Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   adVANTAGE MOTORSHOW 2005 (https://forum.4tuning.ro/81-advantage-motorshow-2005.html)
-   -   impresii (https://forum.4tuning.ro/81-advantage-motorshow-2005/4299-impresii.html)

RoSonic 27-03-05 18:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"

Fara suparare, poti sa-mi spui care a fost genul acestui show?

daca am inteles bine sensul intrebarii, raspunsul meu, pe baza a ceea ce am vazut este: prezentare \"indoor\" de masini modificate, de la noi.

Anami 27-03-05 19:14

Cam putine masini.. ma asteptam la mai multe!!! Sper ca viitorul show sa iasa mai bine ca asta!

SEBASTIAN 27-03-05 19:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Anami\"
Cam putine masini.. ma asteptam la mai multe!!! Sper ca viitorul show sa iasa mai bine ca asta!

De ce nu faci tu unul mai bun?Crezi ca ai putea tu mai mult?

Anami 27-03-05 19:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

De ce nu faci tu unul mai bun?Crezi ca ai putea tu mai mult?

in primul rand eu sunt un nimeni ca sa fac ceva mai bun, iar in al 2'lea rand nici macar nu ma bate gandul la asa ceva!!!

oricum ... am ramas putin ( mai mult ) dezamagita de ce am vazut acolo, si probabil nu sunt singura... as putea spune ca am consumat gazu degeaba :lol: :lol: :lol:

EvLSant0S 27-03-05 19:34

A meritat

Anami 27-03-05 19:52

Au fost masini frumoase acolo... au venit baietii din oradea,si din alte orase... ctl'ul, zag'ul... parca 2 masini din Insomnia... Masini care intradevar merita vazute, admirate si laudate!!!

Nu vreau sa critic pe nimeni...pur si simplu imi spun parerea! aia a mea.. proprie si personala... a fost cam galagie nu prea intelegeai nimik... masini putine si asezate aiurea... si multe alte amanunte, poate marunte, dar semnificative.. si din cate observ... nu am fost singura care a sesizat asta...

oricum.. pe viitor le doresc celor care vor mai face evenimente de acest fel multa bafta!!

aR99bMw 27-03-05 20:01

cine a castigat? :D

saxo 27-03-05 20:12

Re:

Sa inteleg ca ti-a placut modul de arbitrare a concursului de sunet?
Care au fost aparatele de masura ce au ajutat la luarea decizilor.[/quote]

Din cite stiu eu,RTA-uri sunt citeva in tara-vreo 4-.Dar,din pacate,pina in momentul de fata,in Ro nu are nimeni microfon pt.SPL ci numai pt. SQ.Cum majoritatea masinior prezentate la Show trebuiau (din pacate..) apreciate numai dpdv dB,aprecierea va fi.....
Felicitari TUTUROR participantilor,efortul lor a fost sigur apreciat indiferent daca vor lua sau nu premii.

DonHacker 27-03-05 20:19

Re:

Quote:

Au fost masini frumoase acolo... au venit baietii din oradea

YEAH !! ORADEA POWER !!cum a zis si micutzu,rusinica bucurestenilor ca nu s`au sinchisit sa mearga la show (ma refer ca participantzi)..iar oradenii au facut cateva sute de km ......................yeah baby...ARDEALUL-> BiHORUL !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

polifem 27-03-05 20:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"saxo\"
Din cite stiu eu,RTA-uri sunt citeva in tara-vreo 4-.Dar,din pacate,pina in momentul de fata,in Ro nu are nimeni microfon pt. SPL ci numai pt. SQ. Cum majoritatea masinior prezentate la Show trebuiau (din pacate..) apreciate numai dpdv dB,aprecierea va fi.....[/b]

asta e parerea ta saxo ... sa shtii ca exista oameni care sunt adevarat pasionatZi de SISTEMELE AUDIO ... shi au aparatura foarte impresionanta :) ...

saxo 27-03-05 20:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"polifem\"
Quote:

Originally Posted by \"saxo\"
Din cite stiu eu,RTA-uri sunt citeva in tara-vreo 4-.Dar,din pacate,pina in momentul de fata,in Ro nu are nimeni microfon pt. SPL ci numai pt. SQ. Cum majoritatea masinior prezentate la Show trebuiau (din pacate..) apreciate numai dpdv dB,aprecierea va fi.....[/b]

asta e parerea ta saxo ... sa shtii ca exista oameni care sunt adevarat pasionatZi de SISTEMELE AUDIO ... shi au aparatura foarte impresionanta :) ...

Sunt foarte multi pasionati,nu contest.Eu m-am referit la faptul ca nu avem inca in tara aparate care sa masoare puterea (pentru SPL) ci numai calitatea sunetului.Aparatele de care vorbeam ca exista deja,masoara pina la max. 130 dB (daca-mi aduc aminte bine).Nu vreau sa fiu gresit inteles,masinile prezentate merita toate aprecierile.

RoSonic 27-03-05 20:43

Saxo, scuza-mi te rog ignoranta :lol: .... dar zi si tu pe romaneste, ca de exemplu eu nu stiu ce inseamna RTA, SPL, SQ.

Hondarul 27-03-05 20:50

SQ - Sound Quality
SPL - Sound Pressure Level parca
RTA nu am auzit de asa ceva.

Ca sa masori deibelii iti trebuie un aparat special. Ducem lipsa de asa ceva se pare.

Care au fost castigatorii ??? Poze de azi are cineva ??? :wink:

saxo 27-03-05 20:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"
Saxo, scuza-mi te rog ignoranta :lol: .... dar zi si tu pe romaneste, ca de exemplu eu nu stiu ce inseamna RTA, SPL, SQ.

RTA=Real Time Analyzer adica analizor de spectru in timp real
SPL=Sound Pressure Level adica presiunea sunetului
SQ=Sound Quality
Pentru SQ analizarea se face la 90dB.
In cadrul concursurilor de sunet (vezi regulamentul) sunt 2 categorii complet distincte SQ si SPL.
Masinile pregatite pentru SQ urmaresc obtinerea unui sunet cit mai curat.
Cele pregatite pentru SPL urmaresc obtinerea unei presiuni acustice cit mai mare,evident MULT peste 90dB.

Gratzian 27-03-05 21:53

in curand, adica noaptea asta apar asa:

1. lista completa de castigatori, inclusiv criteriile deliberate de juriu, in mare, pentru masini, plusuri si minusuri.

2. Componenta juriului

3. sute multe de tot de fotografii, .... multe din ele inedite...

4. un concurs in care votati voi masina dintre cele participante, dupa foto, si castigatoarea dintre masini va primi un kit exterior de BMW M3 - bara fata, bara spate, praguri, si un premiu special din partea 4tuning pentru cel mai pertinent comentariu la masini...

All times are GMT +2. The time now is 20:51.

- Copyright 2026 4Tuning