![]() |
Re: tapiterie auto
Quote:
Pentru felul cum te-ai exprimat tu (desi erai suparat), jos palaria! |
Quote:
|
Trebuia sa astepti sa-ti termine lucrarea si dupa aia sa-l critici...asa....poate te trezesti cu vreo surpriza..:shock:
|
Quote:
|
Să fim serioşi, e mai greu să fii civilizat atunci când cineva îşi bate joc de tine pe faţă şi îţi dai seama că ai aruncat nişte bani pe fereastră.
Ce naiba, când te duci şi vorbeşti frumos cu el, îi dai banii în avans aşa cum îţi cere şi după te minte în faţă şi când vezi lucrarea terminată observi defecte, nu este normal să te superi? Nu e nevoie să păstreze eşantioane, pielea de care spune că este adusa din Italia este cumpărată de fapt de la un magazin din Băneasa. |
...sau Europa...
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
cateva poze cu vw.eos al lui dodo
|
1 Attachment(s)
2 scaune e36 varianta sport. si banchetele. + volan.
asa au aratat cand au fost noi.. asa le vreau si acum.. s-au deteriorat rau.. |
5 Attachment(s)
[QUOTE=B-14-BYE;2163071]2 scaune e36 varianta sport. si banchetele. + volan.
asa au aratat cand au fost noi.. asa le vreau si acum.. s-au deteriorat rau..[/QUUOTE=B-14-BYE;2163071]2 scaune e36 varianta sport. si banchetele. + volan. SUNA-MA PT.PROGRAMARE. SE POT FACE LA FEL CUM AU FOST.0722.911.703 |
si eu care vroiam sa`mi fac interioru la el...daca dadeam 2000 si nu iesea cum trebuie si incepea sa pice una alta il luam pe sus ...unii fac sacrificii mari sa`si faca o lucrare buna ca sa`si bata altu joc de ea :) lasa ca gasesc in alta parte
|
14 Attachment(s)
ULTIMA LUCRARE FACUTA DE MINE,CU CARE O SA MA PREZINT LA SALONUL DE LA ROMEXPO. BMW SERIA "7" 2007 PREPARAT SCHINTZER. O SA MAI PUN POZE CAND ESTE FINALIZATA LUCRAREA.
|
frate e bataie d joc c face omul asta, mie mi-a facut doar volanul si dupa o luna a inceput sa mi se defaca ata cu kre a fost cusut, l-am tot sunat sa mi-l refaca, ca cik ai garantie la lucrare, si nici in ziua d azi nu mi la refacut, ba k nu are piele, ba k nu a reusit sa ajunga sa o ia, ba k are pielea dar are lult de lucru, si tot felul de scuze... Nu m-as aventura sa mai fac odata volanul, si aceeasi greseala, mi-as da jos pielea aia, dar nu pot k mi-a taiat si din volan p langa airbag...
|
daca vene-ai la atelier la mine, iti refaceam volanul .oricum nu te-a costat nici un ban .(mi-ai facut cateva stikere care se dezlipesc).
|
am tot vrut sa vin dar m-ai amanat, p motiv ca nu ai timp sau ca nu ai piele subtire, iar stikerele mele, 10 la numar, adica mai mult erau niste cutting-uri pentru inscriptionarea masinii tale si ale prietenilor tai,(asa ne-a fost intelegerea, eu iti fac scrisul iar tu imi faci volanul, colantul era ca si bani echivalentul a cei 50cm piele folosita la volanul meu), nu au cum sa se dezlipeasca asa repede, pentru ca autocolantul folosit este special auto, si eu am un stiker p masina de 2 ani si nu s-a dezlipit nici macar punctul de la "i", in conditiile in care o spal des si doar la spalatorie unde jetul de apa este foarte puternic
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
- Copyright 2026 4Tuning