![]() |
se incepe de la 0 in cateva zile ..anuntati si voi aici daca intrati si merge ..momentan nu au dat drumu !!
|
Re:
Quote:
Apropo valora 18 mi de koko da am luat pe ea doar 6 mi Yo eram cel mai tare din 4tuning |
bhai milogii ashtia inca nu au dat drumu la joc..... cat dreq dureaza sa stearga fosta baza de date .... :shock:
|
:boxing:
:boxing: A DAT DRUMU LA JOC :boxing: :boxing: |
Uraaa au dat drumuu!!...hai sa rupem!! ..nu trisati!! :)
|
cine triseaza .... :D acum daca fac race pe para cu unul dintre \"acele\" conturi .. alexx stie :P nu imi mai da nici $$ daca castig si nici masina .. is cam nule :D deci m-au rezolvat bajetii ...
si ca un ultim lucru ... mi-au furat ecu si intake la mashina :((( |
Re:
Quote:
....te-au rezolvat!!...eu ti-am zis :) |
pai s-au gandit sa ma ingenuncheze de la inceput ca daca imi dau frau liber castig sigur :lol: :lol: :lol:
|
miam luat porsche....care se da ku mine?! 8) 8) 8)
|
Re:
Quote:
|
cu ajutorul sponsorilor si cu multa munca :D
stiu k nus in team 4t... akum...care se da cu mine?! :twisted: |
io ma dau cu tine
|
golf gti :) am spart tot creditu.. acu astept :cry:
|
PAi cum mha zine si noua ma fac yo cu tine da zi si mie cat ai la power sa stiu cu cata diferenta mio iau
|
mie imi dau 800$ pe 10 credite sponsorii
apropo acum sunt fericitul posesor si sofer al unu porsche boxter s din 2001 .... dus de la ~240 bhp in nici mai mult nici mai putin de 454 bhp ... te mai tine sa te dai cu mine speeder ? :D daca ma bati pe mine il mai ai pe edd de batut si atunci inseamna ca eshti mai bun ca toata echipa 4tuning :D |
| All times are GMT +2. The time now is 10:28. |
- Copyright 2026 4Tuning