![]() |
Re: Poze noi cu masina mea. BMW seria 3
e muuuuuuuuuuuuuuuuuuuult prea bengoasa mashina. s-o stapanesti sanatos in continuare! jantele alea negre sunt mortale!
|
e cel mai de bun gust tuning pe care lam avzut la un seria 3 pana acum :) felicitari pt masina !!!
|
Quote:
|
Mei Razvy dar numai de bine zice lumea vad. Intr-adevar o masina curata, un lucru mi se pare discordant, capota de carbon :( Stiu ca e scumpa ca dracu dar carbonul e folosit in racing doar pt ca e usor si rezistent deci din considerente tehnice, nu estetice, eu personal nu sunt de acord cu implicarea carbonului in masini de strada, pt ca pare kitschicios :sad:
|
Quote:
Dar cu gusturile nu se discuta, nu la toti le place jantele/capota/portbagajul. Asta cu racingul probabil ca ai dreptate, carbonul a devenit oarecum un trend anul asta si pt estetic, poate la anul o sa fie iesit din moda |
Superba masina eu am avut ocazia si sa ma dau cu ea......;)
|
super tare masina...decurand sunt posesor de e46 si ce sa zic masina ta e sursa de inspiratie...glumeam:)
tuning cu mult bun gust...RESPECTE! |
este o masina frumoasa si facuta cu bun gust ... bafta cu ea si ai grija :lol:
|
wooow... no comment super a iesit bafta in continuare cati cai are si kt prinde?
|
6 Attachment(s)
Quote:
Are cam 185 cai (poate imi pun kompressor la iarna), si am prins 230 pe bord (nu stiu cat sunt de reali) Inca ceva poze profi: |
Quote:
Mare compliment asta cu inspiratia, http://forum.e46fanatics.com/images/.../worshippy.gif |
eu zic ca merita fiecare cent din investitie.asta da BMW!!!
|
bestiala :twisted: masina bv bv bv sa o stapanesti sanatos!
|
Quote:
|
nu sunt prea multe cuvinte d spus....
o masina superba.imi place la nebunie!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:03. |
- Copyright 2026 4Tuning