![]() |
1 Attachment(s)
Who's the man, ã ? :peace:
|
:arrow: Vreau sa vad POLL`ul... 10 OAMENI......POLL....Fetele ce facetzi???
:arrow: Va rog ceva,haidetzi maine,mai dupa masa..15-16...16.30 sa ne intalnim pe Yahoo Mess... Acelasi_CRyS si sa facem o conferintza sa vorbim despre chestia asta! Ca aici..MURIN! :arrow: Deci?????????Astept.......... :evil: |
Quote:
nu se hotarase sa ramana cu juriu si nu cu poll? Quote:
|
Scz...am uitat.....ametzit...
FETELE CE FACETZI!? |
Cata pasiune au pus unii in concursul asta :P :D
|
da .. bine zis ... ashtept cu nerabdare sa vedem carei`i cel mai mucho :)
|
nu va suparati ? trebuie sa se ajunga la pagina 100 pana sa se faca un *** de \"PUL\"aaaaaaaaaa..... lasati`o dreaq... 8 pagini degeaba..
sa copieze unu pozele le postezefaca pul si aia e... ce juriu ce ***... poll si gata.. ca doar castigatoru nu ...... castiga vreo100.000 de euro ...... |
SPEEEEEEEEEEEEEEEEEEDER! Ce tot astepti? Hai baga surpriza si fa tu un poll. Nu mai au concurentii rabdare! Au fluturasi in stomac :twisted:
|
in cur....
fluturasi.... nu dar... totusi .. de 3-4 zile tot.... cat de greu e sa faci un poll ? sa-mi bag picioru de nu-l fac eu .. :evil: |
:peace: Santos....Santos...Santos :peace:....Hai Cu POLU....Hai Cu Polu :peace:!!!!!!
|
Aici zici ca e bar de negrii.....femeie fa ordine pe ashilea prin zona
|
Nu fac eu pul`u ca face pizder (speeder) urat.... hai cohoneeeeeeeeeeees ca asteapta lumeaa...
|
Santos vezi k iti creste tensiunea :D Zici k astea 8 pagini sunt pe banii tai sau ti-au luat din spatiul tau de lucru.Sa se faca 100 de pagini, e mai interesant sa mai zica si fetele ceva
|
Sunt chiar curios cum faceti voi ca in poll sa voteze doar fete... (si nu grupul de 20-30 de useri, facuti de stim noi cine :twisted: :twisted: pentru a participa la polluri :lol: :lol: \"autobuz electoral\")
|
faceti oameni buni juriu.. e cel mai corect ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning