![]() |
Re: OPEL ASTRA : CT-77-WRC
Quote:
" Not Yet ... ! " - Gladiatorul Cu destul de multa munca , cu destul de multa imaginatie si cu foarte mult noroc , am sa termin " Proiectul "cu ajutorul lu' " Barbosu' " :) , al meu si a celor care se ocupa in momentul de fata . Si cu putin bulan , am sa ajung pe data de 1 Aprilie 2006 la Bucuresti ... unde va promit ca o sa fitzi mai mult decat ... surprinsi ... in sensul bun ... si chiar unde nu o sa va asteptatzi ... :) Am mers de la bun inceput pe o premiza : Ce e mai bun in toate domeniile ... si incerc , ma chinui sa termin ultima parte a proiectului ... o parte care " nu se vede " ... care trebuie sa fie " cea mai buna " in domeniul OPEL ... si daca e sa fie "cea mai buna" , trebuie sa fie si " FRUMOASA " ... Dar ... mai bine sa fie o surpriza ... :) |
" O shit .. BigFoot " - Un gigolo de doi bani
:) |
arata bine dar are prea multe sticker-uri.in rest treaba buna
|
cred ca surpriza are legatura cu motorizarea :mrgreen: asha zice banuiala mea ;)
|
Am mai vazut si altii care spun " am surse neconfirmate cum ca si-ar schimba motorul".
Pai ce confirmare mai mare vreti cand chiar el va zice prin semnatura acelasi lucru....sau nu intelegeti ce inseamna? C20LET - Next Stage Up-Grade ~ FINAL STAGE : SOON !!! |
oricum stickere fara stickere .. degeaba http://www.abestweb.com/smilies/kissmyarse.gif
daca va uitatzi afara o sa vedetzi k si afara asta este moda cat mai multe stickere p mashina http://www.abestweb.com/smilies/woohoo.gif |
- pt.jante
- stopuri in rest numai +++++++++++++++++++ si un + mare pentru ca e facut pe puteri propii si nu vorba cuiva de maiinante pe banii lui tata ................. |
2 Attachment(s)
Quote:
:) Acum arata asha : |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am si eu o intrebare. man, cat te-au dus jantele si de unde le-ai luat? k sunt belea rau.
|
Quote:
am vazut ca altzii l`au luat ca pe un atac..daia am simtit nevoie sa "ma scuz" :) |
3 Attachment(s)
Quote:
No Way ... nu m-am gandit la intrebarea ta ca la un " atac " ... Din bara de M3 nu a mai ramas decat gura centrala ... atat ... :) Jantele pe care mi le-am comandat o sa le vand cat de curand ... 750Euro + 2 cauciucuri bune bonus. Mak S5 , 7,5 x 17 ~ 4x100 ! Sunt NOI !!! Ptr ca imi pun discuri + butuci in 5 prezoane ... |
1 Attachment(s)
eu ziceam de cele care erau in pozele de pe astra rosu. da si u un pret pt cele din poza din atasament, pls!
continuatzi si voi discutia pe prv :P pls :) ... blowwind |
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning