Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Dacia Nova 1.6 VS Tico!?... (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/43705-dacia-nova-1-6-vs-tico.html)

Gabriel_xenon 27-06-07 00:31

Re: Dacia Nova 1.6 VS Tico!?...

io unu am condus singur din ziua knd am venit de la ipj cu permisu in mana...
am bagat singurel benzina si m-am plimbat toata ziua...
asta nu inseamna ca sunt mare sofer...sau mai stiu io ce....

CONCLUZIE FINALA:

COCOT(nova 1.6) Vs ANTOYO(tico) = ANTONYO

bafta 2 all

FmFm 27-06-07 02:09

bha antonio da ce-s cu focurile astea? ne faci aici distrusi, drogati... etc. cine te crezi? ai facut o nova si te crezi zmeu peste toate? daca nu vrei sa te mai dai taci drq. si cum zicea si gabriel s-a incheiat aici in favoarea ta. dar da=i drumu la un topic cu alta nova sa vedem. vad ca ai facut o nova si te crezi mare "liniutzar" mare cacat ce ai facut tu.

kidu2006 27-06-07 03:27

:))))))))))Super tare
1.cineva a zis k tico e made in germany parca=)))
lol.doamneee,,numai copii...ps..CRAIOVA va zice ceva despre tico,cielo,si etc?..in fine
2.deja e o provocare CARNET VS PERMIS:D :D
3.cineva pe acolo tot scrie despre turatiile masinii sale:lol: :lol:
nu prea sunt curios,si cred ca marea parte care au postat aici sunt de acord cu mine:???:
Well...cred ca pana la urma topicu asta ar trebui declarat nul si fff inchis deoarece toata lumea abereaza despre carnete,fabrici si alte uzine:rolleyes2
mai spunea cineva ceva pe acolo despre tico k nu poate sa aibe mai mult de 60 de cai....
mdea..se vede ce mare maestru a spus asta...
ar mai fi vreun carb dublu corp mai bunicel asa,si alte smecherii pe acolo:!:
in fine..nu mai postez aici k vad k e plin de copii care viseaza la permise sau de abia s`au urcat in masina!
Multa bafta celor cu capu pe umeri;)

Ag65Amz 27-06-07 14:42

Bine tu sofer profesionist...k tu de la inceput stiai sa mergi cu masina...ba mai mult inca de la o varsta frageda mergeai cu masina :)) :)) ...daca noi la 18 ani suntem copii tu la 22 din cate vad ce esti adolescent la pubertate...?:))) tare rau sa mor
Zii tu maestre cum scoti 60 de cai dintrun motor de Tico...detaliat sa inteleg si eu k nu sunt maestru k tine ....:D
Mie k daca te iau si pe tine la bani marunti nu stii prea multe...daca tot zici k noi suntem copii....
Atunci daca noi suntem copii si stam si ne certam pe forum ce cauta un adult k tine cu capu pe umeri sa ia parte la cearta noastra de copii ...aaa???K tu ar trebui sa gandesti mai bine...:D dar in fine....nu conteaza....nu?
Mam urcat in masina de la 7 ani....dar nu la volan....dar asta e ...nu am avut norocu sa ma urc de atunci la volan...mam urcat mai tarziu pe la 18 ani fix ...legal.....;)

Sooky 27-06-07 14:55

AG65AMZ..ai ma tupeu sa o dai cu unu cu un logan 1.5 dci?ne intalnim duminica seara la finante..si vb akolo..dak te crezi zmeu;))

dogy_10 27-06-07 15:45

tare mie teama ca loganul pierde, stiu cum mergea nova lui tatamiu si iti spun ca merge mult bine ca un 1.5 dci

Sooky 27-06-07 15:47

pai cu 1.5 dci-ul, l-am facut pe unu cu 1.6MPI...pai aku sa vedem;))

kidu2006 27-06-07 16:23

Quote:

Originally Posted by Ag65Amz (Post 969528)
Bine tu sofer profesionist...k tu de la inceput stiai sa mergi cu masina...ba mai mult inca de la o varsta frageda mergeai cu masina :)) :)) ...daca noi la 18 ani suntem copii tu la 22 din cate vad ce esti adolescent la pubertate...?:))) tare rau sa mor
Zii tu maestre cum scoti 60 de cai dintrun motor de Tico...detaliat sa inteleg si eu k nu sunt maestru k tine ....:D
Mie k daca te iau si pe tine la bani marunti nu stii prea multe...daca tot zici k noi suntem copii....
Atunci daca noi suntem copii si stam si ne certam pe forum ce cauta un adult k tine cu capu pe umeri sa ia parte la cearta noastra de copii ...aaa???K tu ar trebui sa gandesti mai bine...:D dar in fine....nu conteaza....nu?
Mam urcat in masina de la 7 ani....dar nu la volan....dar asta e ...nu am avut norocu sa ma urc de atunci la volan...mam urcat mai tarziu pe la 18 ani fix ...legal.....;)

eshti dus baiete si citeste mai bine,nu m`am dat mare "tunner",pt k sincer nu stiu prea multe despre asa ceva,am spus despre tico pt k sa putut,si nu o stiuu numai io..mai circula si prin alte parti,mai intereseaza-te,si apoi o sa vezi k am dreptate;)
Si plus de asta,cand io conduceam tu mergeai in picioare....pe sub pat:cry:
Stai linistit,k am condus fara permis vreun an de zile,si nu numai in Buc,si cu mult inafara orasului,si pe la curse..banuiesc k tu pe vremea aia tunai motoare nu?:rolleyes2
in fine.cum am mai zis nu mai postez aici..haidi ciaules si nu`mi mai scrie;)

topser 27-06-07 16:26

bai o dati in alte balarii....
aici e vorba strict de nova vs tico...

loganuri nci nu mai tin minte cate am facut cu tico..e praf la capitolu asta loganu...

Ag65Amz 27-06-07 16:28

Duminica ne int si vb ......;) k aici peretii au urechi ;)

Ag65Amz 27-06-07 16:32

Si inca ceva...nu ma cred zmeu...si nici nu sunt...sunt doar un baiat de 19 ani...care vrea sa vada daca masina lui poate sau nu sa faca ceva...atat....:D tiam zis ne int duminica la finante in parcare si vb despre "matematica ...cu liniile alea "

bobby_gsi2 27-06-07 16:37

Quote:

Originally Posted by Sooky (Post 969553)
AG65AMZ..ai ma tupeu sa o dai cu unu cu un logan 1.5 dci?ne intalnim duminica seara la finante..si vb akolo..dak te crezi zmeu;))

Ma dau si eu cu loganu` dci cu o baba din 88?

Ag65Amz 27-06-07 16:39

De ce zici asta...?Nu e asa bun sau ce? k nu prea pricep!

Sooky 27-06-07 16:45

Ma dau si eu cu loganu` dci cu o baba din 88?(bobby_gti2)
pai vrei sa pleci cu maxi-taxi..stai nene cuminte cu dacia ta;)

Ag65Amz 27-06-07 16:47

Dami putine detalii despre loganu tau....k sa am asa o viziune...despre el...:D
daca vrei :D

All times are GMT +2. The time now is 16:33.

- Copyright 2026 4Tuning