Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Honda - Acura (https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura.html)
-   -   '94 - Integra DC2 - (https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura/42482-94-integra-dc2.html)

yulasinio 11-10-07 02:00

Re: 94 Honda Integra DC2

Quote:

Originally Posted by neo_crx (Post 1143339)
Mane ce face tancul ala de ulei.....?? mai exact.....ca ma bate un gand sa-mi iau shi eu.....

Este un rezervor care acumuleaza uleiul aruncat prin capacul culbutori si care normal ajunge inapoi in galeria de admisie...si in filtrul de aer cateodata.
Deci eu am pus furtunul legat la rezervor si am lasat iesirea suspendata, deci am eliminat si aerul cald care mergea inapoi in galeria de admisie;)
Stai linistit ca nu iti da nici o performanta notabila,
dar da bine sub capota :oops: :-P

Dragosh` 11-10-07 03:18

Si cat costa un tanc?? Arata bine, mai ales ca ai motoru ingrijit, ma bate si pe mine un gand sa-l spal dar mi ca nu mai plec de la spalatorie :D

fasso 11-10-07 09:31

poi da iti iei un spray din ala pentru curatzat motoare care nu necesita curatzat cu jet de apa ulterior....aplici pe motor dar cu grija pe unde dupa care iei o carpa si te apuci de sters(bine asta se aplica in cazul motoarelor nu chiar pline de ulei....ceea ce nu cred ca e cazul la tine).....ai sa vezi ca se curatza destul de bine si cu carpa dar partea nasoala e ca nu prea ai acces in toate locurile;)

yulasinio 11-10-07 15:24

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Dragosh`
Si cat costa un tanc?? Arata bine, mai ales ca ai motoru ingrijit, ma bate si pe mine un gand sa-l spal dar mi ca nu mai plec de la spalatorie :grin:

Pai asta ce l-am luat eu o fost 50€ dar gasesti si Cusco la 100 si de € sau poti sa rogi pe un sudor de aluminiu sa-ti faca unul ;)
Chestia e ca motorul e murdar in draci :oops: si eu as vrea sa-l spal cu AutoGlym Engine Cleaner si apoi sa dau cu jetu de apa, dar am aceeasi frica ca si tine :lol:
Uita cum arata un motor curat
:arrow:

Dragosh` 11-10-07 15:47

M-am interesat si yo, nu are rost sa il speli mai bine iei o carpa si il stergi, mai ales la motoarele de honda care au tot felu de sonde si senzori... la dacie mergea asa,acopereai delcou si bagai jet de apa pana ii luai vopseaua.Mai is unele spalatorii care iti zic ca nu se intampla nika si dupaia pleci cu ea impinsa.
yulasinio las ca ai motor ff curat, poti manca pe el :lol:

yulasinio 11-10-07 16:19

Quote:

Originally Posted by Dragosh` (Post 1144445)

:lol: :lol: :lol: asa m-am gandit si eu:rolleyes2
Am incercat si eu ceva sprayuri de curatat motorul dar fara nici un rezultat concret si sincer nici nu prea imi place sa sterg cu carpa pana fac intindere.
Ma tot uit la masinile astea ce vin din japonia...indiferent de vechime sub capota totul este luna si bec...nu stiu cu ce naiba le curata dar arata 8)

Dragosh` 11-10-07 16:22

Quote:

Originally Posted by yulasinio (Post 1144493)
Ma tot uit la masinile astea ce vin din japonia...indiferent de vechime sub capota totul este luna si bec...nu stiu cu ce naiba le curata dar arata 8)

iti dai seama ca scoate tot motoru si il curata, mai ales in strainatate nu cred ca se murdareste ca-n romania, de asa avea motoru asa curat vara mi-as da capota jos si as mere fara ea

fasso 11-10-07 19:22

Quote:

Originally Posted by Dragosh` (Post 1144445)
M-am interesat si yo, nu are rost sa il speli mai bine iei o carpa si il stergi, mai ales la motoarele de honda care au tot felu de sonde si senzori... la dacie mergea asa,acopereai delcou si bagai jet de apa pana ii luai vopseaua.Mai is unele spalatorii care iti zic ca nu se intampla nika si dupaia pleci cu ea impinsa.

poi si eu ce ti-am zis:))

fasso 11-10-07 19:25

Quote:

Originally Posted by yulasinio (Post 1144493)
:lol: :lol: :lol: asa m-am gandit si eu:rolleyes2
Am incercat si eu ceva sprayuri de curatat motorul dar fara nici un rezultat concret si sincer nici nu prea imi place sa sterg cu carpa pana fac intindere.

am eu un spray care sa nu ma intrebi de unde l-am adus ca habar n-am...oricum mai am de vanzare la magazin...apare pe el pur si simplu engine degreaser.....si vreau sa spun ca a curatzat uleiul si ce mai era pe motor de parca ziceai ca dai cu diluant sau cu benzina...si la fel....cu putina apa...udata un pic carpa....o tona de rabdare si maini sanatoase predispuse la scurte:))

yulasinio 27-10-07 18:35

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 1144797)
am eu un spray care sa nu ma intrebi de unde l-am adus ca habar n-am...oricum mai am de vanzare la magazin...apare pe el pur si simplu engine degreaser.....si vreau sa spun ca a curatzat uleiul si ce mai era pe motor de parca ziceai ca dai cu diluant sau cu benzina...si la fel....cu putina apa...udata un pic carpa....o tona de rabdare si maini sanatoase predispuse la scurte:))

Sunt tot felul de produse pe piata, dar iti trebuie multa rabdare sa freci prin toate locurile ca sa iasa super.

P.S Am cam ignorat masina in ultima perioda(nici macar spalata :oops: ) dar acum sunt in cautare de un alt set de jenti...
Stay tuned...

yulasinio 27-10-07 21:08

Quote:

Originally Posted by yulasinio (Post 1170865)
P.S Am cam ignorat masina in ultima perioda(nici macar spalata :oops: ) dar acum sunt in cautare de un alt set de jenti...
Stay tuned...

Si nu a durat mult si am achizitionat un set :arrow:
https://i241.photobucket.com/albums/f...s/DSCF5274.jpg
https://i241.photobucket.com/albums/f...s/DSCF5278.jpg

Acum abia astept sa le primesc :twisted: :twisted:
*so excited*

neo_crx 27-10-07 23:58

frumoase foc rotzile, buna alegere....interesanta shi culoarea :D....sa le vedem puse pe mashina.....cred ca da bine rau...!!!

fasso 28-10-07 11:23

vaaaaaiii cat sunt de frumoaseeee!!!!bv bv bv felicitari sunt frumoase foc!!!

CJ-01-WOB 28-10-07 15:40

Adevaru e ca pe langa aspectul aratos al acestora .. is si facute de profesionisti !
My congrats , macar pe capitolul asta o sa fii linistit.

cls21b_EVO 28-10-07 22:06

Wow, felicitari pt jante, tipic pt. japoneze, niiiiiiiiiiiiice !:)Ceva specificati la ele?Par a fii pe 17...greutate?

All times are GMT +2. The time now is 04:55.

- Copyright 2026 4Tuning