![]() |
Re: 94 Honda Integra DC2
Quote:
Deci eu am pus furtunul legat la rezervor si am lasat iesirea suspendata, deci am eliminat si aerul cald care mergea inapoi in galeria de admisie;) Stai linistit ca nu iti da nici o performanta notabila, dar da bine sub capota :oops: :-P |
Si cat costa un tanc?? Arata bine, mai ales ca ai motoru ingrijit, ma bate si pe mine un gand sa-l spal dar mi ca nu mai plec de la spalatorie :D
|
poi da iti iei un spray din ala pentru curatzat motoare care nu necesita curatzat cu jet de apa ulterior....aplici pe motor dar cu grija pe unde dupa care iei o carpa si te apuci de sters(bine asta se aplica in cazul motoarelor nu chiar pline de ulei....ceea ce nu cred ca e cazul la tine).....ai sa vezi ca se curatza destul de bine si cu carpa dar partea nasoala e ca nu prea ai acces in toate locurile;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Chestia e ca motorul e murdar in draci :oops: si eu as vrea sa-l spal cu AutoGlym Engine Cleaner si apoi sa dau cu jetu de apa, dar am aceeasi frica ca si tine :lol: Uita cum arata un motor curat :arrow: |
M-am interesat si yo, nu are rost sa il speli mai bine iei o carpa si il stergi, mai ales la motoarele de honda care au tot felu de sonde si senzori... la dacie mergea asa,acopereai delcou si bagai jet de apa pana ii luai vopseaua.Mai is unele spalatorii care iti zic ca nu se intampla nika si dupaia pleci cu ea impinsa.
yulasinio las ca ai motor ff curat, poti manca pe el :lol: |
Quote:
Am incercat si eu ceva sprayuri de curatat motorul dar fara nici un rezultat concret si sincer nici nu prea imi place sa sterg cu carpa pana fac intindere. Ma tot uit la masinile astea ce vin din japonia...indiferent de vechime sub capota totul este luna si bec...nu stiu cu ce naiba le curata dar arata 8) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S Am cam ignorat masina in ultima perioda(nici macar spalata :oops: ) dar acum sunt in cautare de un alt set de jenti... Stay tuned... |
Quote:
https://i241.photobucket.com/albums/f...s/DSCF5274.jpg https://i241.photobucket.com/albums/f...s/DSCF5278.jpg Acum abia astept sa le primesc :twisted: :twisted: *so excited* |
frumoase foc rotzile, buna alegere....interesanta shi culoarea :D....sa le vedem puse pe mashina.....cred ca da bine rau...!!!
|
vaaaaaiii cat sunt de frumoaseeee!!!!bv bv bv felicitari sunt frumoase foc!!!
|
Adevaru e ca pe langa aspectul aratos al acestora .. is si facute de profesionisti !
My congrats , macar pe capitolul asta o sa fii linistit. |
Wow, felicitari pt jante, tipic pt. japoneze, niiiiiiiiiiiiice !:)Ceva specificati la ele?Par a fii pe 17...greutate?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning