Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   +200 la ora ...oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/44761-200-ora-oltcit.html)

Cristian_TRS 02-07-07 16:20

Re: +200 la ora ...oltcit

e a fost ceva de moment ... mi-a trecut ... dar totusi ma enervar rauuuu ... :D

mad_mike 02-07-07 21:10

=)))))M-am p***t pe mine de ras cand am citit topicul asta si am niste observatii:
Gici-lasa frate desenele animate ca vezi ca iti fac din creier....a si vezi ca am facut si eu un filmulet dasta de eram peste 200 la relanti cu motorul meu de boeing 747 adaptat pe "olcit".Si da capacitatea aia inca o data ca daca te aude Stefan cel Mare cum "vorbeste"urmasii lui se rasuceste in mormant.
Grigoras-FRATE ia-te de mana cu ZOLTI si duceti-va la doctor.Te-am vazut la o intalnire Oltcit, eu zic sa iti faci buletinul intai si dupa aia sa crezi ce zice zolti si ce nu, ca Miedelin are ierbar....au pardon iebar
Ja Rule-ai o bere de la mine la faza asta, la fel si PTK-u si pe calea asta il somez sa nu imi mai ridice stergatorul ca vin la tine in spate si te calc la 200 la ora:lol:
Atat am avut de spus

Danutz Bratosin 02-07-07 21:27

Quote:

Originally Posted by mad_mike (Post 978100)
=)))))M-am p***t pe mine de ras cand am citit topicul asta si am niste observatii:
Gici-lasa frate desenele animate ca vezi ca iti fac din creier....a si vezi ca am facut si eu un filmulet dasta de eram peste 200 la relanti cu motorul meu de boeing 747 adaptat pe "olcit".Si da capacitatea aia inca o data ca daca te aude Stefan cel Mare cum "vorbeste"urmasii lui se rasuceste in mormant.
Grigoras-FRATE ia-te de mana cu ZOLTI si duceti-va la doctor.Te-am vazut la o intalnire Oltcit, eu zic sa iti faci buletinul intai si dupa aia sa crezi ce zice zolti si ce nu, ca Miedelin are ierbar....au pardon iebar
Ja Rule-ai o bere de la mine la faza asta, la fel si PTK-u si pe calea asta il somez sa nu imi mai ridice stergatorul ca vin la tine in spate si te calc la 200 la ora:lol:
Atat am avut de spus

iti ridica ptk-u stergatoru mah? desumflai si u rotile intr-o seara si iti zic eu k se potoleste:lol:

mad_mike 02-07-07 21:33

Si ce vrei sa ma alerge asta cu cutitu de paine prin parcare???:lol:
I-am umplut intr-o zi frigiderul fara sa stiu ca el e, credeam ca a venit vecina mea aia buna si nu avea unde sa puna BMW-u ca faceam un targ pe locul de parcare:lol:Eu mut masina ea ..............;)

bogdanlascu 02-07-07 22:32

gogule probleme ma?

PetricaCBD 02-07-07 22:35

aaa apropo mike vezi ca ai stergatoru ridicat:lol: ,cat despre vecina ta ii ofer eu locul meu de parcare ,este platit,curat si destul de spatios,accept si plata in natura:lol:

PetricaCBD 02-07-07 22:45

si inca ceva,am sunat azi si am facut rezervare la Balaceanca pentru 3 persoane:GHICI cum merge photoshopu,Zolti Miedelin(cu ierbaru in brate),si Grigoras Cristian(baiatu lu tathiiiicu)....toate bune si frumoase,dar m-au intrebat aia la telefon cu ii recunosc,iar eu le-am raspuns frumos"O SA TRECA 3 HANDICAPATI CU UN OLTCIT FULGERAT IN PHOTOSHOP CU VITEZA DE +200KM/H:lol: ......medici de la balaceanca va asteapta cu bratele deschise si cu camasi de fortza

GHICI 03-07-07 00:01

4 Attachment(s)
:)
Deci din nou a n-a oara zic de la 170/h incepea o vale de aia a urcat acu asa de repede, si cutia da e in 4 rapoarte der e de citoen AX
Astept alte comentarii rautacioase la filmuletzu asta
:)
Si am pus si 2-3 poze pentru baietzelu ala care incerca sa zica ceva de tuning virtual :) ...mai copilu intra si tu pe comunitati acolo la piatra neamt, la bacau ca lumea stie olcitu asta sa iti explice ei cum e cu tuningu virtual ia vezi poate reusesti sa te faci de ras si acolo :) no ofence

Ja_Rule 03-07-07 00:01

:):):):) mi`au dat lacrimile de ras ... ptk`ule nu esti sanatos
ghici .. asteptam filmuletu` in care sa se vada soseaua din incinta Balaceanca ... pune`l pe madalin sa`ti schimbe vitezele si pe grigoras sa faca precum motoru`n 8000 de ture
P.S.: Grigoras te angajez ca inchidere centralizata la al 2`lea oltcit al meu si ca bonus...daca te descurci bine ... te las sa imiti releu de semnalizare

jipy_4u 03-07-07 00:09

Quote:

Originally Posted by GHICI (Post 978392)
Si am pus si 2-3 poze pentru baietzelu ala care incerca sa zica ceva de tuning virtual :) ...mai copilu intra si tu pe comunitati acolo la piatra neamt, la bacau ca lumea stie olcitu asta sa iti explice ei cum e cu tuningu virtual ia vezi poate reusesti sa te faci de ras si acolo :) no ofence

baietzel poate esti tu de crezi ca un oltcit merge cu +200 km/h ;)
..eu m-am nascut in oltcit...asa ca numai comenta....uite la cei care au pus turbo pe oltcit..ei chiar au facut ceva..nu ca tine care faci niste poze la caterinca si incerci sa vrajesti lumea.....mai bine inchideti topicul ca si asa s-a facut varza

ps:*COSMIN* iti poate confirma daca ma pricep sau nu la vt
ps2: sunt incepator in vt..dar cred ca ma descurc mai bine ca tine ;)

jipy_4u 03-07-07 00:12

cred ca de la lumina aia de pe capota te-a ajutat sa prinzi 200 km/h :)) :)) :))
no ofence : da e chiar varza

GHICI 03-07-07 00:16

Voi sunteti mai rai ca femeile :) nu ati recunoaste ca altcineva are dreptate nici daca ati merge in dreapta :) e clar :) sa aveti o seara frumoasa , o saptamana plina de bucurii si o viatza cat mai linistita :) e clar stiti doar sa faceti caterinca si atat .... ma asteptam la mai mult ..sincer ... ... asta e ....
RECUNOSC filmele sunt facute intrun garaj si fotografiile sunt tuninguri virtuale facute in Adobe
Acum puteti fi linistiti :) bafta multa la toata lumea

Bryan 03-07-07 00:26

ghici intrebare serioasa :cum schimbai vitezele si cum tineai volanu si camera ?

GHICI 03-07-07 00:29

BRYAN Cand ai sa ai o data drum prin piatra am sa iti arat cum schimb vitezele si vorbesc la 2 celulare in acelasi timp :) nici nu trebuie sa iti notezi numaru de tel ca e usor de tinut minte 222111 :)

jipy_4u 03-07-07 01:39

Quote:

Originally Posted by GHICI (Post 978453)
BRYAN Cand ai sa ai o data drum prin piatra am sa iti arat cum schimb vitezele si vorbesc la 2 celulare in acelasi timp :) nici nu trebuie sa iti notezi numaru de tel ca e usor de tinut minte 222111 :)

cine vorbesre de caterinca......
daca vii sa faci misto.....mai bine uitzi de forumu` asta ;)si ramai la oltcitu tau care prinde sute de km pe h ;)

All times are GMT +2. The time now is 03:01.

- Copyright 2026 4Tuning