![]() |
Re: Bc_01_ftu
Pai ma gandesc ca cel mai sigur e sa polizezi partea din fata , apoi sa sudezi bucata de tabla, chit , primer, vopsea.cel putin asa cred ca e cel mai bine.:D
|
Quote:
poate si-a facut sau stie cineva..... |
poti vb cu TAU...el are si sigur iti va zice...:rolleyes2
|
aseara a fost vopsita cupola ...rama in jurul la parbriz si stalpii de la usi cu negru..in seara asta sper sa ii dau si alb...poze maine....
|
11 Attachment(s)
pareri?????
|
Prea mult negru
|
nu aveti si voi ochi......vopseste plasa neagra si grila alba
|
ce a zis si RNR .....cu grila alba si plasa neagra ar da mult mai bine...in rest e ok...e bine k totusi nu ai incarcat-o prea mult si nu ia-i pus tot felul de actibilduri....spoilerele le -ai vopsit din nou sau c ai facut cu ele?prea stralucesc...bafta...
|
Quote:
De vanzare poate fi vazuta duminica in targ la bacau...... |
cum ar da 165/55 r13 profil curse ?are careva asa ceva pe masina?
are cineva poze? |
Quote:
si atunci va fi urat cu capota neagra si grila alba...am sa ii fac plasa neagra.. |
urata cu draci tiganie in pana mea .... mai bine imbracai decat rama de la geamuri si stalpul in colant gen carbon iesea super
|
cam atat cu modificarile din partea mea..si asa putine
poate continua actualul proprietar pentru ca azi masina s-a vandut la pretul de 2500 de lei.... |
felicitari pentru vanzare, sa speram ca si noul proprietar o va modifica in continuare
daca va considera necesar va deschide un thread nou, acesta a ajuns la capat... |
Aleks...nu-l mai inchide pentru ca masina s-a intors la mine.....deci...petrecerea continua..
e a 3 oara cand o cumpar si am si vandut-o de 2 ori:D |
| All times are GMT +2. The time now is 10:37. |
- Copyright 2026 4Tuning