![]() |
Stie cineva cat va fi pretul biletului (in caz ca nu castig :D ) sau ceva in genel Ferrari Show care ne-a \"uscat pe totzi \" ???
|
1 Attachment(s)
Prima poza
|
1 Attachment(s)
a doua poza
|
lista lista??? :lol:
|
1 Attachment(s)
\"Nu e ea tunata da e BMW\"
|
....
parca la 1.30 de oprea postarea pozelor si se dadea castigatorul.... :?: :?:
|
Ar cam trebui sa apara cineva sa anunte castigatorul.La cata lume s-a inscris si la cate poze au fost postate cred ca nu e asa de usor de ales.Sa fim siguri ca \"juriul\" a deliberat in voie.Respect
|
....
sper sa se anunte aici ...nu in privat...sa sim si noi fericitii castigatori...no?
|
Momentan nu cred k se va anunta pt k toata lumea ( in afara de cei care au ajuns acasa din cauzea OBOSELII :shock: :D ) inca petrece :).Mai asteptati si voi.
b_22_mke pretul biletului este de 100.000 lei |
2 Attachment(s)
206 este inedit ..
|
....
aaa....fi gagica in poza unde este?...
|
Re: ....
Quote:
|
...
pana la urma....o sa aflam cel mai devreme niciodata cine au fost castigatorii....eu nu mai stau mult si plec spre bucuresti deci nu voi sti daca am castigat sau nu.....asa ca SUCSES!!
|
Pai yo la 5 plec cum aflu dacam am castigat
Il rog pe gratian daca am castigat sa vb la buc. cu mine sau daca vrea sal sune pe art sau psycho ca merg cu ei.Daca am acstiagt daca nu Mult sanatate |
acum am ajuns la computer si deliberam
afisam lista castigatorilor imediat si alte amanunte oricum nu va faceti probleme aceasta lista va fi si la intrarea in tuning show la prisma veste buna. concursul se suplimenteaza, deci va continua in alt topic separat pentru a doua zi (duminica) asa ca cei care nu au castigat pt sambata pot sa isi mai incerce sansa pt duminica |
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning