![]() |
Re: Comunitate
Quote:
...Santeti o gasca minunata de pasionati de automobile, si cu siguratnta ati fost la inaltime, sus de tot chiar prin ce ati facut si realizat... dezamagit nu cred ca a fost nimeni, :shock: Oooopsss?!? ba da, cred ca toti au fost dezamagiti cand sa incheiat spectacolul, am fi vrut sa nu se mai termine :twisted: ...Felicitari organizatorilor pt un asemenea Show!...Felicitari participantilor...Felicitari Alba Iulia!... Nelutzu / Resita http://images.forum-auto.com/images/...gangster67.gif |
Comunitate
Quote:
|
Salutare, caut un anume Ibiza portocaliu AB77WRC...daca stie cineva un username daca e pe forum, sau poate chiar proprietarul sa dea ceva info:!::!:
|
Quote:
P.S. Masina e din judetul Alba, dar nu din Alba Iulia;) |
Quote:
|
cine stie cand o sa fie cursa vtm de la straja?cat a fost anul trecut taxa de participare pentru amatori?
|
1 Attachment(s)
20-22 august 2010
Si nu cred ca va fi cursa de amatori, pentru ca nici anu' trecut nu a fost, singura data cand s-a organizat cursa de amatori a fost la prima editie;) |
mersi mult de info :D
|
Quote:
Salutare tuturor :D |
3 Attachment(s)
Sal, am sosit si pe aici si vroiam sa vad ce e nou.
|
Quote:
Mai sunt in orasul asta pasionati de masini? sau mai nou is toti cuminti? Nu se mai pune de nici o intalnire, nicaieri?:???: |
Quote:
Imi place foarte mult achizitia ta eu ador w202 sunt superbe masinile. Sa o conduci sanatos si sa ai grija de ea puneti si niste jante originale de MB |
Bine vam gasit sc ca nu intru asa des.
Si ai dreptate numai jante i-ar mai trebui ,poate si un kit amg dar tara e in criza mai ales la bugetari |
eu sunt fan c43 amg dar daca nu pot avea performantele cel putin aspectul trebue sa fie acuma o sa incerc sa o dau desi nu vreau dar daca se poate tot asa dar dizel
|
Salutare tuturor. Sunt din Cluj si am dezmembrari auto daca va intereseaza piese pt masinutele voastre va astept cu un telefon sau sa vizitati site-ul meu. Multa bafta tuturor!0728-719781
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:13. |
- Copyright 2026 4Tuning