![]() |
Re: Honda Accord 2.4i !! Buna sau nu de tuning :)
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
imi spuneti si mie careva un program de tuning de masini .sunt posesor de honda accord 2007
|
:sad:unde pot sa vad niste body kit-uri pt. handa accord? pls.
|
cine stie unde se gasesc body kituri pt honda accord din 2006 .. am motot 2.2 i-ctdi 140 cp stock umblat putin la motor [intercooler si soft revo] 216 cp si vreau un tuning exterior , multumesc
|
Revo facea pt grupul VAG softuri ... si 216 cp cand ?
oricum, vis-a-vis de bodykit'uri, aveti aici un topic denumit sugestiv The official CL7/CL9 pictures thread |
Salut. Am o Honda Accord 2.4i. Imi poate recomanda cineva o evacuare buna? Ma intereseaza sa scoata un sunet frumos :) Mentionez ca masina are cutie automata dar nu cred ca influenteaza cu ceva situatia. Multumesc.
|
Quote:
|
2008 - e ultimul lot din modelul anterior adus in tara (lot care are jantele de 17 de pe Acura TSX cu 9 spite)
|
1 Attachment(s)
Salut , te poate ajuta ''magnex265'' , el aduce multe piese din US , ma ajutat si pe mine cu o evacuare tot pt honda accord 2.4 , Mai exact Tsudo de 70 mm dual canister:D link:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/04-05...item5ad152d740
Am gasit si o poza , sunt f multumit recomand, precizez kit-ul este cat-back adica de la catalizator (in poza ai doar finalele). |
Fiind de la catalizator, aduce un surplus de putere? Sau dupa montaj tot 190 de ponei gasesc sub capota?
|
Ei spun ca ar aduce 20CP , oricum se poate masura , eu zic ca un 10 cp aduce 100% , oricum majoritatea kit-urilor vin cu teava de 60mm , aici vorbim de 70mm adica more hp si un mic minus de cuplu care se poate rezolva din soft :D daca vrei mai multi cai iti poti lua un test pipe si scapi de catalizator un plus de 15cp:D
|
Test pipe? Am inteles ca masina ar face un zgomot foarte mare ca si cum ar avea toba sparta daca ii scot catalizatorul... O sa ma interesez de kit-ul pe care l-ai recomandat. Imi face cu ochiul :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:25. |
- Copyright 2026 4Tuning