Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Help Thread (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/41883-help-thread.html)

Marius3k 26-06-08 10:32

Re: putin ajutor va rog

Rezolvam, cu soft si harti din 2008!

F.R.Sonic 26-06-08 10:45

ok, mi-am comandat C250-u..maine poimaine o sa vina si vedem si cu hartile alea cum o fi:rolleyes2

sNap7 16-02-09 10:33

Aloo, care ma ajuta si pe mine ?
Am scos borna de la baterie, mi s-a resetat casetofonul si acum imi cere codul de deblocare. Problema e ca nu am niciun cod de deblocare, casetofonul e cel original al masinii.
Ma poate ajuta cineva ?

SpYk3 16-02-09 11:03

din cate tin minte este o combinatie intre butoanele de pe cass

sNap7 16-02-09 13:46

Sigur e o combinatie intre butoanele de pe cass, e o combinatie intre cifrele de pe cass dar nu stiu care e combinatia.

fratzika 16-02-09 14:53

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 2071729)
Sigur e o combinatie intre butoanele de pe cass, e o combinatie intre cifrele de pe cass dar nu stiu care e combinatia.

..daca mai ai cartile de intretinere a masinii sau garantie...e posibil sa fie trecut acolo pe primele doua pagini....sau mai e o varianta...factura originala...

sNap7 16-02-09 15:20

fratzika, din pacate ambele variante sunt necastigatoare.

F.R.Sonic 16-02-09 15:21

S-au mai e o varianta...Go /////Alpine! :)

sNap7 16-02-09 16:13

Don't go Alpine.
Forma radioului original e putin mai ciudata si nu vreau sa fac tiganii sa-i pun rama adaptoare sau alte chestii de genul asta. Mi-e suficient cass-ul care-l are masina si arata cum trebuie cu intreg bordul.

Deci, sa ramanem ontopic, ma poate ajuta cineva ?

xxdadixx 16-02-09 16:19

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 2072178)
Don't go Alpine.
Forma radioului original e putin mai ciudata si nu vreau sa fac tiganii sa-i pun rama adaptoare sau alte chestii de genul asta. Mi-e suficient cass-ul care-l are masina si arata cum trebuie cu intreg bordul.

Deci, sa ramanem ontopic, ma poate ajuta cineva ?

Cum adica tziganii :poke: , pun eu mana pe tine! :lol:
Ontopic, intra pe forum la Honda si intreaba pe acolo, daca nu doar la reprezentanta o rezolvi sigur cu VIN-ul masinii.

SpYk3 16-02-09 16:35

nu cred ca o sa-ti raspunda nimeni pe forumuri,deoarece sunt multi care au CC furate si intra sa afle coduri...

sNap7 16-02-09 16:36

Senor dadi, nu ma intelege gresit :)
Sunt borduri pe care nu deranjeaza cu nimic o rama adaptoare dar de asemenea sunt si borduri pe care o rama adaptoare arata nasol. Eu intru la a 2-a categorie si chiar nu mi-as pune rama adaptoare pe Honda.

Multumesc de sfat, uitasem ca am user si pe hondafan. Am intrebat pe acolo, sa vedem ce iese pana la urma.

BAD-GUY 16-02-09 16:41

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 2071249)
Aloo, care ma ajuta si pe mine ?
Am scos borna de la baterie, mi s-a resetat casetofonul si acum imi cere codul de deblocare. Problema e ca nu am niciun cod de deblocare, casetofonul e cel original al masinii.
Ma poate ajuta cineva ?

Verifica actele masinii(carte service si ce hartagorii mai ai),de obicei gasesti codul pe acolo,daca nu cum zicea Dadi la reprezentanta.Combinatia de butoane sigur o gasesti pe net cu google...

sNap7 16-02-09 16:46

Am verificat toate hartoagele si nu e nici urma de cod. Nu stiu daca se gaseste codul pe google pentru ca e individual pt fiecare serie de caroserie. Astept acum raspuns de pe hondafan si de la reprezentanta Honda din Tg. Jiu.

Multumesc BAD-GUY

Kedy 16-02-09 19:30

Nenea bem o cola la Hd si iti da baiatul un cd cu CAR_RADIO_CODE_CALCULATOR. Are cam toate modelele de casetofoane de pe cam toate masinile ;)

All times are GMT +2. The time now is 04:26.

- Copyright 2026 4Tuning