![]() |
Re: DE CE iubim barbatii ????
barbatul normal e rezervat.si cu cit este mai rezervat,cu atat mai mult este in stare sa aduca sacrificii pentru ca sa fie cu EA...si asta nicidecum pentru ca ar fi el imbecil...doar pentru ca barbatul cind iubeste si-ar da si ultima picatura de singe...ca asa este el....
si am vrut sa zic,ca noi ,femeile..genetic stim asta foarte bine.si fetita de 4 ani,stie cum sa ii ceara lu' tati ce vrea...ca de la el sigur primeste daca a cerut-o cum trebuie :-) eu una va iubesc pentru asta...dar trebuie sa admit ca sunt femei care se folosesc de voi ... chestia urita este,ca o femeie in mod normal ,cind simte ca un barbat e vulnerabil,ar trebui sa simta nevoia sa il ocroteasca....e un instinct primar de femeie...si daca ea nu o are...niciodata nu va fi in stare sa iubeasca...sa fie FEMEIE... in schimb barbatul...nascut sa fie rational,in consecinta sceptic....este in stare sa invete sa iubeasca,in sensul cel mai adevarat al cuvintului...oricit d "vagabond" ar fi fost el...si asta reiese din studiile mele amanuntite din ultimii X ani...nu de la ispirescu am citit...;) vezi...din cauza asta nu am cum sa nu va iubesc...:-) |
adevar grait-ai maria ta :)
as vrea sa te completez, dar n-am cu ce :) |
mda...asa da.. si cred ca deja te iubim si noi :) pt asta
|
multumesc frumos.well...chiar m-ar bate sefu' de sus daca as zice ca nu e asa :)
|
sefu'? haha
deci si fetele isi vand sufletul ? |
asta nu am cum sa iti zic....desi sigur mai sunt destule ca mine....
eu una sigur as fi in stare... |
Quote:
., si care la randul lui...El este cel ce o face sa isi pierde mintile...in sensul bun ;) ....tind sa cred ca Femeia nu este foarte dispusa de sacrifici..., apoi observand ca vei merge si la capatul pamantului.... doar sa fi cu ea, nu este in stare sa faca un mic sacrificiu..pentru ca relatia sa se dezvolte... Quote:
Quote:
|
Sa o ia de nevasta. :lol:
|
Quote:
|
hey..capu' sus...ca ne inecam daca ne apucam sa plingem toti,care suntem cu gindul la cineva...;)
|
Iubim barbatii deoarece.... pt ca stiu sa se comporte cu noi...ne fac toate mofturile,sunt smecheri uneori,alteori indiferenti,ne tin in suspans si ne ofera fericirea de care avem nevoie :D
|
Iubesc barbatii pentru ca incearca sa imi faca pe plac si sunt foarte mandri cand reusesc, pentru ca sunt mai copii decat lasa sa se vada, pentru ca stiu sa tina un secret si sa faca surprize, pentru ca nu uita adresa mea nici dupa cativa ani, pentru ca pot inlocui medicamentul de care am nevoie si pentru ca sunt cei mai buni prieteni...
|
Ai uitat sa spui ca suntem foarte haiosi. :D
|
si destepti si devreme acasa :)
|
Quote:
Eu sunt mai petrecaret. :lol: :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:57. |
- Copyright 2026 4Tuning