![]() |
Re: Renault Megane-coach Club !
2 Attachment(s)
dupa ce o termin sper sa dea bn mai ales ca o sa-i pun si 2 tobe.o sa ma duca cam mult tobele ca pe ele nu am cum sa le mai fac eu ca bara,ca una de cuparat e prea scumpa:)
|
Salut!
Are cineva o macara electrica sofer de care nu mai are nevoie? |
megane
Salutare !
As dori sa fac si eu o prezenta sa vad cam cati pasionati de coach sunt pe aici... mai ales cei de 2.0 16v 147 cp dar si cei cu 1.4 16v ,1.6 8v ,1.6 16v , 2.0 8v..... TOTI SUNT BINE VENITI AM SI LA DEZMEMBRAT UN COACH DETALII 0767.555.554 ALEX |
Renault Megane-coach Club !
1 Attachment(s)
ceea ce mi-a iesit dintr-o bara de golf 4 si cea orfiginala
|
a iesit bine...insa mie unu nu-mi place mijlocu ( pare precum botu masini)
|
Quote:
|
bine da cu alb sau negru ca masina este albastra
|
app .... nu vrei niste spopuri cu chenar negru ?
|
Quote:
|
am unele clare cu ceata pe ele 150 ron......am tapiterie piele daca vrei la 250 e cu altele la schimb......
poze pe alex_81nal@yahoo |
am si eu un coach! e super! 1997, 2,0 benzina... i-am pus si o instalatie GPL si merge super! nu a pierdut deloc din putere...
|
bun venit in clubul posesorilor de coach.....sa-l stapanesti sanatos si sa ai grija de el....pt orice piesa second hand aici ma gasesti...salut
|
Quote:
multumesc! chiar am nevoie se semnalizare dreapta si bulbul de kilometraj... am gasit pe un site si l-am comandat dar au zis ca nu pot sa il trimita pt ca politica lor este "comanda minim de 100 ron " |
2 Attachment(s)
salut,de curand am achizitionat si eu un megane coach 1.6 8v din 98 dar sunt foarte multumit de el!pareri ceva?defecte la ce sa ma astept?P.S nu imi functioneaza kilometrajul si litrometru :D
|
bun venit !
se pare ca nu suntem prea multi pe aici ( maxim o mana de oameni )....bube mari nu prea gasesti la acest megane.. oricum orice piesa ai nevoie eu sunt aici...am 3 megane-uri la dezmembrat...... cu problema ta de kilometraj : eu zic ca prima oara sa verifici cablu ce duce in cutie sa nu cumva sa fie scos... iar cu litrometru nu stiu care ar fi problema oricum daca ar fi de la ceasurile din bord sa stii ca am eu la 100 ron bani sa ai ca piese am eu :) vezi si anunturile mele |
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning