![]() |
Re: Discutii diverse
nebunule, cum ai gasit site-ul asta :) ihhhh... pozele alea sunt mai de groaza decat toate filmele ce le-am vazut...
|
vai doamne,mai bine editezi si pui un avertisment...is chiar terifiante
|
merge careva la ploiesti week-end-ul asta la tuning show?
|
nu vin ca raman singur acasa...si incing un party de o sa inebuneasca toti vecinii:))...
|
Quote:
nu am treaba cu asa ceva...mai ales ca anul I si anul II de faculta am taiat pe morti:P...sunt un adevaarat macelar:P |
ca anul I si anul II de faculta am taiat pe morti:P...sunt un adevaarat macelar:P
ce linistit zici parca taiai baloane :)) |
Quote:
|
:!: :!: http://www.4lol.ru/94/ dar atentie!peste 18 ani :|:!: :!:
|
au de viatza mea....nu cred ca o sa mai mananc cateva zile:))astea sunt ca si alea de pe www.rotten.com
|
ba, iar puneti porcarii aici :p cui ii este foame, si vrea sa slabeasca, sa se uite mai intai la pozele alea :)
|
aline de mai punem multe link`uri cu site`uri horror ne dau astia afara cu sectiunea:))
|
Quote:
|
Quote:
BINE INTELES AMBELE SITEURI SUNT CU:!: :!: DOAR PESTE 18 ANI:!: :!: SAU CU ACORDUL PARINTILOR:!: : :!: asa ca voi ati cerut voie parintilor???ca eu le-am cerut :evil: :twisted: :evil: |
daca are cineva nr lu alin sa mi`l lase ca mesaj privat aici ! ms
|
intr-un nou caz din seria "Andu nu e normal" relatez.ieri in jurul orei 19,andu a fost "ginit" cu o fata pe motocicleta si ce facea domnu' secretar?dadea din picioare,precum dau pasarile din aripi,pentru a zbura,da da "flaw flaw,like a bird".acum intrebarea,domhule andu,stim ca motocicleta ta prinde 300 la ora,dar chiar crezi ca iti iei zboru' daca dai din picioare???
astept raspuns :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning