Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   INCREDIBIL : Sofer tupeist vs Politia Romana (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/42623-incredibil-sofer-tupeist-vs-politia-romana.html)

Sarris 08-06-07 19:59

Re: INCREDIBIL : Sofer tupeist vs Politia Romana

Asa-i super tare omu, nu???
Iute la gura si varza la minte.
Daca era smecheru in Germania (exemplu aleatoriu) acum era sub catuse, da e smecher de pe la noi si sa facut si cu amenda si puncte de penalizare.
Oricum filmul e tare, doar sa nu fie trucat.

Speed Fly 09-06-07 11:22

=)) prea tare tipu asta .. mama cat de bestial ! sunt curios ce replica a avut politzistu dupa ce si`a terminat mosu discursu :P :)))

nutzuXXL 11-06-07 21:59

Quote:

Originally Posted by ZoliaT (Post 927427)
INCREDIBIL : Sofer tupeist vs Politia Romana

ATENTIE: filmuletul contine cuvinte obscene ( interzisa vizionare persoanelor sub 18 ani)

<embed src="https://www.4tuning.ro/flv_player2/flvplayer.swf" width="288" height="352" allowfullscreen="true" flashvars="&displayheight=352&shuffle=false&repeat =list&file=sofer-tupeist-vs-politia-romana.flv&image=https://www.4tuning.ro/flv_player2/sofer-tupeist-vs-politia-romana.jpg&height=352&width=288" />

smecher omu :)) ... prea tare ... da-i in pl mea de bascaliosi !!!! **** merita atat :))

xxx3 13-06-07 22:44

Problema e ca daca iti cade nr de la masina iti ia 6 puncte si 600 amenda asa ca fiti atenti!!!!!Omul a facut si el ce a putut.Toti fac ca el dar in gind.

aleks 15-06-07 11:41

pai da, toti i-ar trageo roxanei ionescu de pilda, dar se abtin, pt k daca o fac se numeste viol si mori in parnaie...
ei, cam asa si aici, dak il injuri cu voce tare inseamna ca esti ori cam prost, ori labil psihic, nu te poti abtine? mai ales ca politistul a fost de bun simt cand i-a explicat omului, i-a dat articolul si sanctiunea corespunzatoare, deci omul n-avea decat sa faca o simpla contestatie si gata
nu-i in stare? pai nu, k e tzaran, tot ce l-a dus capul a fost sa-si bage si sa-si scoata, ca mai mult n-are orizont...
cine il apreciaza? cine are aceleasi "high expectations" ca si el ... ;)

GRIGO 19-06-07 14:27

e criminal omu ......... "toamne!!!!" mor de ras ......

Ingerasul99 22-06-07 23:22

:)))))))))))))))))) tare omu, dastea nu vezi in fiecare zi :))))))))))))))))

dey 26-06-07 15:25

Quote:

Originally Posted by FLORIN CRISTEA (Post 928030)
Parerea mea.....un dobitoc ca multi altii..atata timp cat nu ai fost injurat sau jignit nu ai dreptul sa o faci . Personajul e sub orice critica. Respect pentru el...????....poate de la cei de-o teapa cu el. Nu iti convine il dai in judecata pe politist si cu asta basta. In nici un caz nu te adresezi in halul ala. Un marlan prost crescut . Imi pare rau ca constat ca multi il considera tare...tare prost poate. Mi-ar place sa stiu ca in alte parti e scos din masina cu catuse la maini.

LOOOL Mai Florin Cristea tu il faci pe acel om dobitoc, dar tu nu stii sa scrii

tare prost.... dar poate fi si moale prost!? sau a folosit praf de copt.
Te-ai ca**t in ea limba romana "ca constat ca"

Foarte frumos.

para 30-06-07 02:40

P.E.N.I.B.I.L.... cred si eu ca s-a suparat omu' ca era mai scumpa amenda decat masina :-) (p.s. - prea smeker fesu'...)

Andrey_FL 07-07-07 17:50

foarte tare:))=))

Blast3R 07-07-07 18:07

Tot respectu meu pentru el.Asa ar merita cam toti politistii :D

aleks 17-07-07 02:01

blast3r , de curiozitate, ce contacte ai tu cu politistii de la rutiera, de emiti pareri de genul asta? pe baza caror experiente?:)

Xerius 17-07-07 02:24

cam aiurea.. pentru cativa tarani ca asta ne intrebam noi de ce nu ne mai intelegem cu politistii. la faza asta trebuia luat pe sus + anularea permisului de conducere.

aleks 18-07-07 15:20

Quote:

Originally Posted by Xerius (Post 1001408)
cam aiurea.. pentru cativa tarani ca asta ne intrebam noi de ce nu ne mai intelegem cu politistii. la faza asta trebuia luat pe sus + anularea permisului de conducere.

finally, cineva care gandeste corect prin zona :)

Xerius 19-07-07 00:29

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1003779)
finally, cineva care gandeste corect prin zona :)

pai zau asa.. la prins... era datoria lui sa aplice legea. nu este vina lui ca astea sunt legile n romania ... oricum prea mare tam-tam a facut taranushul ala cu 4 clase... eu unu l as fi luat pe sus daca eram in locul politistului.. pentru ca putea sa faca asta si sa il arda grav de tot.

Inca o chestie... politistul ii spunea sa se dea jos din masina sa citeasca ce a scris.. el nu si nu.. eu unu ma dau jos din masina indiferent care este cauza.. tine de respect si ii mai inmoi.. mai repede ii faci din vorbe dulci si glume decat a comis'o asta...

All times are GMT +2. The time now is 20:24.

- Copyright 2026 4Tuning