Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   viatza auto din bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/4565-viatza-auto-bacau.html)

xBoGDaNx 06-10-05 23:15

voiam sa stiu ce are alex in cap :writers_b

mertan 06-10-05 23:27

deci vreau sa fac ceva ce nu mai este in romania. as vrea sa fac, sa organizez niste liniutze in fiecare weekend si in timpu sapt. legal. eee oricum proiectu e secret.

codrin44 06-10-05 23:36

am si eu un proiect secret.sa fac o pista cu cauciucuri pe margine si 3 olticturi ca e eftene fara geamuri doar un scaun cu bare din alea pe interior,multe damburi si sa vina lumea sa-mi dea bani sa se traga cu masina si sa-si sparga splina.
acum serios,in CT a facut cineva lucrul asta.

Zerofast 07-10-05 00:47

foarte interesanta idee MERTAN good thinking :) :)

mertan 07-10-05 07:00

deci eu vreau sa gesesc un teren de 600m pe 25m(sau mai putzin) dar terenul trebuie sa fie ca in palma. sa il asfaltez, sai sa il ingradesc. daca stitzi ceva de genu cum sunt la americani. cu semagor, genu ala. dar trebuie ffff multzi bani pentru asta. sai va zic ca imi scot banii din afacerea asta. pt ca sunt destui dilii cu daciile care vor sa vina sa se dea, si le voi cere bani. am intentzi de a tzine campionate natzionale, internatzionale, intruniri, plus multeee alte chestii care nu imi vin in cap acuma.

Zerofast 07-10-05 07:23

interesanta ideea :wink: dar trebuie bani multi

adrryan 07-10-05 10:29

daca vreti vorbesc cu bunicu' sa va vanda o parcica din tarlaua lui :roll:

aleks 07-10-05 11:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xBoGDaNx\"
nici pe aeroportu de la bacau nu te lasa... pt ca o sa se aduca droguri si o sa se faca pariuri si chestii LOL !

exact, de unde stii c au spus oamenii?

xBoGDaNx 07-10-05 15:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
Quote:

Originally Posted by \"xBoGDaNx\"
nici pe aeroportu de la bacau nu te lasa... pt ca o sa se aduca droguri si o sa se faca pariuri si chestii LOL !

exact, de unde stii c au spus oamenii?

am citit pe undeva pe-aici :-)

xBoGDaNx 07-10-05 15:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mertan\"
deci eu vreau sa gesesc un teren de 600m pe 25m(sau mai putzin) dar terenul trebuie sa fie ca in palma. sa il asfaltez, sai sa il ingradesc. daca stitzi ceva de genu cum sunt la americani. cu semagor, genu ala. dar trebuie ffff multzi bani pentru asta. sai va zic ca imi scot banii din afacerea asta. pt ca sunt destui dilii cu daciile care vor sa vina sa se dea, si le voi cere bani. am intentzi de a tzine campionate natzionale, internatzionale, intruniri, plus multeee alte chestii care nu imi vin in cap acuma.

ideea e chiar super teoretic... da practic.... :roll: ceva sponsorizari ?

Zerofast 07-10-05 16:49

treba cu sponsorizarile ar putea merge

in felul acesta am putea face o cursa pe aeroport

sunt multe variante : sa vb cineva cu primarul pentru organizarea unei curse
:sau cum a fost la craiova noaptea pe aeroport fara sa stie nimeni doar asteas curse ilegale nu 8) :D

xBoGDaNx 07-10-05 16:55

mda, facem o audienta la nea stavarache

Zerofast 07-10-05 17:01

nush de ce dar am o presimtire ca ar putea merge :D

xBoGDaNx 07-10-05 17:01

bine-ar fi..... :roll: da crezi ca nu s-a incercat din rasputeri pana acum ?

Zerofast 07-10-05 17:04

dac era seche alta era viata lui ii placeau competitiile mai ales alea cu masini doar de asta a facut selena motor sport 8) :D

All times are GMT +2. The time now is 22:00.

- Copyright 2026 4Tuning