![]() |
Re: Manta
2 Attachment(s)
maine montez si noul capac d chiuloasa.. ala de la culbutori.. cu tot cu garnitura noua.. si sper ca in2 zile sa aduc poze noi.. nu mai emult..:P
|
5 Attachment(s)
niste poze..
|
Hai ca intreb eu inaintea celorlalti, unde e facuta evacuarea, la Stelco?
Cat a costat? Cu teva ta sau cu a lor? Ce material e teava? |
la stelco. tzeava aluminizata dar e ff groasa si buna. o sa imi fac si serpisorii dupa ce o scot d la mecanic.. si toata evacuarea. a costat 180ron bucata aia
|
Si ce diametru are?
|
eu am alta curiozitate...esti membru al comunitatii gay-ilor??? ca vad ca e un adevarat curcubeu masina ta :)) fara suparare
|
cred ca avea doar prea putina vopsea din fiecare culoare ;)
|
2 Attachment(s)
alea se pot retusa.. vopsi altfel.. intai sa vad cum arata cu toate montate.. pe urma vad eu la ce schimb culoarea daka e. maine sper sa fie gata un scaun.. cu tot cu lcd-ul ingropat in tetiera.
|
2 Attachment(s)
cam asa arata gata
|
ehe... au iesit bne scaunele...ti-am zis ca mi a facut si mie p ursuletz scaunele...n-ai ce sa i reprosezi...asa n mare....
una peste alta....puc-ul incepe sa iasa...:)....il asteptam pe "strazi"...bafta cu proiectul astea..:D |
Cat tea dus sa faci ujn scaun sa ??
|
pai.. scaunele banchetele. fete de usi fatza spate. + plafon schimbator si frana d mana.. ecranele lcd ingropate in tetiere... 16mil
|
4 Attachment(s)
cablurile audison... 35mm .. scaunele gata aman2.. si insonorizantu...
|
Re: Masina mea : Opel Manta
4 Attachment(s)
alte jante.. acum sunt 17 inci.. alessio... turbo
pacat ca nu am poza si cu spataru si bancheta.. zici ca sunt dupa discovery.. oricum.. o sa mai postez dupa ce va iesi masina d la vopsitorie.. pozele or sa zica totul... |
Re: Masina mea : Opel Manta
Marfa de tot proiectul tau... E facut cu super bun gust si are calitati asemanatoare cu cele facute in garaje mari.. Se vede ca pui multa pasiune si poate in viitor sa folosesti asta ca sa-ti faci o afacere ..sa ai si tu un garaj mare :) ..
Spor la treaba in continuare! ce culoare a ramas ptr exterior ? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning