Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   American Muscle... (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/454-american-muscle.html)

tekno 29-03-04 13:27

2 Attachment(s)
deah man...
sau de ex daytona 500 charger....

ce mai?... toate sunt nishte frumusetzi! :love: :woowoo:

Mpower 04-05-04 17:13

AM SI EU NEVOIE (PT LUCRAREA DE ATESTAT) DE INFO PE TEMA \"MUSCLE CARS\",ADIK ISTORIE,DESCRIERI...BLA,BLA (NEAPARAT IN ENG..IN ROMANA E ACCEPTABILA INFORMATIA DOAR DACA E CHIAR SPECIALA) PANA MAINE DIMINEATZA LA ORA 5.00 ( :( ATA ETE.. M-AM TREZIT ABIA ACUM) DATI PM VA ROG DAK AVETZI CEVA

Hondarul 04-05-04 17:56

incearca la www.carfolio.com

Mpower 04-05-04 19:40

Frate nu mai stiu ce sa zic.....am gasit pe \"carfolio\" datele tehnmice: de ex ale celebrului Challenger R.oad\\T.rack:cum poate o masina de 1.4 tone cu 335 de cai sa aiba vit max de 193 km/h (aerodinamica,poate ceva pierderi pe subansamble dat conceptiei vechi DAR TOTUSI :evil: )
sunt blocat! vreo explicatzie (sunt nelamurit in problema masurarii puterii.. marog chiar cu toata explicatia cu puterea tot s-ar ajunge la vreo 280 de cai-o sa explic pe larg ce e cu puterea asta) vreo idee :?:

tekno 04-05-04 23:37

hmmm
in general muscle car-urile au cuplu mare... robabil ca au o cutie cu rapoarte scurte shi deaia v max nu e asha mare... o sa caut shi yo ceva concret :wink:

Doctorul 16-11-06 22:16

Re: American Muscle...

muscle car-urile m-am uitat la aproape toate si la cele cu motoare hemi si nu impresioneaza prin v maxima ,dupa cum s-a mai spus au rapoarte scurte,cai multii,moatoare imense sunt facute pt. autostrada.

fuzzy 17-11-06 21:29

ba tu esti sanatos?!?? asta e topic de acu' 2 ani !!!!!!:???:

Doctorul 18-11-06 09:01

scuza-ma,nu m-am uitat la ultima data:))))

EvLSant0S 19-12-06 00:50

Quote:

Originally Posted by Doctorul (Post 627248)
scuza-ma,nu m-am uitat la ultima data:))))

macar de-ai fii scris si tu o chestie .... vroiam sa zic desteapta ,dar .. nici macar..

sa fii zis si tu ceva bine , fara s-o dai in ceva destept, macar sa nu aberezi .. sa nu vorbesti aiurea...
incearca data viitoare..
nu mai scoate zeama din tine vorbind de rapoarte scurte apoi ca sunt facute ptr autostrada ..
nici macar tu nu stii ce-ai vrut sa zici .. nu ne mai pune pe noi sa-ti citim aberatiile ..
gandeste si tu un post 5 minute ,inainte sa-l pui aici ..
ia vezi , poate o sa ne fie mai bine , noua , tuturor...

Danwerty 23-12-06 18:46

fosta mea prietena are un chevy camaro din 1969. E belea masina..a bagat cel putin 20.000 in ea. 402 block. hurst shifter.
mi-a placut masina...dar o sa-mi iau alta si mai buna decat a ei. :lol:

F430 28-12-06 16:16

nai ce zice muscle car is cele mai tari is rapide chiar daca is grele si pe deasupra arata si bine!

str33tmania 30-12-06 15:42

masini facute pentru drumurile americanilor germanilor...si alte asfalturi ...si drumuri klumea...nu pt gropile mele....orikt de tari ar fi ...oriknd prefer..ceva mai sportiv ;)

Nautilus 02-01-07 12:35

Toate muscle-cars clasice au avut cateva "mici defecte mari" care au dus la inlaturarea lor de pe piata la momentul respectiv in defavoarea "sportivelor adevarate":

- cutii de viteze ineficiente, care limitau viteza maxima la 180-190 km/h, cu rare exceptii peste;

- suspensii de serie;

- aerodinamica lipsea cu desavarsire.

E ridicol sa vezi masini de 350-400 CP si nu prea grele (sub 1600 kg) care sunt batute la acceleratia 0-60mph si la timpul pe 1/4 mile de hot-hatchback-uri moderne cu jumatate din puterea lor...

Momentul cel mai propice pentru muscle-cars nu a fost acum 35 de ani ci e acum, in prezent; acum se pot construi motoare de cilindree mare care sa nu consume cat un TIR, se folosesc cutii de viteze capabile, suspensii moderne, aerodinamica e mult mai precis calculata, franele si pneurile de azi sunt la ani-lumina fata de bunicile lor din 1970... e preferabil oricand un Dodge Charger modern fata de stramosul sau din 1969. Cine nu crede, sa cumpere un muscle-car clasic si sa-l tuneze cu banii personali :D :D

~Nautilus

All times are GMT +2. The time now is 08:41.

- Copyright 2026 4Tuning