Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   Pro Street tuning Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/43022-pro-street-tuning-baia.html)

hadpeter 16-07-07 12:50

Re: lucrari Pro Street tuning

E X C E L E N T A !!! ... pur si simplu .. no comment !

Felicitari Robi ( inca o lucrare la dosar efectuata de protuning BM )... si mult noroc fericitului proprietar !

Am intzeles ca nu se opreste aici inbunatatzirea diavolului tazmanian :shock:

MARI_NSL 16-07-07 13:51

ce sa zik , felicitari . pt toate lucrarile care le-ai facut , au iesit super ;) bv

Ali_ump 18-07-07 19:12

Ma copii tot respectu pentru voi ...am vazut multe lucari de la voi si sincer imi place stilul in care lucrati ...cu schite ...inainte de a face ceva ...foarte frumos. Loganul ...Pontiacul si Megane-ul in special sunt lucrarile care mi-au placut.
Tineti-o tot asa !!!

maf 19-07-07 11:16

ali ......robert de la prostreet are 27 de ani :D nu stiu dak e asa copil ;))

Ali_ump 19-07-07 11:21

Quote:

Originally Posted by maf (Post 1004978)
ali ......robert de la prostreet are 27 de ani :D nu stiu dak e asa copil ;))

Vorbeam in dialect si sunt sigur ca Robert a inteles...sunt "consatean" cu el...Baia Mare - hometown;)

protuning 25-07-07 22:10

9 Attachment(s)
pro street tuning a adaugat la palmares inca 3 cupe!doua pt loga best custom si best autohton,iar pt tico o cupa pt efortul depus!
suntem mandrii de rezultate desi nu ne asteptam ca ticoul sa castige vreo cupa!
loganul la 3 expozitii a castigat 5 cupe !cea ce mi se pare un raport bun,si sper sa il pastram ba chiar sa il inbunatatim!

bodyspeed 25-07-07 22:27

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 1014247)
pro street tuning a adaugat la palmares inca 3 cupe!doua pt loga best custom si best autohton,iar pt tico o cupa pt efortul depus!
suntem mandrii de rezultate desi nu ne asteptam ca ticoul sa castige vreo cupa!
loganul la 3 expozitii a castigat 5 cupe !cea ce mi se pare un raport bun,si sper sa il pastram ba chiar sa il inbunatatim!

felicitarile mele.. robi....meriti din plin..
au iesit 2 capodopere...
desi nu sunt logan...fan..
dar cu tico-ul.. m-ai dat gata..
si astept sa vad golful lui sandu..
mi-ar fi placut sa lucrezi.. si la oltcit chiar ce ar iesi:?: .. il am in lucru.. cred ca ar fi o provocare.. de luat in seama...:D
bafta pe mai departe... si nu iti doresc. sa ai aceelasi success.. ITI DORESC SA AI SI MAI MULT..

B-83-GTI 28-07-07 18:02

Cred ca este un proiect reusit.....Oare ceva de genul asta o sa arate si golful meu dupa ce iese de la coafor :D

SoundIdentity 28-07-07 23:11

Quote:

Originally Posted by B-83-GTI (Post 1018468)
Cred ca este un proiect reusit.....Oare ceva de genul asta o sa arate si golful meu dupa ce iese de la coafor :D

kitul de pe golful meu care acuma e la facut sa il uitii!!!ca asta va ramane unicat si de necoafat la nimeni :):):) golfu asta va fi la asa nivel ca intr-un an va lua atatea merite cat toate ale lui in totalitate :):):) la cate tuninguri sun t mai noiu in romania 3 4 pe an...iar eu in fiecare wekend aproape sunt la concursuri afara din tzara ;)

robii!!termina odata masina ca nu mai am stare ;)

bodyspeed 28-07-07 23:28

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 1018834)
kitul de pe golful meu care acuma e la facut sa il uitii!!!ca asta va ramane unicat si de necoafat la nimeni :):):) golfu asta va fi la asa nivel ca intr-un an va lua atatea merite cat toate ale lui in totalitate :)la cate tuninguri sun t mai noiu in romania 3 4 pe an...iar eu in fiecare wekend aproape sunt la concursuri afara din tzara ;)

robii!!termina odata masina ca nu mai am stare ;)

nici ..eu nu am stare..:D nici cu a mea..'vreau sa vad si pe a ta.. o sa fie.. o capodopera :D
bafta robi si asteptam.. golful..
mai ales sandu :D

rider on wheel 29-07-07 02:12

wow... crima loganu si tico'u ...

SoundIdentity 29-07-07 09:19

Quote:

Originally Posted by rider on wheel (Post 1018995)
wow... crima loganu si tico'u ...

:(:(:(:(:( si golful??????????:(:(

psymind 31-07-07 12:10

un mare respect...
pe mine ma apucat "febra" tuningului recent si pot sa zic ca din ochiul meu neavizat baietzii astia stiu ce fac... se vede in cele putine lucrari cum ca au grija la detaliu .. si din punctul meu de vedere asta conteaza cel mai mult in estetica...
WOOOTTT WOOOOTTT ..

Cypy... 05-08-07 16:04

Super tuningul

T.rac3Er 07-08-07 16:28

kitul de logan cat costa?
ca ma intereseaza si pe mine
multumesc...

All times are GMT +2. The time now is 08:36.

- Copyright 2026 4Tuning