![]() |
Re: Daewoo Matiz Constanta
Quote:
Apropo, Cote, weekend-ul asta, cel tarziu luni, vin sa le iau daca se poate, daca nu vedem noi, vorbim. Nu m-am razgandit, sa stii, si nici nu te mai tin mult cu ele, doar ca depind si eu de altcineva intr-o oarecare masura. |
Quote:
Aaaaa, si inca ceva daca erai in tico erai mai usor de recunoscut!!!!:D de regula sunt atent in trafic la restul lumii insa cand prind zile aglomerate parca ma lasa vederea:rolleyes2 , defect de serv.:))) |
Quote:
bafta multa! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
o POZA cu arcurile sport marca : Eibach - pro kit ... provenienta Olanda.
499 ron |
Bine si daca schimb arcurile trebuie schimbate si amortizoarele????
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Spune-mi te rog cu cat scade garda la sol....si daca ar mai putea fi scurtate (taiate), dupa parerea ta.
Eu mi-am montat un set FK tot pentru Matiz, -30mm, iar arcurile de pe spate aveau 4 spire identice din care am taiat 2 si as mai putea taia 2, dar pe fata nu prea pot sa le scurtez.... Cele din stanga pozei sunt pentru spate: |
Quote:
|
Sper sa mai ramana ceva din masina pana saptamana viitoare cand vin si eu in Cta ca tare as vrea s-o vad si poate iti mai "fur" si eu cate ceva :)
E mare pacat ca nu poti s`o pastrezi, nici eu nu as da-o pe-a mea pt nimic in lume |
@Arry: din cate am inteles, nu mai vinde masina :D :joy:
@cote: sambata la ora 19.00 poate vii si tu la intalnire Daewoo, la Cafe D'Art in fata....vom fi destul de multi :D si vedem si noi masina mai bine... |
se anunta gashka mare sambata asta? :D
|
Pai daca vii si tu, vine si Arry, vine si Cote, vom fi cel putin 4 cu mine cu tot! :lol:
Glumeam, dar oricum am putea sa ne adunam mai multi, e si intalnire DWC unde intotdeauna se prezinta 6-7-10-15 membri....cu ocazia asta mai racolam si noi membri Tico Squad si poate devine mai serioasa treaba. |
Quote:
|
/....ce sa zic ....m-am uitat la cateva pagini de la icneput am citit eu cate ceva ....mi-a luat ochii matizu ....si alin moment dat ziceai ceva de lambo dors.....in caz ca mai vrei iti pot da un mic mic ajutor ...ieftineala
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:17. |
- Copyright 2026 4Tuning