![]() |
Re: "Masina mea"
5 Attachment(s)
...am revenit cu ceva gasite in graba :oops:
|
E bun BMW-ul. Masina mare, rezistenta, comoda si frumoasa. Imi place ca nu e facuta de prost gust cum fac altii cu stickere, autocolante, linii vopsite aiurea etc. Sa o stapanesti sanatos ! Motorul tau de 150 cai nici nu e chiar asa slabut cum spui tu. Poate pe viitor te gandesti sa-i faci si ceva modificari chiar daca doar optice dar ai grija ca intre tuning optic si kitch exista o limita foarte usor de trecut. Eventual ia lagatura cu Raul si vezi cum si-a facut el BMW-ul. Are stil.
|
mersi de aprecieri,esti un domn pentru ca puteai sa te iei de anumite chestii pe care le-am pus intr-un moment de avant!la primavara o sa le dau jos,e vorba de acea coada de rechin,c... de pe aripi,chestia abstracta de pe luneta..,mi se pare cam incarcata.ash vrea s-o cobor putin ca arata ca jeepu cu rotile de vara..:lol:in fine,ideea e sa vina caldura ca altfel urasc vremurile cand lucram iarna si mi se lipea cheia de mana de ger ce era!
ok,numa bine si sarbatori fericite la toti!!! |
exemplu : http://www.google.ro/imgres?q=tuned+...sAaAkyw&zoom=1
Aripile evazate, scoase putin in afara sa culce pe roti, niste spoylere ce urmaresc o linie din fata pana in spate si .... niste jante ca lumea + vopsit. Te duce undeva pe la 2.800 - 3.300 euro daca le faci ca lumea sau 1.800 - 2.300 euro daca le faci la carpaci. |
|
super filmu szamby LIKE LIKE:) vorba lu` facebook:))
|
Mersi boss ! Ia pune tu niste poze aici cu ursu' sa vada lumea ca Satu Mare nu a murit ci din contra, incepe sa prinda viata :pistoles:
|
Quote:
|
cata a mea n-are tuning deci n-are rost s-o pun aici. :(
|
5 Attachment(s)
cateva poze cu masina mea
|
4 Attachment(s)
poze poze
|
Quote:
floryn bmw:e profi,ce mai poti sa zici la asa ceva?:cool: |
12 Attachment(s)
ok fie :D :D :D deci bmw 318 ti compact , benzina , din 96 , 140 de cai , automata , geamuri, trapa, oglinzi - toate electrice. clima , scaune piele , frina pe disc spate - fata , magazie de 10 cd-uri - sony. si cam atit. :D
|
asha!!!nu am emoticon cu aplauze dar ;) l-am bagat pasta!
ti-am mai zis ca-mi place,e clean,vopseaua super pe ea,se vede ca-i ingrijita...bafta sa ai..! |
Frumoasa masina,se vede ca ii ingrijita sa ai bafta la ea fara incidente....imi place acu de la benzina cum sta:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:54. |
- Copyright 2026 4Tuning