![]() |
deci...e buna ideea cu votul ... dar nu vreau sa se supere x-ray pt. k am pus si eu un model sau ceva de genul asta ...
Si acum o parere personala : eu unu mai am vreo cateva luni pana iau permisu si ce poza pun eu pe tricou ? as putea sa pun alta masina dar daca nu ma reprezinta degeaba ... oricum e super misto modelul cu masina .. dar eu unu n-am ce sa pun acolo si sunt mai multi in situatia asta O sa incerc sa fac desenu mai clar ...deci cu aia de pe spate sa se vada mai bine ... |
bine zis... shi nushtiu... sper sa nu se supere X-Ray pe mine da' mie mi se pare nasol sa ai tricou cu poza cu mashina ta... ii ca shi cum tz-ai face tricou cu poza cu femeia ta :lol:
|
Si mie mi se pare tot la fel si in plus eu unul nu am masinia :( ce sa pun pe tricou masina altuia bleah :twisted: :evil:
|
Cred ca toti ar trebui sa avem aceleasi tricouri cand ne intalnim.Totusi cred ca ideea lui X-ray este buna pentru ca pe partea din fata fiecare are nick-ul lui...si ne recunoastem mai repede....eu asha cred :roll: acum sa nu ma condamnati DAR eu sunt de acord cu X-ray pentru primul model de tricou...(pentru cei FARA masina sau carnet)
|
dar..nu trebuie..sa fie neaparat..cu poza masini..nikul..ar ajunge.. :)
|
1 Attachment(s)
Am incercat si eu o mica prelucrare a ceea ce a fost pus pan' acu. E ceva mai discret, parerea mea :)
|
tot al lui al3xius imi place mai mult...
|
ba da ..arata frumops..asa acuma nu ma pot decide.. :twisted: :)
|
Am vrut sa ma ocup eu de chestia asta si as vrea sa fiu (sau macar sa \"par\") serios. Preturile le stiti, v-am dat toate detaliile....cand aveti de gand sa strangeti banii aia ca VINE VARA OAMENI....SI N-AM FACUT NIMIC! !!!!
asa o s-o lasam \"lasa pe maine\" si o sa vedeti ca vine iunie-iulie si n-o sa avem tricouri .... asa e ... unii zic ca nu prea se organizeaza nimic, dar asta nu poate fi vina unei singure persoane....(si la prisma si peste tot e valabil asta) ... trebuie sa fim mai hotarati , noi parca nici nu stim ce vrem ...in fine ... sper sa imi dati un raspuns CLAR, sau daca nu, sa se ocupe altcineva cu mai multa autoritate. |
A reinviat ZMD !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mane, ocupate frate si tu ca m-am saturat sa vad desene si numai desene. Pe bune acuma !! Zi mie ca te ajut eu nene sa mobilizam oamenii. Ii strang eu pe toti. Zici o data si cu asta basta. Vb pe messenger. :roll: :roll: :roll: |
ZMD, da-mi terog un mail cu modelu care vretzi sa-l imprimatzi ca sa imi fac shi eu aici la cluj... [email protected]
|
2 Attachment(s)
cika am facut si eu din joaca un tricou :) :lol:
|
pt spate:
de omul ala nu avem nevoie jos cu el... fara fundal galbe, sa ramana tot pe negru, doar caracterele sa fie galbene... iar pt fatza... nu se potriveshte scrisu argintiu cu restu.... doar daca scriem shi pe spate cu argintiu PEACE! |
..astazi am fost in CARRFOUR Orhideea...si am intrebat acolo k e o firma care se ocupa de imprimeuri ..si cu tricu de la ei costa vreo 350000..dar pretul creste daca se fac mai multe desene ..eu am intrebat dk mai punem o poza format A4 si a zis k ajunge la 350000..si dk mai punem si sigla cu nick-ul inca vreo 60000.....si cica se poate face reducere de maxim 15% in functie de cate tricouri se fac....
P.S:..trebuie sa le aratam un model si or sa ne spuna cam cat costa exact...desi eu cred k e cam scump...poate gaseste altcineva mai ieftin ..:peace: P.S:..o sa ma duc zilele astea cu o disketa sa le arat pozele sa vedem cam cat ar costa dar imi trebuie modelul exact ...asa k hotarati-va..si apoi vedem ce facem..:peace: |
da..buna ideia..poi haideti odata sa ne decidem ..eu sunt de acord cu orice..fel..numai sa le facem odata.. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:44. |
- Copyright 2026 4Tuning