![]() |
Re: Intalnire Ford 2007
se pare ca nici la aceasta intalnire nu ne adunam prea multzi!
pacat, eu zic ca ar fi iesit ceva frumos! |
E plecata lumea in concediu la mare o sa revina ei :D
|
Intalnire Ford 2007
mai sunt 3 saptamani e destul timp sa se mobilizeze lumea, acum stau toti la soare :)
|
daca tot sunt atati fordisti aici imi permit sa postez ceva offtopic... Cumpar motor de ford 1,3l v4 sau 1,5 ; 1,7 v4 in stare de functionare...
|
Honey, I'm home :))). M-am intors lume:) de prin lume. Vestea rea: nu e gata masina nici acuma :(. nu stiu ce au mosmondit aia pe acolo, dar acuma e data numai cu spritschit. sigur nu va dura pana in septembrie terminarea ei. deci ne vedem acolo! :)
|
E deja septembrie... nu mai zice nimeni nimic? haideti baieti din 'concediu' si sa incepem sa finalizam planurile, ca mai este o saptamana. :)
|
cam slaba activitatea acum spre implinirea datei stabilite pentru intalnire, mai aveti nevoie de timp sa pregatiti 'bijuteriile' sau inca e lumea in concediu sau cu munca la patron?:)
propuneti prelungirea termenului stabilit? sa fie intalnirea in plina toamna? astept opinii sa stim ce si cum numai bine |
eu sunt gata de aproape o saptamana deja. sa vedem cum se simt si ceilalti.
|
oricand ondine, dar se pare ca nu santem destui sa ne adunam. eu unu as venii oricand si vad ca si cj 19 tzu ar vrea sa vina, dar cu 3 oameni cred ca nu are rost!
ar fii extraordinar sa ne intalnim, sa ne cunoastem.eu sant deacord sa amanam data, dar vad ca degeaba o tot amanam ca nu prea se inghesuie nimeni sa isi anuntze prezentza! |
Noi din Hunedoara o sa fim ;) ramane de vazut ceilalti ..ps ma primiti dak n-am Ford si vin cu VW ?:) sau vb cu Kedy sa ma ia in Fiesta lui :D
|
Quote:
|
Intalnire Ford 2007
toti in acelasi timp sigur nu ne vom intalni niciodata..important este sa ne intalnim si sa facem poze si sa povestim si sa ne laudam cu masinile chiar daca suntem doar 3-5 cu masinile 'pe noi' :)
e un inceput..apoi are sa devina ceva normal si de la sine inteles.. nu neaparat numarul nostru la o intalnire da valoare acesteia ci calitatea noastra , ce fel de oameni suntem, locurile pe care le vizitam, de aceea am si fixat un termen mai lung, faptul ca ne cunostem si personal, stim cu cine povestim aici pe forum toata ziua..orice termen as fixa eu acum la inceput zece-15 vor sa vina si apoi cu o saptamana inainte se face liniste, toti devin extrem de ocupati:P ceea ce nu e bine deloc, nu ne reprezinta..cat costa sa-ti rapesti o zi doua pentru ceva mai deosebit? cativa litrii de carburant oricum ii consumi, prin oras aiurea sau la o iarba verde undeva aproape de casa ..de ce sa nu vrei mai mult? cred ca fiecare meritam asta...cum am mai spus depinde de noi... invitatia mea ramane valabila..eu sunt de acord sa admir si numai 2-3 masini, am mai mult timp de studiu:) sa fiti iubiti si sa va rasfetze masinile zi de zi |
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning