![]() |
Re: [ Furt Auto ] Va rog, ajutati-ma !!!
E cauza pierduta, cred.
:( A trecut prea mult timp pentru a se intampla ceva bun. |
Ce urat...printre cele mai nasoale lucruri sa-ti fie furata masina....si mai e si o masina "iesita din comun" nu o vezi la fiecare 10 masini....si lu tatal meu in 93 ia fost furata o masina destul de rara in ro, nici acum n-am mai auzit nimic de masina aia (BMW M5 e34 ), a fost furata de pe calea mosilor....cand a stat vro 2 ore la un prieten...la politie ce sa mai, taicamiu si fiind strain(Iranian) cu accentul specific mai mult l-au luat la misto aia, dupa sa duc maicamea, tot se duceau din saptamana in saptamana pe la politie nimic....oricum speranta moare ultima dar cate o data speranta te omoara ea pe tine....
|
Da, asa e, speranta te omoara ea pe tine, cateodata!
Masina a disparut pur si simplu. Nu mai e nimic de facut. Eu am tot incercat, dar rezultatul a fost ZERO! |
stiu ca mai vazusem un topic cu un aro furat....
saptamana trecuta am vazut o masina in craiova care mi-a atras atentia. un aro, gri inchis sau negru, cu kit de inaltare, anvelope simex, jante crom, tabla inox la exterior..... mai stie cineva ceva de masina respectiva? |
Ce puteai face atunci pe moment era sa treci pe la toate bancile din zona (au camere), camerele pt monitorizare trafic si asa poate vedeai ceva.
In Cluj a fost un accident mai urat unde omul a fugit de la locul accidentului si l-au gasit prin camerele de la o benzinarie. Macar nr de inmatriculare de la taxi sa il fi vazut... |
Quote:
|
Nimic nou?
|
Chiar cauza pierduta nu e... o sa o gasesti probabil cand te astepti mai putin ... nu e masina nici de remat nici de dezmembrat deci cel mai sigur va ajunge prin ro la vreun pasionat sau vei afla cu stupoare de la stiri ca la vama un tir plin cu portocale a fost oprit si printre portocale se afla un VW alb care figureaza ca fiind furat:) Bafta omule!
|
pfoa, in '07 a fost furata :( daca nu ai aflat nimic atunci, nu cred ca poti sa o mai gasesti dar evident dupa cum spun cam toti, speranta moare ultima bafta la cautari omule !
|
imi pare rau de tine frate. nu ai mai gasit nimic despre masina?>
|
salut..si imi pare nespus de rau pt raul patit..eu zic sa angajezi un avocat sa te sfatuiasca in a da in judecata politia romana..sa iti arate dovezi precum ca s-ar fi interesat de cazul asta..sa iti arete si tie ce au facut ei in astia 5 ani de cand a fost furata..ca de aia platim taxe si impozite..sper sa o gasesti pana la urma!
|
Imi pare rau pentru masina ta:sad:Inca nu a fost gasita,nu? Dar poate poate
|
Din pacate, masina nu a mai fost gasita vreodata.
Am tot urmarit anunturi, etc, dar ... nimic. Daca a mai vazut cineva vreun exemplar K70, va rog sa imi dati de veste. Va multumesc! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
- Copyright 2026 4Tuning