09-2003 , o data langa BAV-u' mic si o data langa 99-WRC... dar nu se vede mare lucru si oricum o data cu spoilerele , eleronul pleoaple si nasul masina si-a schimbat aspectul drastic la exterior

tekno 26-10-03 22:23

IX

mkay...
mishto planuri... nu cunosc prea multe BMW-uri cu 4WD... nu cerd ca o sa ninga sapt asta... cel putzin asha sepr... bafta cu modificarile... shi ashtept cu nerabdare pzoele :mrgreen:

Stere 27-10-03 00:41

Cred ca ar fi primul BMW care il vad cu all wheel drive. Ie ceva interesant. Deci ca si restul, astept pose. Si poate la iarna cind vin in Ro, ma faci si pe mine de o tura :lol:

Gabi 27-10-03 13:04

Veste proasta: la Craiova ninge deja :( Sa-mi bag picioarele, ca aveam niste planuri mari pentru weekend.

PS: ieri a fost raliu la noi. 1 masina facuta praf ( VW Golf I ) si o Dacia care era sa sara intr-o prapastie.

Pilu 27-10-03 13:28

Inseamna ca a fost spectacol :) nu gluma

Anonymous 27-10-03 16:34

lool..
tre sa imi cumpar tzitza nadragi... daca da shi l;a noi ninsoarea shi \"canceru\" ala specific ei... nu ca akuma nu ar fi frig peafar...

Gabi 27-10-03 18:10

Quote:

Originally Posted by \"Pilu\"
Inseamna ca a fost spectacol :) nu gluma

Pilu: nu stiu, ca nu am fost. Sunt anumite persoane din cercul asta de \"pasionati\" care ma seaca si nu ma suport, deci nu as fi vrut sa isc vreun scandal de proportii :lol:

Marian20 28-10-03 02:48

hmmm

azi am primit vesti proaste.... motorul l-a dat :( asa ca m-am multumit sa iau altul :( fara posibilitate de 4x4 :(( de2,5 171hp iar axa cu came imi vine saptamana viitoare... sau cel mai tarziu peste 2 spatmanai ( i hope so ) ... oricum era fff greu sa gsesc cutie pt 4wd de bmw aici... si daca gaseam era scumpa.... si cu toatea asta sunt multumit si asa pt ca ii schimb si cutia... cutie de alpina... dar tot asa trebe sa mai astept... dar speram ca totul o sa fie bine... :cry:

All times are GMT +2. The time now is 07:34.

- Copyright 2026 4Tuning